Bröllopspyssel






Lite jul

En månad kvar till jul! Woooop!
På fredag är det julbord!
Lördag julbak i Anderstorp och söndag 1a advent <3 så nu va det dags att ta fram julpyntet! Ingen är gladare än Alicia, omringad av alla sina tomtar ^^ <3






Kärlek

Idag kom min älskling hem med blommor till mig sådär bara för att :) 
"Du får det alldeles för sällan" säger han <3 Är så lycklig att jag har dig William <3





Julen kan börja!

I fredags hämtade jag mamma och Patricia kl 10 för att titta på brudklänning, känner mig inte nöjd :(
Hittade en som va såå fin och inte alls en modell/material jag trodde jag skulle gilla! Har ju bara tänkt på prinsess och tyll! Fick tyvärr inte ta bilder där.. Och prislappen va lite väl dyr.. Börjar känna mig stressad, måste hitta en snart! Lång leveranstid och det är bara drygt 6 månader kvar nu!

Vid 15 åkte vi in till Liseberg, lite folk och milt väder, jättemysigt! Kändes lite tidigt bara :) 
Tyvärr va nog inte Alicia helt frisk för vi fick springa på toa o byta b-blöja 2 gånger (med vinterskor och overall!!) 
Och hon va lite seg.. Igår kom snuvan och inatt febern. Så hon somnade i vagnen 19:30. Hann inte hälsa på kaninerna eller tomten :( kanske får gå dit igen! Vi hann åka några karuseller iaf och det tyckte hon va "jätteloolit!" :) 

Jag vann en stor marabou! Yay! Gick runt och mös när barnen sov i vagnen <3















199 dagar kvar

Tills vi gifter oss! Går galet fort. Jag är lite stressad.. Tiden för all planering finns inte riktigt. Får nog vara barnlediga nån lördag och bara bröllopspyssla. :)




Fars dag

Grattis till min blivande man på fars dag! Våra döttrar kan inte ha en bättre pappa <3 Så fylld med kärlek! Helt underbar.

Grattis till min egna pappa med såklart! :) <3 






Älskade barn

Jolin har fått flytta in till storasysters rum och Alicia tycker det är så kul :) funkar jättebra! Både jag och Jolin sover bättre. Och om hon/Alicia vaknar så störs inte den andra systern så det är skönt! 

Jolin är så medveten nu, är så himla glad typ hela tiden och sitter jättebra! Börjar hasa sig på golvet men mest bakåt än så länge :)

Alicia är sååå rolig nu! Pratar så jag blir trött i huvudet efter en hel dag, haha! Sätter ihop många ord och gör sig väldigt bra förstådd. Så himla snäll och go, men också trotsig emellanåt. Testar mycket gränser nu.. 

Kärleken till sina barn är verkligen obeskrivlig <3













Halloween

Mysig dag med underbara vänner på besök ikväll. Bakat halloweentårta, ätit mango chutney kyckling och kollat film :)