Bf+1

Hey!


Idag är vi 1 dag över vårt beräknade födelsedatum men fortfarande ingen bebis..

I söndags kväll vid 22 fick jag en jättekraftig blödning, åkte in till förlossningen för kontroll, då va jag öppen knappt 1 cm, så därav blödningen, så kallad teckenblödning.. Dom ville att vi skulle stanna kvar, fick värkar under natten som va ganska täta. Kl 06 på måndag morgon hade jag öppnat mig 3 cm så då va alla inställd på att det skulle komma en bebis ganska snart.. Men värkarna avtog och kl 08 hade inget mer hänt..

Vid 09 frågade dom om vi ville åka hem sålänge tills det drog igång igen och efter att ha vart vakna över ett dygn ville vi gärna det. Så vi sov hemma fram tills kl 13, då gick vi upp och gick i trapporna 2 gånger. Så 24 våningar upp och 33 våningar ner, phu!! Sen käkade vi stark mat och inväntade värkar men inte mycket hände.. fram tills kl 23 när vi skulle sova, då fick jag riktigt starka värkar med 3 min emellan som gjorde så ont att jag knappt stod ut, åkte tillbaka till förlossningen och gjorde en ctg kurva som visade regelbundna värkar. Då tänkte vi såklart att det va dags men jag hade inte öppnat mig mer och vid 03 hade värkarna avstannat..igen.. Vi fick sova över på BB eftersom dom trodde det skulle dra igång.

Kl 09 igår tisdag (bf datumet) hade inget mer hänt.. Jag bad om att få bli igångsatt eftersom det va väldigt påfrestande för både kroppen och psyket att det bara avtog hela tiden. Sjukt frustrerande! Men dom ville inte sätta igång mig eftersom jag är så "nära" en vanlig förlossning nu ändå. Är 3 cm öppen och lilllan ligger jättelångt ner i bäckenet. En igångsättning kan istället dra ut på förlossningen så jag fick åka hem..igen! 

Sen dess har jag "bara" haft lite värkar till och från.. så sjukt jobbigt!! Ville inte komma hem utan bebis! Man känner sig som snuvad på konfekten när man verkligen trodde det skulle hända. Så än så länge väntar vi.. Nästa gång åker jag inte hem utan bebis! Det är en sak som är säker. 

William jobbade idag och ringde o sa att det kändes helt fel att va på jobbet nu.. han va ju också inställd på att vara hemma med bebisen nu.. han tycker också att detta är sjukt jobbigt men han kan hantera det lite bättre än mig och är ett enormt stöd <3 

Idag va vi hos barnmorskan och hon kan inget göra mer än att peppa oss, hon kände också hur bebban låg och sa att hon ligger jättejättelångt ner så det drar nog igång när som helst, hoppas hoppas!

Så det va en sammanfattning av de senaste dagarna.. Håll alla tummar för oss! Och tack alla ni som tänker på oss och hör av er! Det betyder mycket <3

Kramar från mig och William! 


Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: