Hej mitt vinterland

Får se hur länge snön stannar denna gång, får passa på att åka lite pulka! :) 





120!

Nedräkningen är i full gång :) inte långt kvar nu!! <3




Lunchar

Med min lilla ögonsten <3




Pippilotta

Idag fick Alicia paket- i form av en Pippi väska, i den låg Pippi kläder som hon fått av Frank och Mia! :) Sååå glad hon blev den lilla pippigalningen <3 söt med! 






Våran nya bil!

Äntligen kan vi ta oss vart vi vill, när vi vill igen! #äktasvenssons 






Jolin

SÖTNOS 







Stan

Dags att åka in till stan och fika med Anna :) 





Idag kommer den!






Lite "nö"

Inatt hade det kommit lite snö. Lite. Tänkte åh va kul! Nu kan Alicia äntligen åka pulka till dagis.. Men nejnej! Blev vagn :) 

Jolin somnade på väg till dagis, ca 08:50, och vaknade sen 11. Skönt :) mindre skönt dock att hon va så trött på em o ville inte sova, va vaken till 18:30 som vanligt. Mycket gnäll :/ hon sover ofta bara en gång oå dagen, dock aldrig så länge som idag utan mer 30-40 min.. 
Och inte så tidigt utan vid 12-13
Jaja.. 

Vi fick våran nya bil idag!! :D Äntligen!! Sååå skönt att ha en bil igen! Riktiga svenssons nu med med en Volvo v70 ^^
På kvällen kom svärfar och Willes farfar på middag, mysigt! 

Nu är jag så trött så ögonen går i kors! Natti! 

Ps! Min brudklänning är snart här! Är just nu i Tyskland :) 







Haha






Samcro crew






Färgglada naglar

Måste matcha! :)




Wohooo!

Min klänning är påväg! <3




Kvällsläsning

Söt tjej efter vi lämnat storasyrran på dagis. Gick och storhandlade med vagnen, phu! Hoppas hoppas våran nya bil kommer imon :) 
Börjar bli riktigt segt att vara utan bil nu.. Hittade nya somriga nappar på maxi, äntligen :) tröttnar på motiven! Haha vilka ilandsproblem.. 
Fick liten chock när jag såg årets totala inköp på Ica! 
William kom hem med den alldeles färska Bröllopsguiden ikväll <3








5 år!

Idag firar vi 5 år tillsammans <3 
Vi firade förra helgen med restaurang och hotell så idag blir det en god middag med dessert när Wille kommer hem och barnen somnat :) han är och tatuerar färdigt sig idag. 

Jag försöker göra lite fint och mysigt till ikväll och förbereda maten, går dock segt eftersom jag har så himla ont i ryggen och känner mig helt slut i kroppen.. Hoppas det blir en mysig kväll iallafall <3 





Brudklänning

Har köpt en ny brudklänning nu! Håll tummarna att den är perfekt! :) 





Wohoo!






<3

Älskar er <3
(Trots att ni har bråkat med mamma 2 nätter i rad nu.. Är sååååå trött...)






Vårfint

Igår städade jag bort julen! Passade på att storstäda hemmet och köpte fina tulplaner :) så nu är det nästan lite vårkänslor hemma :)





Bio

Jag va med Alicia på hennes första biobesök i tisdags, vi såg Pingvinerna från Madagaskar :) hon tyckte det va så kul och spännande! Fick popcorn och en tablettask. Satt still hela filmen förutom de sista 10 min, då satt hon i mitt knä :) mysigt!





Beslutsångest

Ca 5 månader kvar till bröllopet och jag vet inte vad jag ska ha för klänning. Har tittat så mycket på klänningar så jag är helt snurrig. Gillar så olika modeller. Stressad delux. :(  HJÄLP!!













9 månader

Idag blir lilla tjejen hela 9 månader! <3
Goa glada unge! Ett riktigt charmtroll!
Kryper runt som bara den och hela 2 bissingar har börjat kika upp inom loppet av två veckor :) 

9 månader på insidan (några timmar innan födsel), och 9 månader på utsidan hos oss <3 






Julafton

Vi gick upp 07:30, åt tomtegrötfrukost. La ut gröt till tomten :)
Sen fick tjejerna öppna paket som låg i strumporna, Alicia va helt uppspelt!

