Fredagsmys

Jag hade supertrevligt med Caroline idag! Lyckad date :)

Nu är Wille o tränar men kommer nog snart o då har jag önskat thaimat :) Blir bara hemmamys ikväll <3 snälla bebis kom ut!!




:)

Nu har jag städat o bakat så nu väntar jag bara på Caroline :)




Uppe med tuppen!

William bakade färdigt tårtan på morgonen, inte så lätt att sova till en elvisp! Så vaken är jag.. :)

Ligger dock i sängen och myser lite men magen börjar kurra så det är snart dags för frukost! Ska städa lite med och kanske slänga ihop en sockerkaka för kl 11 kommer en nyfunnen vän hit :)

Ha en toppen fredag allihopa!




Tårta

Wille åkte o tränade vid 19, jag låg hemma i soffan o kollade Robinson o käka godis :)

När han kom hem halv 10 började vi (jag) baka tårta som han ska ha me sig till jobbet imon, bara för han vill :)

Han snarkar brevid mig nu så jag ska med sova!

(bilden är från min o mammas wordfeud chatt)




:)

William har vart hemma och lunchat, jag har inte gjort särskilt mycket mer än att suttit i soffan :)

Snart slutar Wille och då ska vi åka till Lerum en sväng o kika på skor! 

Alicia sparkar o trycker mot mina revben hela tiden och det gör så fruktansvärt ont :( Kan knappt andas! Men snart är hon ute (hoppas jag) :) Längtar <3



V 38 <3

Nu är bebisen ungefär 50 cm från topp till tå och väger omkring 3.1 kilo. Den växer fortfarande även om den egentligen redan är redo att födas.

Barnet förbereder sig nu för att födas. De flesta av alla barn som föds i Sverige kommer ut mellan vecka 37+0 och 41+6. Ungefär sex procent föds före fullgågna 37 graviditetsveckor. Det råder oklarheter om vad som sätter igång förlossningen, men en forskning säger att det är barnet som bestämmer när det vill komma ut.


Du kanske känner dig stor tung och otymplig, men håll ut. Målet är inte långt borta.


Bebisen kan födas vilken dag som helst nu. Bara 5% av alla barn föds på sitt beräknade förlossningsdatum.


Nu kan det vara svårt att hitta kläder som räcker till. Klä dig bekvämt. Bylsiga, luftiga tröjor och byxor är helt rätt. Du har nog att fundera över och behöver inte öka bekymren genom att klä dig obekvämt. 




Gröt!

Inatt har jag sovit gott :) Har precis ätit grötfrukost och nu chillar jag i soffan :) orkar inte så mycket mer, men det är väl så nu i slutet. Kroppen samlar kraft och energi!




Sovdags?

Haft trevligt med Linda idag! Bara tjötat :) Hämtade min man på jobbet kl 4, sen storhandlade vi! Gött o ha allt hemma när lillan kan komma när som :)

Annars har vi bara tagit det lugnt framför tvn. Kollat robinson o jag fick massage :)

Tack Dennis för kommentarerna :)

Nu ska jag försöka sova! Natti




Onsdag!

Kört Wille till jobbet, ätit frukost 2 gånger, duschat och snart ska jag göra mig iordning för att träffa "Borås-Linda" :)

Lillan mår bra, sparkar o hickar som vanligt! Verkar inte sugen på att komma ut... :(




Sovdags!

William handlade på vägen hem och lagade det mesta av maten <3 kyckling o potatisgratäng :)

Jennifer kom vid 7, vi käkade o bara tjöta, mys! :) när hon åkt kollade vi slutet på hollywoodfruarna. Wille har redan somnat så nu ska jag med försöka somna! Natti




<3

Händer inte mycket idag.. Regnväder.. Jag har städat lite här hemma och fjäskat med Wille om choklad så jag hoppas han kommer snart :) han är bäst!

Ikväll kommer Jennifer hit o käkar o hänger :) mys!




Trött

Sovit helt ok inatt, bara vaknat 1 gång av halsbränna o toabesök!

Vaknade 06:40, Wille låg i sängen så gott.. Han börjar 07:00 så det blev fart på honom när jag sa va klockan va.. Efter det har jag inte kunnat somna om :( är trött o det svider i ögonen men somna går inte.. Ligger i sängen o vilar iaf. Va uppe o åt lite eftersom magen skrek efter frukost :)




Tv

Har bara kollat Robinson och ensam mamma söker ikväll, nu ska vi se färdigt filmen vi påbörjade igår :)

Lillan bråkar med mig :( Trycker upp fötterna i revbenen och ligger med rumpan helt konstigt så det gör ont.. Kan hon inte bara komma ut nu?!




