Kalas nummer 2

I söndags hade vi kalas för kompisarna, lugnt och mysigt! Jolin fick 3 Emil i Lönneberga filmer, en leksakskamera, Lilla gubben nalle, Herr nilsson nallen, en Pippi nalle och pippifilt. :) 

Tack alla som kom och firade Jolin även denna dag! 
På kvällen passade Patricia tjejerna och jag och William åkte till stan och kollade på Flashdance, den va grymt bra! 













Lördagskalas

I lördags hade vi vårt första kalas för Jolin som fyller 1 nu på söndag (5 april) 
Kan inte förstå att hon är 1 redan! <3

Hon fick många fina presenter såsom kläder, pengar, ett ikea kök med tillbehör, kavatskor och nalle :) 

Tack alla som kom och firade henne!
På kvällen sov Vickan och Hampus över, så mysigt! Sen bakade jag ny tårta till söndagens kalas..





Mina första spritsade rosor någonsin! :)




















Universeum

Nu blev det äntligen av! Alicia tyckte det va jättekul med alla djuren, men de lek/experiment avdelningarna fanns inte mycket till henne på. Men Willlam fick leka av sig :) 
















Tårtorna

En va passionsfrukt/choklad, ganska smaklös..

Den andra va hallon/vitchokladmousse och den är storfavoriten hitills :)






Rockasockorna

Alla är vi olika och det är underbart! 





Min tur

Torsdagen gav oss ännu en härlig vårdag, blev lite lek på lekplatsen :) Vid 15 tiden började jag må lite illa, William kom hem 17 och vid 17:05 låg jag över toaletten :( kräktes hela kvällen fram till 22, sen fick jag sova hela natten.. Så William är hemma idag och hjälper till med barnen, jag känner mig helt utmattad i kroppen. Så det blir en lugn dag! William ska åka och hämta våra nya provsmakningstårtor i eftermiddag, kanske blir att äta dom imon :) 










Alicias nya skor :) 

Ny pyjamas till Jolin :)



Sjukstuga

Igår (tisdag) när jag hämtade Alicia på dagis sa dom att hon inte ätit nåt o vart väldigt slö hela dagen. 
Gick hem och satte oss vid köksbordet, gav henne dricka och vindruvor för det va det enda hon ville ha. 2 min senare kommer allt ut över bordet, golvet och hennes knä :( in i duschen och sen sanera köket... Men sen kom inget mer och hon somnade 15:20 och sov till 06:30 imorse. Hon va pigg och åt (nästan) som vanligt så vi gick ut en sväng i fina vädret vid 14. Då ser jag bara Jolin som spyr ner hela sig och vagnen... Sprang hem och in i duschen, sen sanera vagnen. 
Man inbillar sig själv med att man mår illa. Jag har på känn att jag kommer drabbas inatt. Men jolin har inte spytt nåt mer efter det men jag har fått byta en hel del blöjor.. Får se hur natten blir! 
Håll tummarna att jag slipper! William är typ immun, har aldrig haft det. Fusk. 

Vädret va fint med så Alicia fick inviga sina nya rosa converse, hon va så glad :) 










Helgen

Bestod av att kolla kostym till William vilket inte är så lätt för att han är så lång, finns få kostymer i hans storlek och skjortor och sånt ska gärna specialbeställas... Suck! Så både lördag och söndag gick åt detta. 

Men lördag kväll hann vi även med god mat och lite Mello.

 Och på söndagen fyllde Willlam 32 så han blev uppvaktad med god frukost :) och fick jag en 50 min lång massage på St Jörgen spa. Det gjorde ont. Det första hon frågade nästan va "har du mycket ont i ryggen?" "Ja.." "på höger sida va?" "Mm" "förstår det, dina muskler har dragit ihop sig längs hela ryggraden, även nacke och axlar.." 

Hon rekommenderade att jag ska gå på regelbunden massage, men min läkare säger att jag inte ska det för att smärtan kan förvärras. Kluven.. 

