64 dagar kvar

Till julafton! Längtar massa! I år kommer julen firas nere i småland hemma hos Ludde och Sara, med svärmor & Gunnar, syster Vickan & Hampus, vi och syster Patricia :) Kommer bli så mysigt!

Igår va jag och hälsade på på Willes nya jobb, jag va i himmelriket! Finns sååå mycket fint presentpapper/julklappspapper/snören och etiketter, massa kul! :D Det allra bästa är att det är företagspriser, och sen får Wille personalrabatt på det, typ gratis :D 
Alicia va lika excalterad som mig, haha! "Titta mamma! tomte! titta mamma! Stjärna!"

Vi blev då även inbjudna på julbord den 28 nov :) Sen den 29e nov åker vi till småland för det årliga julpyssel/baket :) Det är ju samma helg som 1a advent <3 Snart åker tomtarna fram! Haha ;)




Toughest

Grym man jag har som körde Toughest idag! 8 km hinderbana i regn och gyttja :) vi tjejer stod såklart och hejade på! 











7 månader

Nu är det "bara"  typ 7 månader kvar till bröllopet! Vi har gjort mycket men har ändå mycket kvar.. När barnen somnat vid 19, sen städa upp och sånt så är klockan nästan 20, då är vi helt slut och vill bara kolla tv innan läggdags. Tiden räcker inte till för bröllopsplanering.. Men igår somnade Alicia kl 17, haha. Jag gav henne Ipaden i soffan en stund medans jag gav Jolin gröt i köket. När jag kommer ut till soffan 17:20 sover Alicia som en stock. Jolin somnade 19, så då satte vi oss och pratade igenom efternamnsförslag.

William vill inte heta Lundqvist och jag vill helst inte heta Bruhn, inte han heller. Så vi tänkte mixa våra till nåt nytt. Lättare sagt än gjort. Det bästa vi kom på va Brundin, men det finns såklart redan folk som heter det och då får man inte ta det.

Så då blandade vi även in våra förnamn, då blev det lättare men nästan alla fina fanns redan.. efter typ 2,5 timme hittade vi något som vi nu ska ansöka om till PRV, avslöjar inte än ;) Hoppas det går igenom!

Ska börja med bordsplacering och festprogrammet snart tänkte jag med. Det är roligt men stressigt att planera bröllop! 1000 saker att tänka på och planera. Hoppas dagen D blir fantastisk! <3

 
 
 



Tacos på en måndag!

Nu ska vi hem till Patrick och Jossan och äta middag, lyxigt :) 







Myskväll

Igår va våra fina vänner Patrick och Josefin här med sin Isabella <3

Bjöd på kyckling med grönmögelost och klyftpotatis. Vit chokladmousse till dessert :) Lika trevligt som alltid!

Idag ska vi hem till Filippa som fyllt 30 och fira henne :) <3 

Annars är helgplanerna lugna, skönt!













Mums!