Föräldragrupp

Nu har vi vart på föräldragrupp nr 4, det va sista innan bebis! Nästa gång har alla fått så då blir det babyboom :)

William erbjöd sig att göra pannkakor helt frivilligt så nu är jag glad <3




:)

Igårkväll kom Peter hit och käkade tacos o kollade film med oss :)

Inatt har jag fått sova gott hela natten! Ända tills kl 05:30 men det gjorde inget för 15 min efter börjar ändå Williams väckarklocka ringa :) Så nöjd! Sov till 9 och va helt utvilad!

Anna skulle kommit hit idag men hon blev sjuk.. :( Så jag har haft en pysseldag och betalat räkningar, rensat bland massa papper, försökt planera föräldraledighet men blir bara snurrig.. Det måste dock göras! Jag blir bara så irriterad på att man får så sjukt lite pengar när man får en till i familjen som ska försörjas.. Borde få mer pengar!

Nu ska vi snart på föräldragrupp! :)



Mmm

Efter 3 timmar är nu bullarna klara :) Ska åka till Willes jobb o överraska honom nu!




:(

Usch vilken hemsk natt det vart! Vaknat 1 gång i timmen, kollat klockan varje gång.. 4 gånger kissa och dricka samarin, 1 gång spy (?) och en gång när Wille kom in o la sig.. Helt sjukt :( körde Wille till jobbet 06:30 som en zombie.. Sov till 10:30 när jag kom hem, skönt!


Nu ska jag baka bullar tänkte jag, det e ju ett riktigt bullbaksväder ute :)




Natti

William har snarkat på soffan en stund nu så jag har gått o lagt mig i sängen, trött, ont och massa sammandragningar. Hoppas på en bättre dag imon! Sov gott!




..

Hämtade Wille på jobbet vid 17, sen åkte vi hem o har bara myst i soffan med magen <3




Black

Gick upp vid 11, bara legat på soffan, är helt seg idag och har ont i fogarna.. Lite lipig med.. Fick bara en obehaglig känsla o börja storlipa..(hormoner!!!) Tror att jag o Wille e synkade för precis när jag va ledsen ringde han. Pratade med mig så jag mår bra igen <3

Han är bäst min man! Älskar honom så himla mycket <3




Vaken!

Gick på toa vid 03, kl 04 vaknar Wille o går på toa (så jag vaknar igen), när han kommer in igen märker han att jag e vaken- och börjar då berätta hela sin dröm!! Precis vad jag ville höra....


Kl 06 ringde väckarklockan o jag körde honom till svenska mässan för att jobba, nu e jag hemma i sängen igen o ska försöka sova lite till!




Zzzz

Mys o träffa Linda! Efter vår fika shoppade jag lite nödvändigheter som amningströjor, trosor och 2 bodys till lillan :)

Sen hämtade jag Vickan o vi åkte till Ikea där jag köpte glasburkar och fler rosa lådor. Sen handlade körde jag wille från jobb 1 till jobb 2. Efter det handlade jag o Vickan mat, åkte till mig o tjöta o käka, mys! <3 vid halv 10 åkte vi o hämta W på jobbet o körde hem Vickan. Nu snarkar Wille för fullt, ska upp o jobba imon igen, han är duktig som jobbar extra för att vi ska ha det toppen <3

Nu ska jag med sova, helt slut! Natti




Morgon

Igårkväll va det lugnt o mys! Peter kom hit o käkade, sen kollade vi America history x.

Idag gick jag upp kl 6 med Wille o körde honom till jobbet för att kunna ha bilen. Kom hem o sov lite till, har sjukt ont i ländryggen och lite i magen. Vet inte om det är förvärkar eller vad som händer!

Nu ska jag iaf träffa Linda på vårt standard fik <3




Skinande rent!

Idag har jag storstädat! Tvättat skåpsluckor, dammsugat, tvättat golv, tvättat 2 maskiner tvätt, lagat lunch till Wille, skrivit en handlingslista som han nu inhandlar och tappat upp ett bad till honom som väntar när han kommer hem :) jag är bäst! Nu ska jag inte göra nåt mer idag!

Känns inte som att det blir nån Maggio idag med tanke på stormen o regnet..




Hellu

Sovit kasst inatt, vaknat o kissat o druckit samarin som vanligt, men det har även blåst så rutorna nästan gått sönder.

