V 30 <3

Godmorgon!

Igår hämtade William upp mig efter frispeegolfen så åkte vi till ramberget och åt glass :) Sen handlade vi o åkte hem. William gjorde hemlagad pizza (mums!) och jag bäddade rent i sängen, dammsög och hängde tvätt :) Vill komma hem till en renbäddad säng från semesten! Sen käkade vi och kollade på vår hyrfilm "This means war", jättebra tyckte vi! :) Sen käkade vi jordgubbar och glass o bara mös i soffan <3

Idag ska vi nog träffa Vickan, Mattias och mamma. Vi ska även packa det sista och packa ut i bilen, och köpa lite grejer :)

Idag går vi in i vecka 30!! Wohoo! 10 veckor kvar! :D <3 Längtar sjukt mycket efter henne!

Nu kanske det börjar kännas som att du varit gravid i en evighet och det kan vara svårt att tänka sig att du ska vara gravid i ytterligare 10 veckor. Men din bebis måste fortfarande växa till sig en hel del innan han eller hon är redo att komma till världen. Bebisen är nu 41 cm från topp till tå och väger omkring 1,4 kg.

Barnet växer och växer. Nu börjar proportionerna likna ett nyfött barn. Hjärnan växer och veckar ihop sig mer och mer. Nu är det trångt därinne, men barnet kan fortfarande slå kullerbyttor och röra sig ganska fritt. Många mammor säger att om barnet rörde sig mycket i magen är det aktivt även utanför.

Mamma

Nu har tre fjärdedelar gått av din graviditet, bara tio veckor kvar. Det kan vara bra att fundera lite över hur det kommer att bli när barnet kommit ut. Passa på att göra sånt som du gissar att du inte hinner sedan. Gå på bio, fika med en kompis, gå till tandläkaren eller frisören. Barnets tyngd kan göra det svårt att hålla balansen.




Foster vecka 30 :)



Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: