Dop

Varit på Cornelias dop, hon va så fin och skötte sig exemplariskt i kyrkan :) 

Fikade gott och umgicks med vänner. Sen va båda barnen trötta och griniga så vi fick gå. Kom hem och åt tacos, Alicia somnade 19:00 och Jolin 19:10, perfekt :) 

Nu ska prata lite bröllop, kolla breaking bad och sen big brother. Mys! 

Hoppas ni har en mysig söndag! Kram











Hemma!

Nu är vi hemma i göteborg igen efter kalasandet. Barnen somnade för natten i bilen, vi har kollat Breaking bad och ska nu sova. Imorgon ska vi på dop för Cornelia :) 








Anderstorp

Godmorgon från småland! 
Åkte hit igår och umgicks med Ludde och Sara. Nu är vi hos "faffa" och leker med tågbana. Kl 14 blir det kalas för Hannes och Ludde :) 








Två blir en

Bröllopsplaneringen är i full gång! 

Den 30e maj 2015 gifter jag mig med min stora kärlek! :) <3 

Så himla spännande och roligt! Otroligt mycket att planera och det tar tid! Särskilt när man har två småbarn.. 

Men vi har ändå kommit en bra bit på vägen. Kyrka och lokal är bokad, menyn är gjord, även gästlista. 

Jag har vart och provat brudklänningar en gång, lite småsaker till dukning är köpt och så. Jätteroligt! :) 
Lyckligast i världen <3 









Sjukstuga

Jag och tjejerna har åkt på världens förkylning :( William hade det förra veckan men mår bra nu.. Inte kul kan jag säga! Dom är såklart gnälliga och snoriga hela tiden, det blir ju jobbigare när jag själv mår lika dåligt.. Hoppas det går över fort! 

Igår sov Alicia mellan 13-15, antagligen för att hon mådde kasst, hon sover aldrig middag nu för tiden annars. Så hon somnade inte förrens 22:30 igår och vaknade 07 idag. Så idag är hon både trött och sjuk, men får gå och lägga sig 18 ikväll istället, annars får hon för få sömntimmar. 

Regnigt och ruskigt är det ute med, hösten har verkligen infunnit sig känns det som.. Trodde att Alicia vuxit ur sin åkpåse men hon har samma storlek nu som förra vintern så den kan hon ha i år igen. Bra för att det är smidigt och varmt, sämre för att vi va tvungna att köpa en till till Jolin :) men men, Jolin fick en likadan fast rosa (y) 

Nä nu ska jag vila lite (wille är hemma och hjälper till med barnen), sen ska jag upp och göra korv och stroganoff :) 
Hoppas ni håller er friska! 








Fynda på insta!






Shopping!

Nya skor till mig och Alicia, Footway har nu 3 för 2! (y) Sen har Alicia fått nya höstkläder och Jolin lite nytt såklart <3

Imorgon ska vi ev köpa en ny bilstol till Jolin, den får vänta lite med att användas men det va rea på den vi vill ha nu :) 

Fått sålt lite med! Alicias kavat skor hon hade förra vintern och min gravidjacka :) 

Allt är bra med oss, nu är det helg, sköönt :) 

Alicia har börjat dagis igen och det funkar bra, lite ledsamt några sekunder just när jag går "bara". Ändå sjukt jobbigt. <3 

Vickan är här och sover över, hon har fått både våfflor och sen tacos idag och ikväll har vi skrattat så vi fått ont i magen :) <3 

Jolin växer så det knakar, va på bvc häromdagen och nu är hon 67,5 lång och väger 7330 :) hon skrattar mest hela tiden och är himla go. 
Älskade familj <3 






















Östra stranden 2010 <3






<3






Mina hjärtan












Hejsan,

Nu tänkte jag göra ett litet gästboksinlägg på Alexandras blogg för tycker att hennes uppdatering ligger lite i dvala.. Eller vad säger ni?;)

Just nu är jag nere i Småland och hälsar på Aja & William som är här och latar sig! Saknar ju min syster när hon flyr Göteborg så får ju ta mig hit, haha. Vi har käkat tacos och bara har det allmänt mysigt. Jag har klagat lite på hennes uppdatering men hon har en liten semester nu när William är ledig. Så sedan ska jag fixa henne en ny design så fina Jolin oxå får vara med! Men jag hoppas ni har det bra allesammans & njut av livet! 

Ciao // Vickan  








Kusinmys








Anderstorp

Vi är kvar i småland och har det gött! Njuter av huslivet :) Har även vart i Halmstad en sväng och hälsat på pappa <3