Skulle träffat Linda idag men det blir imon istället, så då får jag väl ta tag i tvätten och sånt kul istället :)

Veronica Maggio spelar ju på Liseberg ikväll, vi är sugna men får se hur jag mår och hur vädret är sen. Inte kul o stå där i regn o storm..




Tröttis

Jag är heeelt slut, ändå har jag inte gjort nåt mer idag än vart på föräldragrupp. Idag pratade vi om amning och första tiden hemma :) längtar!! Nu ligger vi bara i soffan o kollar tv. Jo Vickan du ska få falukorv med mos men det verkar som att det får bli nästa vecka :) du kan va lugn! Här kommer en bild på min nya hårfärg :)




Föräldragrupp

Snart dax för föräldragrupp! Jag klämde i mig mina gravidbyxor jag inte haft på länge, detta är nog sista gången för dom sitter åt! Älska gravid tights <3 dax o dra! Bye




Gissa på!

Fyll på listan! När tror ni hon föds?




Vaken!

Igårkväll hände inte mycket, vi åt ugnsfalukorv med hemlagat mos, skitgott! Sen kollade vi robinson och svenska hollywoodfruar, efter det somnade vi typ :) Vaknat 3 gånger inatt.. Men sov till 10 :) nu ska jag göra frukost, sen duscha och sen kommer nog Wille :) Vi ska på 3dje föräldragruppen idag!




Till Vickan

Haha nej det är det inte! Hon kan komma inatt lika gärna! :) läskigt men sjukt kul!! <3




Kämpigt

Titta va fint det blev! Jag fick kämpa med lamporna men tycker det blev bra! Får se vad mannen säger när han kommer hem :)




Tack

Fick present till lillan häromdagen av syster Vickan :) tack!




V 37 <3

Barnet

Du anses nu vara fullgången och hos bebisen utvecklas de sista detaljerna. Den är nu omkring 49 cm från huvud till tå och väger c:a 3 kg.

Barnet är fullt medvetet. Det lagrar näring i sina organ för att klara eventuella påfrestningar vid förlossningen. Barnet tränar sina lungor genom att dra in och trycka ut fostervatten i dem. Ändå är lungorna de sista av barnets organ som mognar. Nu ligger de flesta startklara med huvudet nedåt. Om inte, brukar man försöka vända det.

Vikt 3 kg.

Mamma

Det kan vara dags när som helst nu, men ta det lugnt. Många går längre än 40 veckor, särskilt förstföderskor. Att föda mellan vecka 37+0 och fram till vecka 41+6 anses normalt. Ditt fundusmått har planat av nu och växer inte lika snabbt. Många barn sjunker djupare ner i bäckenet nu. Det är vanligare om du fött barn tidigare. Brösten producerar redan råmjölk. Bäckenet är utvidgat. Den allra sista tiden kan gravida kvinnor få svårt att sova. Kanske kan man se det som en förberedelse inför alla vakna nätter som väntar tillsammans med babyn.

Forskning har visat att stresshormoner kan påverka bebisen, så se till att koppla av, ha kul och ta det lungt.




Wohooo!

25 dagar kvar till bf! <3 längtar ihjäl mig!




Godmorgon!

Sovit kasst inatt med men sov till 10 :) Jag är ju på jakt efter Ikeas bokhylla Expedit, den vita. Kostar 1000 på ikea så jag har vart beroende av blocket i hopp om att fynda.. Det har inte gått bra! I snart 3 veckor har jag vart inne typ 6-10 gånger om dagen. Och det kommer ut minst 5 om dagen men dom går åt som smör! Typ inom 15 min från att dom läggs ut är dom redan sålda, sjukt frustrerande!! Sa till Wille igår att jag ger upp, vi köper en ny (ska ha den i lillans rum, har redan köpt rosa lådor till). Så fort jag vakna idag gick jag ändå in-och det fanns en!! Jaaa! Rimgde dirr o nu ska Wille hämta den med lastbilen :) 500 spänn inkl spotlights! Nöjd tjej!!




Mvc

Hey! Idag har jag haft fullt upp! Klockan 14:30 va jag hos bm, magen har bara vuxit 1cm sen sist men även sjunkit :) Sf mått 34! Annars såg allt finfint ut :) kl 16 va vi på föräldragrupp, pratade massa om förlossning och smärtlindring. Efter det åkte vi hem till Wincent o käka pizza o kolla film. Hemma vid 23, helt slut så nu ska vi sova! Natti




...