Duschade och gjorde oss iordning, packade bilen. Det va så trångt så vi fick skita i resesängen och så fick vi pussla in julklapparna i hela bilen! Haha :) sen åkte vi och hämtade syster Patricia och åkte till Anderstorp <3

Åt lunch när vi kom fram, sen började folket ansluta sig till julfirandet. Jag fick inte hjälpa till så mycket med maten utan skulle vila så bästa svärmorn fixade mina uppgifter <3

Sen åt vi god julmat, sen kom tomten (William) och Alicia var sitt lyckligaste! Hon hjälpte till att ge paketen till tomten och han fick många kramar :)

Dom fick så mycket fina grejer! 
Hela julafton va jättemysig <3
Tjejerna va så trötta så vi åkte hem till svärmor och Gunnar vid 22 och sov där- till 08 dagen efter, lyx :) 
























Somnade gott med nya Dora nallen :)



Dagen efter olyckan

Dagen efter så va det stressigt, osäkert om vi kunde ta oss till småland för julfirande. Vi hade tydligen inte rätt till hyrbil i vår försäkring. 
Men underbara Tord och mamma lånade ut sin bil till oss, så snällt! 
Så Wille fick under arbetstid åka till verkstan för att plocka ut våra barnstolar, åka till Babyproffsen för att lämna in dom och få nya. Åkte sen efter jobbet och hämtade Tords bil och satte in barnstolarna. Jättefin bil men lite väl liten för en småbarnsfamilj som ska på semester! 

På kvällen hade vi uppesittarkväll med några kompisar. Trevligt men jag hade så ont och va så trött så jag somnade i soffan vid 23, dom va också trötta och åkte hem. 





Dan före dopparedan

2 dagar före jul, hade sån julkänsla och längtan så det va inte klokt! 
Va med tjejerna hemma hos Linda och fikade, så mysigt att äntligen träffa min danmarksbo <3

Åkte hem en snabbis och gav Jolin en flaska välling, sen skulle vi hämta William på jobbet och köpa med oss pizza hem och bara mysa.
Så blev det tyvärr inte.. 

Precis framme vid Williams jobb ska man svänga av vägen mot vänster, så jag ställde bilen snett mot vänster för att släppa förbi bakomvarande bilar, kollar åt höger- ingen bil. Då svänger jag, och det tog då kanske en sekund sen sa det bara pang! 
Blev inkörd snett framifrån av en bil som befunnit sig i en död vinkel för mig. Hon körde i 70. 
Jag fattade först ingenting, jag såg ju ingen bil komma?
Jag bara skakade.
Tjejerna skrek så det va skönt, dom lever. Sprang ut ur bilen, den andra tjejen som körde gick ur sin bil och grät, hennes kille skällde på mig. Jag gick runt till tjejerna, ringde William och sa "vi har krockat vid Liba, spring hit!!".
Han visste inte vad som hade hänt, om barnen levde eller nåt så han va nog där inom en minut helt förtvivlad. 

Barnen va lugna och vi fick stå där 30 min för att invänta polis, det blev kallt så Wille tog tjejerna bort till sitt jobb.

Jag fick plocka ur våra grejer och sen gå till wille, fortfarande helt chockad, skakig och ledsen. Kände smärta i höger höft när jag gick.

Ringde underbara Filippa som kom ända från Frölunda för att köra hem oss, hon har 2 barnstolar så det va det alternativet eller buss. Tack igen för hjälpen! <3 

Alicia somnade på vägen hem och Jolin så fort vi kom hem. När jag då suttit i soffan en stund så började jag känna smärta i nacke och rygg. 
Wille ringde 1177 för att fråga om råd, dom tyckte vi skulle ringa 112 för att fråga eftersom det va sån kraftig smäll. Ringde 112 som skickade hem en ambulans. 

Jag hade ont på 3 ställen i nacken när dom tryckte så det blev nackrage, sen ringde dom en extra ambulans som kom med "bår". Va helt fastspänd, ganska obekvämt. Men dom va supertrevliga och lugna. 
Kom in till Sahlgrenska där jag togs emot av värsta traumateamet. 
Sen direkt till skiktröntgen och sen vanlig röntgen. Fick därefter snabbt komma in på ett rum och sen kom läkaren och sa att röntgen ser bra ut så jag fick åka hem. Men att jag kommer ha ont ett tag och har med största sannorlikhet fått en whiplash. 

Svärfar kom och hämtade mig vid 00:30  så det gick ganska fort för en gångs skull.. Va så skönt att komma hem!

Dagen efter hade jag galet ont, Wille erbjöd sig att vara hemma men jag ville försöka. Tog tjejerna till vårdcentralen för en ordentlig koll (ambulanskillarna kollade på dom på kvällen och bedömde att dom kunde sova vidare)
Allt såg jättebra ut! Verkar inte tagit nån skada alls. Alicia är bara lite ledsen över att bilen är sönder :)

Jag är iallafall så tacksam över att vi alla tre lever. Det kunde gått så mycket värre! Har tänkt "tänk om" så många gånger. Änglavakt <3