Karate kid

William har somnat, jag kollar film med en galen bebis i magen som sparkar sjukt mycket :)




Patricia

Min fina syster igår efter simningen <3




Hemma!

Tack Eva för de fina kommentarerna! :)

Det gick bra hos coachen, ska antagligen börja en livs och karriärsutbildning, men det är min chef som betalar så jag måste prata med henne :) då kan jag komma fram till vad jag vill jobba med och så.

Efter det svängde jag inom Anna som jobbade och bjöd på fika! :) nu är jag hemma o vet inte vad jag ska hitta på riktigt..




Redo!

Dags för karriärcoachning!




Torsdag

Godmorgon!

Hade ett hål i tanden som måste lagas men annars gick det bra hos tandläkaren! Efter jag vart där hämtade jag syster Patricia på skolan och så åkte vi o simmade :) Sen blev det mys med William till Greys!

Idag ska jag på karriärcoach möte för o se om det finns nåt annat i kommunen som passar mig bättre, spännande!

Lillan är helt vild i magen och får in riktiga karate sparkar ibland! Mysigt men lite distraherande när man försöker kolla tv eller nåt :) Nu längtar jag mest till hon kommer ut så vi kan mysa med henne! :)

image description



Tandläkaren

Godmorgon!

Kört William till jobbet, åkt hem o käkat frukost, snart ska jag till tandläkaren! Efter det vet jag inte riktigt vad jag ska göra, börjar redan bli rastlös av att gå hemma.. Men ikväll kommer Greys! :)

Kram!



Soffhäng

Käkat varma mackor med tacoköttfärs, mumma! :) William är ju och tatuerar färdigt sina fiskar så jag vet inte när han kommer hem, men det är desperete snart o då ska jag mysa med popcorn (om inte suget hunnit försvinna då). 

Imorgon ska jag till tandläkaren, får se va domen blir då! Inte vart där på 1,5 år :/ Kanske ska åka inom chefen imon med som måste fylla i lite papper! :)



Det tar sig!

Sakta men säkert blir det ett barnrum!

 




Mammafixar!

Idag har jag sovit länge! Gick upp halv 11, käkade frukost och sen tog jag tag i babyrummet o småfixade lite :) Nu ser man att det väntas en nykomling i familjen <3

William jobbar och ska tatuera sig ikväll så det blir bara mys med magen idag! Inge vidare väder ute heller..



Babyshoppat

Köpt grejer som en galning idag till lillan, Vickan va helt trött på mig! Men jag är sjukt nöjd! Mest över den fina filten och skötväskan :) <3 skötbordet kämpade jag med men det blev bra!

På kvällen kom mamma o systrar o vi käkade gomiddag! Nu är det sovdags!




Vickan gästbloggar

Aja har försökt sig på hennes nya skötbord. Får se hur lång tid det tar innan hon bölar om min hjälp. Hon har redan börjat "asså vickan..." hahah!




Nalle

Lillans första nalle :)

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2252068/images/2012/pic_204307423.jpg" class="image">




Mamma <3

Grattis mamma på mors dag! Älskar dig <3





V 25 <3

Bara 15 veckor kvar!! <3 Längtar!


Bebisen

Din bebis är nu drygt 22 cm från huvud till stjärt och väger omkring 850 gram.

Man kan nu höra bebisens hjärta med en dopplermonitor eller ett steoskop, och din partner kan kanske till och med höra det genom att lägga örat på rätt ställe mot magen.

Bebisen kan nu göra mer saker med sina händer, som till exempel knyta dem till nävar och ta tag i och hålla sina fötter. Det är också nu som den börjar föredra höger eller vänster hand.


Bebisen sover och är vaken efter en viss rytm under dygnet, något som du också förmodligen märker av.

Barnet kan känna igen din röst och reagerar mer på mammans röst än andra ljud. Ett korttidsminne har utvecklats. Barnet ligger och växer och mognar. Många rör sig mycket medan andra är mer stillsamma.

Du

Din livmoder har vuxit ordenligt senaste veckan och är nu ungefär stor som en fotboll. Översta delen av livmodern befinner sig nu ungefär mitt emellan naveln och bröstbenets nedersta del.