Nu är vi äntligen hemma! (varning för gnäll) Jag är heeelt slut, ont i ryggen, fogarna, svettas, ont i huvudet, bebban bråkar o sparkar ont o jag känner mig bara..less o gnällig :( Nu spelar jag spelar jag speldosan för lillan o hoppas hon ska lugna sig!




Kalas!

Igårkväll va jag och William på Snabba cash 2, den va.. Bra men lite dyster :) det va mys i vilket fall! När vi kom hem färgade Wille mitt hår, sen somnade vi gott :) Idag har vi vart på kalas i Anderstorp! Williams bror och brorsson hade kalas ihop :) Det va trevligt, nu är vi på väg hem. Jag har ont i ryggen och är trött.. Ska bli skönt att komma hem o kolla film, mysa i soffan <3




Hellu!

Vaknade 11, åt frukost med min kärlek, han åkte till slottsskogen o spela minigolf och jag åkte till syster Vickan som jag inte träffat på hela sommaren! Typ 2 månader.. Hon kom hem idag :) jättemys o träffa henne! Fika o tjöta <3 Sen kom syster Patricia o sen va jag tvungen o åka. Nu väntar jag på Wille o Peter, ska handla mat o äta, sen ska jag o Wille på bio, börjar bli stressad nu! Den börjar 18:20.. Wellwell.. Ha det bäst sålänge!




Filmfilm

Wille kom hem vid 10, satte på Liza Marklund filmen direkt! Nu har vi sett alla 6 :( grymma! Nu är det sovdags, natti




Ensammys!

William är och spelar frispeegolf och jag kan inte så jag stanna hemma i soffan med kulan och äter kladdkaka :) hyrde en film- två blir tre. En kärleksfilm om ett par som får barn. Deppigaste filmen ever! Typ åh vi ska få barn, dom får barn, hon ser skitsliten ut, får aldrig sova, han e aldrig hemma, dom bara bråkar, har aldrig sex, han är otrogen, hon sticker till sin mamma o blabla.. Jag känner bara- BLIR DET SÅ?!?! Hjälp!! Det va hemskt! Usch :( Nu har jag sattit på Sex and the city istället :) En ny Liza Marklund film har kommit ut så den hoppas jag på att se när Wille kommer hem :)




Lunchmys

Har suttit i telefon typ hela dagen! Först försäkringskassan, sen tele2, trygghansa.. Phu! Ääälskar att sitta i kö.. Sen kom iaf min man hem o åt lunch med mig :) nu har han dragit igen men slutar om en timme :) får se vad vi hittar på idag!




Bio bokat!

Imon ska jag och min älskling gå och se Snabba cash 2! Tänkte gått ikväll då det är premiär men det fanns inga platser kvar med extra benutrymme vilket Wille vill ha, haha! Så det blir imon istället :) Mys!




Oboy

Jag vet inte om det är okej att dricka ett big pack oboy i månaden-ensam? Haha men det är ju sjukt gott! :) vaknade kl 05 av halsbränna och toabesök, kunde inte somna om igen, Willes larm började ringa 05:45, jag somnade nog vid halv 8-8 igen o sov till halv 11 :) nu har jag ätit frukost, har sjuuukt ont i ryggen o fogarna idag pga all städning igår. Kan knappt röra mig.. Så idag blir det lugnt!




Trött!!!

Ojojoj vilken dag! Gick upp 10, åt frukost, började storstäda lillans rum (superfint nu), kl 13 kom Wille hem o käka lunch (som jag lagat). Sen städade jag resten av lägenheten till kl 17, då det va färdigt o fint! Då kom även Wille hem o hade handlat mat. Jag hoppade in i duschen, sen lagade vi mat ihop :) Kl 19 satte jag mig i soffan och kl 19:10 kom svärfar och Willes farmor på besök! Vi åt middag, pratade, kollade foton och avslutade med en fika. Nu är både jag, Wille och bebban helt trötta så snart blir det sängen :) imon ska jag vila!!




Föräldragrupp

Wille hämtade mig vid 13 så åkte vi o käka lunch med Peter o Sandra! Sen lunka vi på Allum en stund tills föräldragruppen började. 2 timmar va vi där, pratades mest om förlossningen, när det är dags att åka in, tecken på att det startat, vad man ska ha med sig och så :) Det va ca 10 pers där och vi alla är långt gågna, den tidigaste ska ha 7/9 och senaste 20/9. Det va kul :) hoppas lillan kommer tidigare!! Nu myser vi bara i soffan med godis o fotboll :)




Godmorgon!

