Lucia

Hejhej!

Regn o rusk på lucia men jag och min jobbkompis Katarina skapade julstämning med glitter i håret, julmust och lussekatter på lunchen :) Efter jobbet hämtade jag Vickan så handla vi lite mat på Maxi, när jag kom innanför dörren hemma (blöt o kall av regn promenaden från bilen), inser jag att jag glömt mobilen i bilen så det va bara att traska ut i det härliga vädret igen!

Sen lagade jag kasslergratäng med potatis, supergott! Sen bakade jag ( o Vickan) lussekatter som blev supergoda! Premiärprovade kardemumma katter med för min kärlek tycker inte om saffran, konstig kille <3
Han kommer nog hem från jobbet snart o myser lite med mig innan jag ska sova!

Just nu har jag så ont i ryggen efter allt bak så jag kan knappt andas, har lagt mig i soffan med benen i högläge för att avlasta ryggen :(

Hoppas ni har haft en mysig lucia!

Kram



Chill

Hej!

Jobbat, pratat med facket o fått lite info och vart på företagshälsovården och fått massa bra inside info :)

Nu kollar jag byggfällan o chillar i soffan, känner mig ganska seg.. William är ute o kör lastbil men kommer nog hem snart hoppas jag :) Tänkte jag skulle få Vickan o spela Just dance 3 med mig som jag köpte i Ullared!

Ha det bra!



Julstämning!

Hej!

Idag har jag storstädat (vilket min rygg INTE gillade) och så har jag o Vickan klätt granen, fint :)

Sen har Anna o Linda vart här o bakat o myst <3 Dom åkte för en stund sen så nu har jag krupit ner
i sängen framför datan o William är helt fast i sitt wii-spel ute i vardagsrummet.
Han ska jobba kväll hela denna veckan :(
Jag ska försöka träna massa denna veckan tänkte jag inför all julmat :)

Hoppas ni har det bra! Godnatt <3



10 dec

Hej igen!

Mycket jobb och mycket julstök nu! I måndags va jag o William på Ullared o köpte massor!
Så nu är de flesta julklapparna färdiga :) 

Igår köpte vi vår julgran som nu står och myser till sig innan vi klär den!
Idag ska jag o William på julbord med hans jobb, trevligt hoppas jag :)

Imon kommer Anna och Linda hit och då ska vi julmysa med lite bak, prat och julklappar :) <3
Just nu sitter jag o funderar på vad jag ska baka? Förslag?

Hoppas ni har det bra! Kram



1 December

Heej!

Tiden har bara runnit iväg så jag har knappt suttit vid datorn sen sist!

I fredags åkte jag bara hem o panik packa, åkte till Willes jobb o hjälpte honom att koda pallarna, sen körde vi ner till Anderstorp o sov hos hans pappa. På lördagen gick vi upp, gjorde oss iordning o sen åkte vi till hans mamma på kalas och julbak, trevligt! :) Senare på kvällen åkte vi vidare till Halmstad på fest hos Emilia, skitkul! Hann inte vara där i så många timmar dock då William blev alldeles för full så jag fick åka hem med honom o ta hand om honom :)

Dagen efter åkte vi hem till min morbror Frank o hans familj, mös med deras bebis på 12 dagar :) Mys!! <3
Sen körde vi hem till Götet i stormen, det va inte lätt! Köpte pizza o satt inne hela kvällen för man vågade inte gå ut. Hela vårt hem skakade, sakerna skakade och vattnet i toan skvalpade, gött!

Sen i veckan har jag bara jobbat, har svinont i ryggen varje dag. Igår jobbade jag dag och blev inbeodrad på kvällen med............suck! Och på Näsets område som jag aldrig vart på, som tur kunde jag samåka med Ellinor, det va stressigt men det gick. Åkte från jobbet 25 min efter stängning.. 

Idag sov jag till 11, gött, ska snart käka frukost. 1 december, nu får man äntligen käka pepparkakor och dricka julmust o allt möjligt gott som har med julen o göra :) <3 William försov sig, vaknade 08:30 när hans chef ringde o undra va han va, han börjar 07 :) Så han fick ta min bil till jobbet så jag är fast hemma, men det regnar ute så det gör inget :)

Ha en supermysig 1 december dag för det ska jag ha!

Kram