Söndagskvällen blev lugn med hämtpizza och Walking dead :) 













Fredags

I fredags va vi hemma hos Filippa och lekte med Elsa och Valter, blev bjudna på våffel lunch och hade det jättemysigt! :) 

På kvällen åt vi hemlagad pizza och kollade Lets dance <3 









Våren är här!




Äta sand är tydligen gott ^^
Så går det när man tittar bort liiite för länge :) 



Morgonmys <3






Kärlek

Efter att ha fått sovmorgon (2 dar i rad) så kommer jag upp till detta fina :)

Jag är allt bra lycklig <3 





Träningsdax

Idag tog jag mig i kragen och åkte till Nordic wellness och startade mitt träningskort igen, och startade såklart med ett zumbapass, sååå kul! :D

Nu är Wille och spelar fotboll och sen tvätta bilen. Jag har lagt in min första hela kyckling i ugnen så där ska den gotta sig några timmar, hoppas den blir god :) 






Lördag

Blev inget Universeum för Sussi som vi skulle gå med blev magsjuk :(

Så vi åkte och kikade på bröllopskläder till Wille, lekte med tjejerna och sen köpte vi över 2 kilo godis på hemmakväll och pizza :) riktig fetlördag framför melodifestivalen! 






Fredagsmys

Bakat kärleksmums med Alicia så vi har lite fredagsfika :) 

Ikväll blir det tacomys (såklart) och bara mysa med Wille. Imorgon ska vi till Universeum :) Första gången för Alicia och hon längtar redan.

Hoppas ni får en mysig fredag! 





Mammas stora tjej

Fina Alicia som har blivit så stor! Kan prata så bra och säga vad hon vill, hon är sååå rolig nu! :) <3 








Ge mig sommar!!

Visst har vi jättefint vårväder nu men åååh vad jag längtar till sommaren! 



Ganska exakt 1 år sen <3 















Grattis till Jolin

Som blir hela 11 månader idag! Bara 1 månad kvar tills du fyller 1 år vårt lilla busfrö <3 Älskar dig!! 







Fuckcancer

Igår somnade en liten 7månaders ängel in av cancer. Det ska inte få hända. Vill inte ens tänka tanken på om nåt skulle hända mina barn. :( Tänker så på familjen! Va med och skänk 50:- till barncancerfonden så forskningen kan gå vidare och vi kan få stopp på denna skiten. Smsa HOPP till 72900
Vila i frid lilla Junis <3 






Hem från dagis idag

<3





Dagisdags

Tiden går för fort :(





Helgen

Fredagen bestod av packning och städning, hämtade William på jobbet 16:30 och körde ner till Anderstorp till svärfar. Han bjöd på pizza och Alicia tyckte det va såå kul att vara hos faffa. Båda tjejerna va vakna ända till 21! Sen somnade vi vid 23. 

Dock blev det inte mycket sömn för mig den natten då tjejerna turades om att vakna.. Zzz.. Vi sov i Rogers rum och han i gästrummet och Wille på nedervåningen i sitt gamla rum. Jag vill inte sova där nere för det är svinkallt och han kan inte sova i Rogers säng för han har en gavel nere vid fötterna och då får inte Wille plats ^^ 
Så vi löste det så, jag fick däremot sovmorgon sen :) 

Vid lunch åkte vi vidare hem till svärmor och Gunnar för lite kalas för Gunnar som fyllde år. Ludde med familj kom också dit och det va full fart på Alicia och Elias, som dom lekte :) jättekul! 

Vi sov över där tills idag, lite orolig natt inatt med så vi va trötta och valde att åka hem strax efter frukosten. Tänkte att det va skönt att få en lugn familjedag hemma tillsammans. Dock fick jag migrän from hell runt 14 och har varit sängliggandes fram till 19, då la Wille tjejerna och vi åt lite mat. Sen spydde jag (av migränen) och efter det har det börjat släppa.. Dunkar fortfarande men inte alls som innan. Usch! 

Nu ska jag sova så migränen försvinner tills imon då vardagen är tillbaka. 
Hoppas ni haft en bra helg! 













90!!