Inte sovit bra inatt men mår bättre idag :) Solen skiner, nyss ätit frulle och nu tittar jag tv. Snart ska jag vika o hänga tvätt! Wille slutar 2 idag för klockan 3 ska vi på första föräldragruppen! :) hoppas det blir kul!




..

Har mått illa hela dagen, hungrig o spyfärdig på samma gång :( Wille tjatade om att se death race, vääärsta killfilmen, okej sa jag och efter 30 min snarkade han som en gris på soffan och jag fick se klart filmen själv, med en vild bebis i magen! Ovanligt..... ;) nu har iaf jag oxå lagt mig o hoppas på en bättre natt och morgondag! Kram




:)

Kokar nappar och packar bb väska med pauser emellan :)




Musica

Seg som bara den, huvudvärken vill inte släppa och det enda jag orkar är att ligga på soffan.. Har hittat en bra bb väska! Ska bara packa den med.. :) imon ska vi på föräldragrupp! Har satt ihop musik mobilen över sängen med :) lägger speldosan på magen så lillan vänjer sig vid den :)




:(

Inte lika bra dag idag! Vaknat o gått på toa 2 gånger inatt, haft 2 mardrömmar och har sjukt ont i ländryggen av någon anledning.. Lite huvudvärk och illamående med! Gött... Har iaf tvingat i mig frukost och nu ligger jag bara på soffan. Ska snart leta fram en väska som jag ska packa till bb i.




Mys!

Jag och Wille har haft myskväll med magen! Vi hyrde film som vi låg o kolla på (4e liza marklundfilmen,lika bra som de andra!!) och lillan vaknade till liv och sparkade så jag nästan trodde det skulle komma ut en fot :) Wille la sig på magen o lyssnade och pratade med henne, försökte övertala henne att komma ut :) hon tyckte nog att han tog hennes plats o gav honom några rejäla sparkar, Wille tror att hon fick panik o då fick han skuldkänslor, haha söt <3 Nu har både bebban och pappa Wille somnat så det ska jag med försöka göra! Godnatt! Ps. Vart tog fötterna vägen?! Ser dom bara om jag lutar mig fram :)




Haha

:)




Maxi

Wille slutade kl 4, han är inte ett fan av att handla mat men måste! Så han hämtade mig o så handlade vi mat och våra allra första blöjor :) sen lagade han mat åt mig och nu kollar vi bilder från Luleå :)




BB väska

Tack för pepp talket Linda! :) <3

Idag mår jag bra, känner mig pigg! Kanske för att jag fick sova så gott inatt :)

William kom hem på lunchen och åt med mig, då ringde Anticimex och frågade om han fick komma, jajamen sa jag! Och informationen jag fått om att gravida inte får vara hemma på 24 timmar gäller inte i Göteborg längre eftersom dom har ett nytt bättre sätt att bli av med faraomyrorna, det är helt ofarliigt! Superskönt :) Så nu har han sanerat och sa att det antagligen bara räcker med denna gången men han ringer om 3 veckor igen och kollar av, då kanske det behövs en omgång till. Han frågade om jag är anträffbar på det numret han ringde idag då, "ja om jag inte ligger på bb då" svarade jag :D 

Pratade med pappa nyss som jobbade sin första dag efter semestern idag, inte så pigg :) haha! Han frågade mig "har du packat bb väskan än då?"  "naae...svarade jag" då sa han "då är det nog dags nu!". Så jag får väl lyda pappa och göra det :) På nåt sätt så känns det som att det är tidigt att packa den, men det är det ju verkligen INTE! Snarare sent! Hon kan ju lika gärna komma inatt liksom! Herregud, nu är det overkligt nära! :) Åh va vi längtar!! <3 Idag ska vi köpa blöjor! Efter det är vi heeeelt redo! 



Godmorgon!

Har sovit jättegott inatt! Underbart :) väckte William kl 6 och har inte kunnat somna om efter det..är hungrig men vill inte gå upp nu. Får ligga kvar en stund o se! Har inga planer för dagen mer än tvätta och packa bb väska :)




Godnatt!

Idag har jag vart gnällig! Det trycker, sparkas, hickas och sånt i magen. Ont i rygg, fogar o fötter... Blabla! Kollat film och chillat, nu ska vi trotsa halsbrännan och försöka sova! :) bjuder på en riktigt go bild :p Natti!