Vissa kvinnor upplever flest fosterrörelser när de vilar.









Grill dag 3!

Godmorgon! Sov till 11 idag, rekord på länge! William sover dock fortfarande men han va vaken längre än mig med, vet inte när han la sig så jag vågar inte väcka honom :p

Igår va vi i Hällsvik och grillade igen! Ny plats, ny klänning men samma goa sällskap :) <3





Nytt bord!

Här är vårt nya soffbord! Nöjd! :) vickan får ärva det gamla :) Soffpallen är nu såld och hämtad, svingött! Massa mer plats nu!

Nu har vi handlat o ska snart åka o grilla med Vickan o Mattias igen! :)

 




Grill

Fler bilder!




Grillning!

Igårkväll grillade vi med syster Vickan o hennes kille, supermys! :) <3

 




Nyklippt

Magen v 24 <3




No more work!

Gick upp kl 7 med William, körde honom till jobbet, sen åkte jag till läkaren som sjukskrev mig heltid nu, så inget mer jobb för mig på länge! Efter det åkte jag till Allum, köpte 3 klänningar, nya underkläder och så slank jag inom frisören o klippte mig lite :) Undra om Wille får spader sen, haha! Ska bli kul o se om han ens märker att jag klippt mig, men det tror jag :) Nu är jag hemma, har duschat o tagit på en av de nya klänningarna. Snart kommer en  ska köpa vår soffpall :) Sen ska jag hämta William på jobbet.

Vi skulle gått på bio men vi ska grilla med Vickan och Mattias istället :) Mys!



Myskväll

Jag o William hämtade bilen på verkstan, åkte till ikea o köpte vårt nya soffbord och sen åkte vi ut till klipporna och havet och grillade fläskfile med potatissallad :) så himla mysigt och romantiskt <3




Glassbåt

Blir några per dag :)




Sommar!

Har vilat ryggen och fogarna idag, det märks skillnad när jag inte jobbar vilket är skönt, ska till läkaren imon bitti så får vi se om jag ska jobba mer eller inte..

Solen skiner, bilen är på verkstan och William på jobbet, får se om vi gör nåt sen när han kommer hem :)

Det börjar bli tungt och varmt med magen nu, den är i vägen när jag böjer mig ner o tar på skor o så, så det är skönt nu när jag kan ha flipflop :)






Outhärdligt!

Det är så sjukt varmt! 30 grader och stekande sol, jag står knappt ut! Men ska inte klaga för jag har ju längtat efter värmen. Åt glass med Wille i solen, sen träffade jag syster en stund o nu ligger jag i sängen i willes lastbil i Borås o väntar på att han ska lasta färdigt. Lyssnar på musik och äter jordgubbar :)




Ont!

Kunde knappt sova inatt för jag hade så ont i ryggen och fogarna.. Och så hade jag värsta sammandragningarna som också gjorde ont o som gjorde att lillan sparkade massa. Så jag stannade hemma från jobbet idag, det gör för ont o jobba. Går nog inte mer nu, ska ringa läkaren o se om jag kan få nån tid.. Solen skiner iaf o wille e hemma eftersom han jobbar kvällen. Kanske går ut i solen sen :)




Strålande!

Det ser lovande ut! :)




Magbild!



Kulan vecka 24 :) <3



Värme!

Efter jobbet åkte jag hem och käkade lite, sen åkte jag o Wille o besiktigade bilen som behöver byta en styrled.. Men det går ganska fort o kostar inte så mycket så det är lugnt :) 

Efter det åkte vi o käka pizza på vårt nya favvo-ställe! 27 grader varmt idag, jag står knappt ut! Hur blir det då i sommar? :) 

Nu har Wille åkt till jobbet, segt! Men jag chillar i soffan med mina jordgubbar <3 





V 24 <3

Igår gick vi in i vecka 24 också! :) Tiden går fort nu! Underbart! Magen växer <3

Bebisen

Den här veckan är din bebis c:a 21,5 cm lång från huvud till stjärt och väger omkring 750 gram.

 

Ansiktet är i stort sett färdigbildat. Ögonen sitter på sin plats även om ögonlocken fortfarande är slutna. Öronen har också de funnit sin slutliga placering och sitter nu där de kommer att sitta vid förlossninen.

 

Håret på huvudet fortsätter att växa och ögonfransar bildas. De flesta dragen ser nu ut som de kommer att göra när din bebis föds. Eftersom den blir allt rundare så finns det allt mindre plats i livmodern att göra kullerbyttor och piruetter.


Du

Din livmoder kan du enkelt känna 4-5 cm ovanför din navel. Eftersom din växande livmoder trycker allt mer på buken så kan du få bristningar i huden på magen. Din ökande vikt kan också fresta på din kropp vid det här laget, något som ger sig till känna genom ryggvärk, problem med blåsan, värkande fötter och utmattning medan du utför dina dagliga rutiner.








Sommarvärme!

Hellu!

Sen uppdatering, jag vet! Men ni gillar mig ändå ;)

I lördags eftermiddag kom Williams bror Ludde och hans ofru Sara hit och umgicks med oss :) Killarna handlade och jag o Sara lagade gomiddag :) Mys! Dom sov här och på söndagen gick William upp och bakade bröd till oss :) <3 



Sen åkte vi ut till Hönö på konfirmation och 50 års kalas på Williams sida släkten, trevligt :)
Efter det åkte jag o William till ramberget och käka glass i det fina vädret o bara mös <3 Sen tvättade vi bilen och åkte och hälsa på Vickan i sin nya lya :)

Idag har jag jobbat, superfint väder idag igen! Underbart! 23 grader och sol <3 Jag hämtade William efter jobbet så åkte vi till allum o kollade affärer, gick inom Maxi och köpte jordgubbar o glass som vi åt hemma på balkongen sen innan han åkte till jobbet :) Så nu jobbar han kväll för en kille va sjuk.. Jag har städat och bakat lite men nu chillar jag i soffan med min fina mage som hoppar till ibland :) <3







Lördag!

Godmorgon! William hjälpte Vickan att flytta igår medans jag fikade med tjejerna, lyxigt :)

Vi träffade willes pappa, farmor och farfar en stund, sen åkte vi o handlade på maxi. Anna visade mig ett spel som tydligen funnits svinlänge, pictionary på mobilen, nu spelar jag o wille hela tiden! Haha :)

Vi käkade god mat igår, honungsglaserad fläskfile, klytpotatis och tzatziki :)

Idag får vi se vad som händer, nu har vi ätit frukost o ligger o spelar i soffan :)




18 maj

Godmorgon!

Jag somnade som en stock igår när William va helt inne i hockeyn :) 

Idag är det exakt 4 månader kvar till beräknad födsel :D Shit va tiden går! Ändå är jag i 6e månaden, det är så konstigt hur dom räknar, egentligen är man gravid i 10 månader och inte 9.. så ni vet! :)
Lillan sparkar på för fullt, verkar vara en livlig bebis :)

Jag är långledig idag-sön, gött! Nu har jag ätit frukost och ska snart göra mig iordning för att åka in till stan o träffa Anna och Linda o fika :) Mys <3

Efter det ska jag och William hjälpa Vickan att flytta till sin nya lya :)



Kom ut nu vår fina <3 Vi längtar!!



Svar

Filippa å Elsa om Vickans dag!:
Va fin du är gumman ä va fort tiden går! Snart är eran prinsessa också här!
Elsa blir redan 5 månader!! nästa vecka..kan inte fatta vart alla fom månaderna tagit vägen.
Elsa har viskat att hon längtar efter sin nya kompis! Kramar från oss å hälsa William!

Tack gumman! :) Ja det går verkligen fort nu! Bara 4 månader kvar :) Åh va stor hon blivit! Läser om hennes framsteg på eran blogg :) Så söt! William hälsar tillbaka! Kramar till er! <3



Jaaa

Det blev pannkakor!! :D godnatt!




Bortskämd

Försov mig en halvtimme imorse till jobbet men försökte att inte stressa ihjäl mig. Hade sjukt ont i ryggen o fogarna efter dagens jobb. Så idag skämmer William bort mig med matlagning :) Först improviserade han en kycklingrätt som va väldigt god men sjukt stark vilket jag inte gillar.. Men det gick ner en del ändå :)

Sen har vi chillat lite o Wille åkte till maxi o nu står han i köket igen o lagar! Jag får inte gå in men jag tycker det börjar lukta pannkakor :D eller så e det önsketänk.. Det va längesen! Hoppas!




Bebban

Har glömt o säga att både mamma och Patricia känt sparkar nu :) Dom blir starkare för varje dag! Märker att magen vuxit mycket nu det sista :) William känner sparkar varje dag och brukar ligga på magen o lyssna <3 mys!!

Inatt höll hon mig vaken genom att sparka hårt på min urinblåsa så det kändes som jag skulle kissa på mig! Haha, sjukt obehagligt! Men ändå mysigt <3 lillan vi längtar efter dig!!




Vickans dag!

Vickans födelsedag blev lyckad o allt gick enligt planerna! Efter jobbet åkte jag hem o gjorde mig iordning. Packade allt vi skulle ha me.

Sen åkte jag o William o köpte tårta, åkte hem till mamma o lämnade grejerna= smörgåstårta, vanlig tårta o presenter. Sen körde vi till centralen o hämtade Mattias (vickans kille) utan att hon visste det. Hämtade Vickan på skolan o hon blev superglad!

Hem till mamma där oxå Patricia va, käka smörgåstårta. Sen satte vi på Vickan ögonbindel o körde mot Kungälv. Vickan va livrädd! Haha :) när hon satt sig i tatuerarstolen tog vi av bindeln. Glad tjej va hon!


 




Vickan 18 år!

Nu är jag på jobbet, slutar 11 och då ska jag hem och byta om o göra mig lite fin, sen ska jag o wille fixa det sista innan vickan slutar. Hon slutar 16 o då åker vi o hämtar henne, sen hämtar vi Mattias på centralen. Efter det åker vi till mamma och äter smörgåstårta och efter det - det får ni veta sen :D




Film

Tjo! Va o käkade med pappa o William, sen åkte jag o wille till allum en sväng. Jag köpte ett mamma linne :) wille köpte en skjorta o linne. Nu ska vi kolla film i soffan o tagga inför Vickans 18 årsdag imon! :)




Lunch!

Slutat jobbet och då ringde pappa som skulle käka lunch i Göteborg o hungrig som jag är ville jag hänga på :) william som e hemma o e sjuk vill oxå äta så nu väntar jag på honom o så ska vi möta pappa på stigs center :) Mysigt!




v 23 <3

Igår gick vi in i vecka 23 <3

Nu är bebisen omkring hela 29-31 cm och väger ungefär 575-690 gram. Den ser vid det här laget helt mänsklig ut och liknar en liten bebisdocka. Ansikte och kropp liknar dem hos en nyfödd. Du känner antagligen bebisen röra sig en hel del där inne när den sparkar och slår på livmoderväggarna. I takt med att den växer blir det mindre och mindre plats att röra sig. Ben, muskler och organ växer stadigt. 

Bebisen rör navelsträngen och olika delar av sin kropp med händerna för att utforska. Den kan nu suga på tummen "på riktigt", istället för att bara stoppa den i munnen. Den fortsätter att svälja fostervatten och vätskan och sockret som den får i sig på det viset fungerar som ett komplement till den näring som den får från dig och moderkakan. Du kanske kan känna små "skutt" i magen när bebisen hickar på grund av vätskan den svalt.

Din livmoders översta del finns nu c:a 3 cm ovanför din navel. Din totala viktuppgång ligger förmodligen omkring 7 kg . Du kan får s.k. Braxton-Hicks kontraktioner vid den här tiden. Dessa sammandragningar kommer inte regelbundet och bör inte kännas smärtsamma. De är till för att förbereda din kropp inför förlossningen, och kommer att öka i styrka allteftersom graviditet fortlöper.

 

Du kan kanske känna sammandragningarna om du lägger din hand på magen. Bebisen kan förmodligen känna hur livmodern mjukt klämmer och masserar den, men det skadar inte bebisen så det finns ingen anledning till oro.

 

Fet fisk kan vara nyttigt för bebisens utveckling och det finns tecken som tyder på att kvinnor som har fet fisk i sin kost föder barn med en bättre utveckling av synen, enligt en studie från universitetet i Bristol.





Den här bebisen är född i vecka 23, de flesta barn som föds nu har en bra chans att överleva! Helt sjukt! Tänk att våran lilla flicka är såhär stor! :D <3



Hellu!

Umgicks med Vickan hela lördagen, hängde hos henne lite, sen käkade vi nypotatis o kyckling hos mig med William och Peter. Sen körde vi dom till stan o åkte hem igen. Hon färgade mitt hår o vi satt bara o snacka- tv fri kväll, underbart! :) Sen blev William svinförkyld o ville hem vid 23 så då åkte jag o hämtade honom..

Igår låg vi inne på soffan hela dagen o bara kollade tv hela dagen o chilla :) Vid 21 tog vi en promenad till maxi o köpte frukost (och glassbåtar som är min nya cravings).

Idag är jag ledig och William e sjuk så han e också hemma, det regnar ute så vi lär bara vara inne o mysa!

Kram



Göteborgsvarv

Godmorgon!

William har åkt till 10-kampen och Vickan sover.. Så jag har pratat med mamma i telefon ett tag :) Idag är det ju Göteborgsvarvet med för dom som är hurtiga! 

Ska försöka orka mig ut idag och umgås med Vickan, äta lite mat o chilla. Ska bli skönt med lite frisk luft! :) Får väl se när systern behagar att vakna bara! 

Nu ska jag hoppa in i duschen och klä på mig! Ha en toppendag alla goingar!



Gomorron syster!!

Försökte väcka Vickan :)




Till vickan!

Haha Vickan säger att hon älskar mina rubriker, det va ju kul! Haha jag tycker det e skitjobbigt o komma på nån rubrik! Iallafall så har det inte hänt nåt alls idag, hostar och snorar fortfarande.. :( känner mig lite piggare dock så det e nog på väg o släppa :) hoppas! Imon ska wille på 10 kamp med sina jobbarkompisar så jag blir gräsänkling! :)

Eva - vi har satt 700 som pris på pallen :)

Hoppas ni har en toppenkväll! Jag har min man, en sparkande bebis i magen o godis så jag är nöjd! <3




Kvällsmys!

Min underbara man kom såklart hem med glassbåtar och choklad :) <3 kollade på dokumentären om unga mammor och mös i soffan! Nu sover han som en stock o jag ska oxå lägga mig. Sov gott alla underbaringar! Lillan sparkar och instämmer :)




Host host

Ligger här i soffan och snörvlar.. man får ju knappt ta nåt heller när man är gravid. Endast alvedon och nån skit nässpray.. Jag vill ha otrivin comp för den är grym! Men nej, inte när man är gravid.. Hittade hosmedicin Bisolvon här hemma som jag hoppas ska hjälpa lite! Det fick man lov o ta vid graviditet om det verkligen va nödvändigt- och det är det! Smsade William o frågade om han kan köpa mjölk, juice, glass och choklad på vägen hem, fastän vi bestämt att bara köpa sånt på helgen. Då är det skönt att kunna säga "men du vill väl att din sjuka gravida flickvän ska vara nöjd?" :D Får se vad han kommer hem med, om det hjälpte! 

Ikväll kommer en dokumentär på 3an om unga mammor i sverige, den ska jag se! Kollar på allt sånt nu :)



Blocket

Hellu!

Inte sovit särskilt bra inatt eftersom jag hostar massa o e helt täppt i näsan.. Men febern har släppt! Men jag låter som en skata typ, ont i halsen o hes.. Men det släpper la till slut. Man blir rastlös av att vara hemma iaf! Har lagt ut pallen som tillhör soffan på blocket eftersom den aldrig används. Den står i det blivande barnrummet o tar plats så det e lika bra o sälja den :) http://www.blocket.se/goteborg/Verve_soffpall_40358355.htm?ca=15&w=1

Köp gärna! :)



Svar

Eva om 18 år!:
Åhå, låter trevligt att ni ska uppvakta 18 åringen =) Tydligen är det tattuering som är högsta önskan.
Du lär vara riktigt tjock och tung vecka 28 då jag ska till Robert (som flyttar upp igen) Men orkar du, så är du välkommen dit. Ska ner å hjälpa honom flytta. Varma kramizar

Svar: Ja precis, vi får hoppas hon blir nöjd ändå.. Hon lär ju göra tatueringen sen :) Jaha okej! William har semester från 28-31 så jag vet inte vad vi har för planer då om vi ens är hemma men vi får se när det närmar sig :) Kram



Vickan om 18 år!:
Jag är redan helt taggad och tycker det ska bli grymt roligt att ni har gjort en massa! Woho! <3

Svar: Härligt baby! Hoppas du kommer uppskatta våra planer :D <3 18 bast- WOHOOO!!



Sparkar!!

För nån timme sen när jag o william kollade film sparkade lillan massor, jag sa åt wille o känna (alla andra gånger han känt har hon slutat) men denna gången fick han en rejäl kick mitt i handen :D hans min går inte att beskriva! Helt glad o lycklig! Underbart <3 sen la han huvudet mot magen o då fick han en till spark :) nu är det sovdags! Natti <3




Tidsfördriv

Passat på o tvättat mitt guld när jag ändå e hemma o sjukar!




18 år!

Jag längtar tills nästa onsdag när min kära syster fyller 18! Jag o William har planerat massa kul som vi hoppas hon kommer uppskatta :) Stora tjejen! <3



Sjukt snygg!



Skötväska



Nästa lön blir den min! Det krävdes en del övertalning angående priset men till slut gav han sig min man :) Jag trodde nästan att det skulle krävas mer övertalning om färgen o motivet eftersom han också kommer använda skötväskan men det va inga problem :)



:(

Sovit hyfsat bra inatt, bara vaknat nån gång o fyllt på med alvedon, nässpray och vatten! Har fått värsta hostan nu med men är inte lika febrig vilket är skönt! Wille köpte massa glass till mig igår vilket är skönt för halsen <3 Jag fick värsta glassbåts-cravings men dom va tydligen slut på maxi så det blev ananas splitt och rocky road istället.. 

Men en livlig bebis har vi allt i magen! :) <3



Sjuk..

Igår låg jag bara på soffan, sov lite, snöt mig mycket o drack massa vatten. Halsen känns liite bättre idag men annars ingen förbättring :( Sovit skitdåligt inatt.. vaknade vid 03 av värsta feberfrossan, brände mig typ på mig själv, tog några alvedon o somnade om. Känner mig helt tung i huvudet :( Hoppas det går över snart!

Bebban sparkar massor nu! Lika underbart varje gång! <3

William tog min tatueringstid igår som jag hade och tatuerade in fiskarnas stjärntecken, den är inte riktigt färdig än men bra blev det :)



V 22 <3

Nu är bebisen c:a 19 cm från huvud till stjärt och väger omkring 470-575 gram. Kroppen fortsätter att utvecklas dag för dag och de inre organen specialiserar sig på sina funktioner. Barnet både sover och är vaken och har sin egna dagsrytm. När du vilar är kanske barnet som mest aktivt. Ögonlocken täcker hela ögat. Barnet är känsligt för beröring och flyttar sig om du buffar på det. Naglarna har vuxit ut och täcker fingertoppen.

Hittills har du förmodligen ökat i vikt med mellan 5,5 och 7 kg, men från och med nu kommer du att öka snabbare i vikt.






Sjuk! :(

Igårkväll (innan jag somnade på soffan typ kl 21) började jag känna att jag hade lite ont i halsen.. Imorse när jag vaknade kunde jag knappt svälja för jag hade så ont, och är snuvig :( Så jag fick stanna hemma idag. Så himla segt! Vill inte va sjuk! Jag va helt glad o trodde jag sluppit den hemska förkylningen som går.. Och nu när jag satt och åt frukost så spydde jag helt oförberett! Mådde inte illa eller nåt.. Konstig kropp! Men jag har haft maginfluensan 2 gånger redan denna vintern så jag hoppas bara det va nån graviditetsgrej.. 

