Lördagen

När Alicia vaknade åt vi våffel lunch :)
Sen åkte vi till Biltema och köpte småsaker Wille behöver..
Sen åkte vi till Allum och kikade lite, tanken va att köpa nåt till bebisen men det blev bara till Alicia :) En morgonrock och två tröjor! Vi har så mycket tjejkläder ändå till lillasyster och det är ingen brådska, mest för att det är kul ;) 

Kom hem och lekte lego, gav A kvällsmat, badade Alicia och sen va det sovdags. Jag och Wille åt hemlagad pizza och kollade finalen på Hela Sverige bakar som jag somnade ifrån i torsdags :) Sen kollade vi på nån komedi som inte va nån höjdare.. 
Inte långt efter det sov vi på soffan..

Alicia vaknade 03 och va ledsen, fick välling och somnade om. Vaknade igen 04:30 och ville gå upp?!? Tack och lov gick William upp med henne så jag fick sova. Hon somnade 07:30 och då kol Wille in och la sig o jag vakna o va pigg.

Gick upp och har ätit frukost-helt ensam! :) 

Idag ska vi på kalas hos Els! ;) Hon fyller 2 år i december men ska få en lillebror vilken dag som helst så därför kalasar vi lite tidigare, perfekt! Ska bli kul :)

Alicia fick rida på Biltema igår :D Va lugna, Wille står precis brevid redo att fånga :) En liten toffs fick vi ihop igår med, första nånsin :)






Stalker?

Namn:


E-postadress:


URL / Bloggadress:


Din Kommentar: