Måndag & Tisdag

Måndag: Igår träffade vi Jonna och Charline, åt lunch på Allum och Jonna köpte sommarkläder till C. Vi skulle gå direkt till lekplatsen efteråt men Alicia somnade på vägen hem. Sussi kom och hälsade på, åt jordgubbar och pratade :) När hon åkte gick jag och tjejerna till lekplatsen en stund innan pappan kom hem <3

Tisdag: Lämnade Alicia för första gången på nya dagiset idag, inga problem alls :) skönt! 
Sen gick jag hem och betalade räkningar och gjorde mig iordning för att gå till Allum och möta syrran.
Hon passade Jolin medans jag va på återkontrol hos barnmorskan, allt såg bra ut! :) Sen gick vi och hämtade Alicia på dagis och gick hem och åt jordgubbar, mycket sånt nu! :)

Sen bakade vi och packade ihop oss för en familjekväll på dagis, jättemysigt! Alla familjer tar med sig någonting och sen dukar man upp allt på ett långbord och så får man plocka och sen ha picknick :) 

Alicia va helt slut efter denna dagen och somnade fort efter maten :) nu ligger jag och myser med Jolin innan jag ska sova med.. Natti alla finisar! 










140525

Idag säger vi grattis till Willes bror Ludde och Sara som fick sin lilla prinsessa 09:35 imorse :) <3 




Mors dag

Uppvaktad med sovmorgon, frukost i soffan och som present ska jag få gå och göra mina naglar fina :) <3





Sjuuuukt varmt!

Galet varmt idag, va på lekplatsen en timme sen gick vi in för jag tror både jag och Alicia började bränna oss :)






Bvc

Stor tjej! 58,5 cm lång och väger 5,3 kg! :)




Helgen

I lördags kom pappa, Elle och Kevin till götet för att fira Vickan. Vi möttes på Tildas restaurang och åt god mat :)

Solen sken, underbart! Vi åkte hem till oss sen och åt tårta och bara umgicks till kvällen då dom åkte hem. Alicia va helt slut och somnade på 10 min så vi fick en lugn kväll framför tvn :) 

I söndags va vi hemma hos Linda och Nicklas som blivit sambos, äntligen! ;) fick tårta där med, även den kvällen somnade Alicia tidigt och lätt. 

Grattis säger vi till Amanda och Peter som fick sin prinsessa Cornelia, och till Johanna som fick sin prinsessa Alva i helgen, samma dag och allt! :) <3
















Kalasredo!






Fredag

Idag fyller fina syster/moster Vickan 20! Stort grattis till dig <3
Vi ska fira henne imorgon när våran pappa med familj kommer hit :)

Idag har det vart lugnt, hela familjen hemma, mysigt! William tog Jolin inatt och Alicia 06:30 imorse så jag sov hela natten och fram till 09, såå skönt :) 

Ätit tacos såklart och nu lägger Wille Alicia så snart blir det mys i soffan framför en eller två filmer :)

Alicia har hjälpt mig baka tårta till imon med :) <3






Lambo

Nöjd kille igår efter Lamborghini körningen :) 










Uppdatering!

Oj va jag har vart dålig på att uppdatera er! Skärpning :)

Allt går så bra här hemma, Alicia utvecklas för fullt och har lärt sig sätta ihop många ord nu, tex
"Sitta där"
"Titta där"
"Alicia nana"
"Hej pappa!" 
"Pappa jobba"


Så det går framåt med språket :) Nu håller hon på att skolas in på sitt nya riktiga dagis denna och nästa vecka, sen ska hon gå där fram tills sommarlovet och sen börja där efter sommarn :) 
Det är hennes nuvarande fröknar som går dit och skolar in henne, igår när jag hämtade henne va dom helt lyriska och sa "Det går så himla bra på Norrgården! Hon är jätteglad och pratar jättemycket, leker med barnen och hon har fått en kompis som heter Lisa som hon leker med och ropar på. Kom Lisa! Säger hon :D"

Så hon verkar verkligen trivas där nere med de lite större barnen :) Jag ska följa med någon dag tänkte jag för att se hur dom har det där nere :) Jätteroligt att hon trivs! Jag är så himla nöjd med avdelningen hon går på nu så det ska bli tråkigt att lämna dom, men jag har träffat några fröknar från norggården med och dom är självklart jättegulliga och bra där med :)

Jolin växer så det knakar! Fortfarande världens snällaste bebis, sover, äter, ligger bara och tittar på oss när hon är vaken, väldigt väldigt sällan ledsen. Sover bra på nätterna med, somnar oftast vid 21-21:30 och sover till 02:30, äter och somnar om :)
Inatt sov hon från 21-04:30, åt och sov vidare till 09! Lyx :) William är ledig idag så han gick upp och tog Alicia 06:30 så jag fick sova ut, underbart!

Idag ska Wille köra Lamburghini, han fick det i 30-års present så nu ska det bli av och solen lyser, perfekt!

Vi mår bra också, jag börjar komma in i tvåbarnsrutinerna nu när Wille börjat jobba, så det går smidigare hela tiden :) Ibland kör det ihop sig när båda barnen skriker och är ledsna, men det brukar gå att lösa ganska fort.
Det blir oftast så precis innan Wille kommer hem när Alicia är både trött och hungrig, jag ska laga middag och då blir alltid Jolin hungrig av nån anledning, härligt kaos helt enkelt!

Nu ska jag avsluta så det inte blir ett för långt inlägg, ska försöka uppdatera mera, Jag finns ju på Insagram med där jag lägger upp mycket bilder :) alexandrabruhn heter jag där, skriv gärna en kommentar här ifall ni vill följa så jag vet vem det är och inte nekar :)

Nu håller vi tummarna att Johannas, Amandas och Saras bebisar vill titta ut när som helst! Massa majbebisar <3
 



Samma som mamma







Lördag

Va i Vårgårda hela dagen nästan och kollade på Patrick, Peter och Jimmy som hoppade fallskärm :) trevligt!

Sen skulle Wille ut med dom och några till, så på kvällen kom Jossan och lilla Isabella hit. Det va kaos! Dom kom kl 20, då började jag lägga Alicia.. Isabella och Jolin skrek i omgångar så Alicia somnade inte förrens 21:30!

Tog bara 1,5 timme innan vi kunde sitta och umgås :) men trevligt hade vi till 23:30 när dom åkte hem och jag tvärslockna. Wille kom hem 06.. :)














Älskar er!

Mina fina tjejer <3





Grattis

Jolin på 1 månadsdagen :) <3

Idag började William jobba igen :(

Åkte till mamma på dagen, Vickan kom dit och följde med mig hem sen :)

Chillat och ätit middag bara, mys!









Fredag

Idag har Alicias farmor och Gunnar varit här på besök :) Ätit lunch, jordgubbar med grädde, vart på lekplatsen och avslutade med glass på Triumf :)

Alicia sov inte middag idag och va så trött, somnade på 2 minuter lite innan 19. Vi har bara tagit det lugnt och kollat Lets dance. <3












Valborg

Tänkte kollat brasan men vädret va inte så kul så vi mös hemma framför Pearl harbor med vit chokladmousse och färska jordgubbar :) 

Jolin har vuxit ur korgen nu så Wille fick sätta ihop spjälsängen idag där hon nu sover gott :) 

Alicia har fått nya skor med- likadana som mamma såklart :D

Hoppas ni haft en bra dag/kväll! <3