V 36

Idag går jag in i v 36, vilket betyder att lillan kan komma om 2 veckor (och om 6 men det vill man inte tänka), haha :) Inte gjort mycket alls idag, bäddat rent i sängen o sånt.. Nyss kollat finalen i handboll, det gick ju sådär! Jag är helt slut och orkar inte så mycket, som vanligt nu för tiden. Har fortfarande inte packat BB väskan, vilket jag borde.. Snart.. :)




Bläääh

Mår sådär.. Lite illa, kan inte hitta nåt bra sätt att ligga eller sitta på.. Halbränna och svårt o andas :( Men jag sitter o tittar på vår fina baby säng och då känns det lite bättre :) <3 Nu halvkollar vi på en film och spelar Wordfeud mot varann :)




Redo!

Jag och William åkte och köpte en spjälsäng, handlade mat och har käkat. Wille satte ihop sängen och då kunde jag ju inte hålla mig ifrån att bädda den! :) Imorgon är det 4 veckor kvar till bf, tänk om, bara tänk om hon kommer ut om 2 veckor!! Ååh va underbart! Nu är det nära! Och vi är redo! :) välkommen lilla tjej <3




Summer

Idag ska vi iaf fixa en spjälsäng! Hann inte igår, jag längtar efter att få bädda den :) <3 Det är väldigt fint väder idag! Får se vad vi hittar på men det blir nog lugnt :)




Säng!

Hey! Igår hade vi fullt upp så bloggen blev lidande. Vi fixade här hemma, åt på Ikea, jag lämnade W på jobbet. Hämtade mamma på tågstationen o körde hem henne, mötte upp Linda o Nicklas, gick hem till Anna o Robin som hade inflyttningsfest. Va där i 1 minut, åkte o hämta Wille på jobbet. Va på inflyttningsfest o hade trevligt! Anna hade tänkt på gravida mig o köpt päroncider o skrivit en lapp på, söt :) vid halv 11 åkte vi till Willes jobb och åkte lastbil till och från Borås, när W lossade o lastade sov jag i sängen där bak :) va hemma 02:30 o jag somnade som en stock!




Godmorgon!

Nu har jag vaknat och ätit frulle! Wille sover fortfarande, kom hem från jobbet vid 1 inatt. Trist väder ute :( Får väl se om vi får upp nån spjälsäng idag :)




Trött

Ligger och väntar på att mannen min ska komma hem från jobbet.. Är ganska trött men vill hålla mig vaken :) känner mig lite hungrig med så jag ska nog käka nåt. Imorgon hoppas jag att Wille orkar åka till Ikea o köpa en spjälsäng :)




Slappdag

Gick upp vid halv 11 och ringde Anticimex, dom kommer inom en vecka o sanerar bort våra myror! Skönt! Sen tvättade vi spjälsängen och då sa jag till William "ser den inte lite liten ut?" så han satte ihop den och mycket riktigt är den mycket mindre än madrassen vi köpt och den finns ingen mindre. Det va synd! Så vi får köpa en ny :) William har åkt till jobbet och jag har städat, nu kollar jag tv med en vild bebis i magen! Tänkte att jag ska packa bb väskan nån dag :)




Tröööött

Jag är helt slut efter dagen, kan nog somna snart.. Ont i ryggen o fogarna har jag med :( men lillan sparkar på o hickar som vanligt!




Fästningen

Bilder




Familjen Bruhn

Heej!


Gick upp 9 imorse, käkade, duschade o klädde på oss. 10:30 kom pappa, Elle och Kevin! Vi satt o pratade först och sen käkade vi mat. Det blev hemgjorda klyftpotatisar (som alltid), fläskfilé och tzatziki, dom gillade det jättemycket så det va ju bra! :)

Sen åkte vi alla till Kungälvs fästning och gick på guidad tur, det va kul förutom alla hundratals trappor och backar jag fick kämpa mig upp för. Till och med guiden sa att hon tyckte synd om mig :) Pappa sa att lillan kanske kommer inatt efter all motion, kan ju alltid hoppas! haha :)

William åkte direkt till jobbet och vi andra åkte hem och fikade och pratade, dom åkte nyss! Haft jättemysigt <3 Och vi fick spjälsängen idag!! :D Vi ska bara måla den så blir den som ny :) Sen ska det bäddas <3

Nu vilar jag och magen i soffan efter den långa dagen :) 



Tack!

Gick upp 9, åt frukost och åkte till backaplan o fikade med Linda. Sen åkte jag o Wille o handlade. Va hemma o chilla innan han åkte till jobbet. När han åkte tänkte jag baka bullar. Öppnade mjölpaketet och där hade faraomyrorna fest.. Och i sockret, bakpulvret o allt annat. Så jag fick städa o slänga allt i skafferiet :( imon ska jag ringa anticimex så dom får sanera.. Kuul!! Vi fick iaf en jättefin present från Vickan i posten idag! Lillans första skor :) tack igen! <3




Födelsedatum

Vickan och Mattias har gissat! :)




Jobbigt..

Jag har sån sjuk halsbränna, lillan trycker överallt så jag mår illa och kan knappt andas.. Det är jobbigt att både ligga och sitta :( Jag har iaf ätit lax, fasters goda sås och potatis :) kollat film o nu väntar jag bara på att min man ska komma hem!




Svar

Tack Linda för den fina kommentaren! :)




Faster

Faster Eva har gissat att lillan kommer 17 september :) såsen blev jättegod!




Dhphoto

Lite kort från fotograferingen igår! Det kommer mer snart! :)




Bm

Efter att bara chillat hela dagen har vi nu kommit hem från barnmorskan :) gått upp 2 kilo, det tyckte hon va lite men bra! Sf mått 33 så lillan växer för fullt! Allt är i sin ordning :) Snart ska Wille åka till jobbet.. Jag känner mig jätteseg så jag har inga stora planer för kvällen!




Födelsedatum!

Några har gissat på när lillan kommer ut, fyll gärna på med era gissningar så ser vi vilka som hade rätt :) Bf 18 sep

11 September:
William (tack, det hade vart skönt!)

14 September:
Sara

15 September:
Svärmor 

20 September:
Mamma

21 September:
Jag

22 September:

Gunnar

24 September:
Ludde

Fyll på med era gissningar! :)



Godmorgon!

Nu har vi ätit frukost och ligger nu bara i sängen och tar det lugnt. Pappa ringde nyss o sa att dom kommer och hälsar på på onsdag :) mys! Jag längtar <3 han ska se om han får in spjälsängen i bilen, isåfall tar han med den :) hoppas!




V 35 <3

Ojoj vad tiden går och nu har vi kommit in i graviditetsvecka 35! :) Kom ut nu lillan!! <3

Bebisen väger nu omkring 2.5 kg och är c:a 47 cm lång.  Du kanske kan se en armbåge, fot eller ett huvud sticka ut på magen, när den rör och sträcker på sig. Eftersom livmoderns väggar och din mage sträcks alltmer och blir tunnare, kommer mer ljus in och bebisen kommer att utveckla tydligare dygnsrytm.


Mamma

Så här långt in i graviditeten brukar ledbanden och musklerna i korsryggen mjukas upp. Detta kan göra att du får ont i ryggen. Om värken är besvärande bör du prata med din barnmorska. Många känner sig lättirriterade nu. Bebisen trycker på överallt. Det är svårt att andas, sitta, stå och sova. Prata mycket med din partner så han eller hon förstår vad du går igenom. Nu står magen som högst för att snart sjunka ned lite. Då blir det lite lättare att andas igen.




Söndags fotografering

Idag vaknade jag vid 10, vi gick upp o käka, gjorde oss i ordning och åkte på gravidfotografering! Vi va där vid 14 och plåtade till 19:30. Lång men rolig dag! :) Vi va ute i det fina vädret och tog kort med. William va me på de flesta bilderna, jag längtar tills vi får se! Blev nog många fina! :)


När vi kom hem åt vi tacos med mamma och Patricia, helt slut båda två! Mest min rygg.. Bara legat i soffan o kollat film :) Jag lär somna snart känner jag.. 

Imorgon ska vi till barnmorskan, annars inga planer! Wille jobbar kväll så han börjar 18, gött! Natti!



Hemmaaa

Hemma från Anderstorp, jag har svinont i ryggen, vet inte om jag ska sitta eller ligga, jobbigt :( Vi ligger iaf nu bara i soffan o spelar wordfeud mot varann :) Lillan är helt vild i magen och jag gäspar ;)




Seg

Det blev ingen bra natt för mig.. William ringde kl 12 o ville bli hämtad, när vi kom hem började jag må jätteilla och kände mig helt svimfärdig. Gick in på toagolvet o satte mig och då kom hela restaurang maten upp :( drack massa vatten och gick o la mig. Willlam somnade snabbt o snarkade skithögt som han alltid gör när han druckit. När jag väl somnade fick jag gå upp o kissa 3 gånger pga allt vatten.. Kl 9 ringde klockan, då va jag lagom pigg! Vi fick i oss frukost o gjorde oss iordning, nu är vi påväg till Anderstorp. Williams mamma har förlovningsfest! :)




