Anderstorp

34 grader och strålande sol! Badar och myser med Willes brors familj <3












Sommar

Bloggen kommer i sista hand nu som ni säkert märkt :) Tänkte passa på att skriva lite nu i bilen ner till småland. Båda barnen sover så det är lugn och ro :) 

William har haft semester 3,5 vecka och har 2,5 kvar :)

Så vi bara njuter av att vara med varandra, solar och badar, träffar vänner och familj och har det gött! 

Just nu är det 26 grader och strålande sol, underbart! 

William ramlade ganska illa och slog i sitt ben/fot första veckan på semestern, fick inre blödningar och hade superont, hoppade på kryckor i 2 veckor, men nu är det bättre.

Vi hade ju dop för Jolin, dagen efter va vi på Liseberg med Vickan och Hampus, släktingar från Halmstad och Luleå, jättekul! Hann åka Helix 2 gånger och den fick 10/10! Grym :) Tyvärr va våra tjejer varma och griniga hos mamma och Tord som va barnvakter så vi fick åka hem och hämta dom vid 19, men sånt är livet! 

Nu är vi som sagt påväg till småland, ska bo i svärfars hus några dagar, han är dock inte hemma utan i skåne men kommer nog på fredag :) 

Hur mår barnen undrar ni säkert? Dom mår jättebra! Jolin va på 3 månaders vaccin och är en lång tjej på 64,5 cm och väger 6670g <3

Hon är världens gladaste, skrattar och ler för det mesta, och är en riktig pratkvarn! :)

Alicia är ju stora tjejen nu, pratar jättemycket, sätter ihop 3-4 ord så hon gör sig bra förstådd :)
"Isa baada" hör vi mycket nu :)
Hon har kommit in i det härliga 2 års trotset, kan själv och testar gränser, mycket.. Så det är lite bråk emellan stunderna då hon är världens goaste! Hon får oss att skratta många gånger per dag <3 

Hoppas ni har det bra i sommarvärmen! Jag är mer aktiv på facebook och instagram till er som vill följa :) 
Alexandrabruhn heter jag där
Kram!









































Jolins dop

Kunde inte vara mer nöjd med dagen! Hade såklart vart kul om alla hade kunnat komma men oftast blir det inte så.. :)

Vi va i församlingshemmet kl 10 och började duka och fixa, 12:30 började cermonin och Jolin va inte nåt ledsen, hon somnade till slut i farbor Luddes famn :) Toppen! Alicia blev lite rastlös och va lite trött men skötte sig också jättebra.

Vi hade grymt mycket hjälp av våra fina vänner, särskilt Mange och Alexandra <3 Vi hade nog fortfarande vart kvar och städat om inte dom hjälpt till. Och Vickan som tog hand om våra barn!

Tårtan va jättefin och god, vi fick så himla många fina presenter! Jag är helnöjd, men trött! :) Det hör väl till såhär stora kalas.

Vickan och Hampus följd med hem en stund sen, vi åt lite pizza och 19:30 la jag Alicia, 19:32 sov hon som en stock :) Lång dag! Nu kör Wille hem Vickan och Hampus och sen ska vi la kolla lite Orange is the new black. 
Imorgon ska vi förhoppningsvis till Liseberg med kusin Mange och Sofia från Luleå :)
Mamma och Tord ställer upp att passa båda barnen, känns lite jobbigt att lämna bort Jolin men jag vet att dom löser det :)

 
 



Bildbomb













Laddar

Imorgon är det dop och eftersom Wille ramlade och skadade benet rejält så vi fick spendera hela gårdagen på akuten hade jag mycket att göra idag!

Städa eftersom Mange och Alexandra kom hit från Malmö, sen handla, hämta nyckel till lokalen, baka baka baka.. 
Packat det vi ska ha med imon, målat Alicias naglar och försökt umgås med gästerna :) 

Nu svider ögonen på mig så nu är det sovdags! Hoppas dopet blir toppen <3