Nu när jag satt o skrev fick jag nog dom starkaste sparkarna någonsin!! :D Jag såg på utsidan när hon sparkade, magen liksom hoppade till! Flera gånger! Sjukt häftigt! :D <3 Igår gick vi in i vecka 22 :)



Hemma i Partille

Halloj! Nu är vi precis hemkomna efter att först ha vart i Kvibille hos pappa, Elle o Kevin och sen på gravidfotografering! Det blev grillat hos pappa igår, han fick dock stå ute o frysa i blåsten o grilla o sen åt vi inne :) Kevin är ju så otroligt söt som är så fruktansvärt stolt och förväntansfull att bli morbror :) <3 han klappade magen jättemycket och pratade massa om bebisen och han klargjorde att han faktiskt redan är morbror, han har bara inte träffat henne än :) och när vi skulle spela fotboll sa han att vi måste ta det lugnt så inte bollen kommer på min mage :) så himla söt! Efter grillningen spelade vi lite wii, dansade lets dance som gav oss många skratt o sen kollade vi film :) idag hann vi bara vara ute o leka en sväng, käka o kolla på pappas cadillac som är nylackerad! Sen körde vi till gravidfotograferingen som va lika rolig o trevlig som vanligt! Nu är vi ganska trötta båda två o ska bara ligga på soffan o kolla film innan det är dags o jobba igen! Hoppas ni har det bra! Kram




Godmorgon!

Vaknade såklart 07 på min lediga dag! Ska strax äta frukost o göra mig iordning. Vid 13 börjar bilen rulla mot Halmstad där vi ska hälsa på pappa med familj :) jag har önskat att vi ska grilla ikväll så vi får väl se! Hoppas vädret tillåter med :) men nu kurrar magen och lillan sparkar så nu får jag ta o käka lite! Ha det gött!




Äntligen fredag!

Hellu!

Det blev storstädat och fint efter senaste inlägget :)

Igår träffade jag mamma och Vickan efter jobbet o käkade glass i det fina vädret! Sen träffade jag Anna en sväng o tjötade massa :) Mys! Efter det följde jag me Vickan o storhandla o sen åkte jag hem o åt mat med min man <3

Idag va vädret inte lika fint men helt okej :) Hade lära-känna-samtal med min nya chef o det gick bra! Efter jobbet åkte jag till Kungälv o fikade några timmar med Camilla, mys! :) Sen handlade jag lite fredagsmys på Maxi o nu e jag hemma i soffan :) Ska snart laga mat men jag får inte tag på Wille så jag vet inte när han kommer hem riktigt..

Hoppas ni får en mysig kväll! En speciell hälsning till syster Vickan som klagar på att jag bloggar dåligt ;) <3



Hej tjock tjej!



Nu är det renbäddat o storstädat! :)

img_7610 (MMS)

Nu är det renbäddat o storstädat! :)




Valborgsdagar!

Hellu!

Valborgsmässoafton firades med William, hans bror Ludde, Sara, Emmy, Mamma, Vickan och Mattias :) Kollade cortégen och sen käkade vi pizza :) Mys! Sen somna jag som en stock innan jag skulle upp o jobba.

Igår jobbade jag, sen kom jag hem till min lediga man, vi åkte till Ikea (igen) o köpte några hyllor. Sen tvättade vi bilen o käkade glass i det underbara vädret! :) Kl 17 åt vi middag hos svärfar, supermysigt! Han hade lagat kyckling, potatisgratäng och sen blev det äppelkaka/paj med glass till efterrätt :)

Idag har jag jobbat, vart hos läkaren och förlängt sjukskrivningen, vart på MVC en sväng, tränat hos sjukgymnasten och handlat. Så nu vilar jag i soffan, sen ska jag ta fram dammsugarn och bädda rent i sängen hade jag tänkt, vi får väl se hur det slutar :) Ikväll är det Greys! yay! :) 



Kärlek <3



Vickan o Mattias :)



Mamma <3