Brasseriet

Jag o mamma gick runt på Allum några timmar, jag köpte en parfym :) sen hade jag så ont i benen o ryggen så jag orkade inte gå hem, satte oss på ett fik tills William hämtade oss :) åkte hem o duscha, gjorde mig iordning och åkte o hämta Jennifer, parkerade på heden och sen gick vi på restaurang jakt! Vi hamnade på Lipp och hade jättetrevligt, nu har jag kört hem henne för hon ska jobba tidigt. Jag e oxå hemma på soffan, får väl se när Wille ringer o vill hem :)




Supersöta!

Åh jag har hittat supersöta skor! Har fjäskat med syster Vickan som kanske vill skänka till lillan i present, men vill inte hon får gärna nån annan :)




Våra bästa år

Godmorgon! Har ätit frukost o nu tittar jag på våra bästa år, finns inte så mycket att se på dagarna när man går hemma.. Och bara repriser!! Snart ska jag vika tvätten från igår och bädda korgen på riktigt :) så mysigt! Nu vill jag verkligen att hon ska komma ut <3 ikväll ska jag äta middag i stan med Jennifer och William ska på after work :)




Färdig!

Från en brun gammal tvättkorg har vi nu under lång tid spraymålat den vit, köpt tyger, lämnat in den och fått tillbaka den! Nu ska bara prinsessan komma ut och sova i den! :) <3




Lycka!

Mina grannar en våning ovanför har spelat värsta jävla dunka dunka där uppe, som en trumma. Samma takt heela tiden svinlänge o jag höll på o bli galen! Så börjar det blixtra o åska nu, hörde att nån skrek typ stäng av där uppe o nu e det tyst, hahaha TACK oväder!




Glassigt

Idag är våran baby korg färdig hos sygubben! Wille ska hämta den efter jobbet så jag har tvättat sängkläder, ska bädda sen! :) nu mumsar jag i mig lite glass med en vild bebis i magen :) <3




Tröttis!

Somnade om gjorde jag allt! Till halv 12! Sjukt, brukar aldrig kunna sova längre än till 10, fattar inte varför jag är så trött? Kroppen som laddar energi till förlossningen kanske? Ska fråga min bm på måndag när jag ska dit :) Jag har fått i mig lite frukost iaf och nu ska jag hänga upp babykläder som ligger i tvättmaskinen, mys! <3




Godmorgon

Sovit lite bättre inatt, bara vaknat en gång! Igår kom Wille hem från jobbet vid 18, då åkte vi till Maxi o handla lite. Jag mådde sjukt illa och hade sånt tryck för bröstet så det gjorde ont o va svårt o andas hela kvällen, så är det idag med känner jag :( antar att det är lillan som tar all plats så lungorna kläms.. Men det är jobbigt! Så William lagade maten igår, klyftpotatis o kyckling! Jag gjorde tzatziki, mums! Sen kollade vi på Tower Heist o sen gick vi o la oss. Nu har han åkt till jobbet, får se om jag kan somna om nåt.. :)




Seg

Sov dåligt inatt igen vilket gör att jag är sjukt seg idag.. Tog ett bad innan o klippte luggen, har tvättat lite men annars har jag bara legat på soffan. Mår lite illa med :( Men jag får väl ligga kvar på soffan o vila o hoppas det blir bättre sen!




Chill

Hey! När jag kom hem till Anna och Robin igår blev jag helt ställd! Dom har bott i denna superfina lägenhet i 3 veckor och det kändes som att jag gick in i en inredningskatalog :) jättefint inrett, högt i tak, stora fönster och vita väggar :) jag är så glad för deras skull! Och fika hade hon fixat med! Efter nån timme kom även Linda dit och jag fick massa fina polarn och pyret kläder av dom, och kaniner :) sen kom William dit o beundrade lägenheten en stund. Sen åkte vi till Munkebäck och käkade pizza med Patrik, Johanna och Jimmy :) sen åkte vi hem o slappade i soffan innan det va sovdags. Idag vaknade jag vid 9, gick upp o åt frukost och slängde in en maskin tvätt. Tänkte lägga mig i ett bad snart, är lite rastlös :) Alicia är helt vild i magen! Nästan så man kan se en fot när hon sparkar <3