Hej på er!

Vi va hos Willes morbror ganska sent igår, kom hem vid halv 12 o då va jag supertrött o somnade nästan direkt.. William är på jobbet men jag orkade inte gå upp o köra honom imorse så jag är bil lös idag! Nu ligger jag bara i soffan o pratar med lillan o tittar på magen som hoppar hit o dit :) när jag åt frukost innan gav hon mig rejäla sparkar mot revbenen, ont!! Känner mig helt öm av alla sparkar. Nu kan hon komma ut istället :) klockan 4 ska jag hem till Anna som har flyttat ihop med sin kille så jag är supernyfiken på den nya lägenheten :) Dom har köpt en mitt i stan, avis eller vad? :) Så idag ska jag åka buss! Men William hämtar mig sen, han är också nyfiken på lägenheten ;)




:)

Haha nu kaxar hon till sig lilla mamsen!




Dålig förlorare?

Haha mamma gillar inte att förlora i Wordfeud!




Monday

Jag somnade om en stund när jag kom hem imorse, när jag vaknade hjälpte jag Patricia att beställa biljetter till Marilyn Manson som hon har längtat efter sååå mycket ;) helt i extas! Sen åkte hon till sin farmor och jag o mamma åkte till en syatelje o lämnade in baby korgen som ska sys :) sen åkte vi en sväng till mitt jobb där jag lämnade ett papper till chefen. Sen droppade jag mamma o åkte till stan o fikade med Jennifer :) mys! Sen hämtade jag Wille på jobbet o nu e vi på väg till Hönö o ska hälsa på hans morbror en sväng! :)




Svar till faster Eva

Tack :) Jo det är väl så att ledigheten alltid går för snabbt, men han hade det lugnt på jobbet idag så han fick en mjukstart iallafall :) Han hälsar! Kram




Godmorgon!

Idag är det tillbaka till verkligheten för Williams del. Körde honom till jobbet för en stund sen, han såg inte så nöjd ut! Stackarn! Jag hade inte heller velat jobba idag, tur jag slipper! :) jag har kommit hen igen o ligger nu bara i sängen o vilar, det e så trist uppe nu. Grått ute o ingen trafik alls.. Igårkväll gjorde jag och Patricia ansiktsmasker i choklad så nu har vi sån fin hy :) Sen kollade vi på In time, sjukt bra film men jag somnade i slutet :)




Gravid v 34

Idag går vi in i vecka 34! Herregud va tiden går :) Nu är vi riktigt otåliga! <3

Din bebis längd är denna veckan ungefär 32 cm från huvud till stjärt och 46 cm totalt. Den väger nu omkring 2.2 kg. Håret fortsätter att växa sig längre och tjockare. Bebisens hårfärg kommer troligen att förändras efter förlossningen, så om den är blond finns det en chans att det mörknar senare eller vice versa.

Om du skulle föda bebisen nu skulle den klara sig bra utanför livmodern, den största skillnaden mot ett fullgånget barn är lungornas mognad. även om lungorna i vecka 34 inte är helt färdigutvecklade så är chanserna goda att bebisen skulle klara sig utan intensivvård.

 

Bebisen flyter inte längre omkring utan vilar på livmodern. Naglarna har nu vuxit över kanten på fingrarna och bebisen kan riva sig på dem.







Helgmys

Hej!

Igår va mamma och Patricia på Liseberg i spöregnet. Jag o Wille åkte till Ikea o köpte en madrass till spjälsängen o lite annat smått o gått :) Sen hyrde vi filmer och köpte massa godis :)

Idag har vi haft finbesök från Anderstorp :) Alexander, Linn och deras två barn va här i några timmar, trevligt! Nu ska vi äta lite mat och bara ta det lugnt för imorgon börjar William jobba igen efter semestern.. :(



50 dagar!

Jag, mamma o Patricia har vart på Allum o shoppat lite :) Sen åkte jag o hämtade min bakfulla man som nu ligger o snarkar i mitt öra... :) spelat lite yatzy, alla är sega idag. Slappar i soffan o undrar vad vi ska äta! Idag är det bara 50 dagar kvar till beräknad födsel!! Åh va vi längtar! William mös med kulan o sa hur fin den är när han kom hem :) <3




Torsdag

Från igår

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2252068/images/2012/pic_501243509606ee6309000044.jpg" class="image">




Godmorgon!

Det tidigare inlägget försökte jag publicera typ hela dan igår men det gick inte, så nu kom det! :) efter Wille hade vart på frispeegolf åkte han hem till Jimmy o parta lite, han har fortfarande inte kommit hem så kul hade han nog! Det ser ut o va fint väder idag med :) blir kanske stranden en sväng då! Nu ska jag upp o äta frukost, langar bilder från igår




Första doppet!

Jag, mamma och Patrica åkte till Allum o köpte en bikini till mig, sen ämtade vi min man o åkte därefter till Härlanda Tjärn och solade o badade :) träffade Jimmy med vänner o chillade lite. Jag, Wille o mamma premiär badade för detta året, riktigt varmt i vattnet faktiskt :) hade det supermysigt! Sen åkte William o spelade frispeegolf o vi tjejer har nyss ätit räkor o myst. Wille borde komma snart med :) Lillan mår bra o sparkar, va lugn när jag solade så hon gillar nog värme <3




Soool

Strålande väder idag med! Vi har käkat frukost o så, nu funderar vi mest på vad vi ska göra idag. Borde åka o bada eller nåt känns det som :) jag måste dock köpa en ny bikini för den jag har är för liten.. Bilden är från igårkväll när Patricia o William hade pringles party :)




Blä

Mår inge vidare faktiskt.. Mår illa, har huvudvärk, svårt o andas, är varm och har ont i benet :( men lillan lever runt som vanligt :) haha på bilden ser man på höger sida att det sticker upp, där låg hon o tryckte med sin rumpa! <3




Sol!

Idag har det vart sjukt varmt! Typ 30 grader och strålande sol. Skönt men även lite jobbigt. Vi gick upp o åt frukost, sen hämtade vi mamma och åkte till Ikea o lunchade. Sen åkte vi hem o chillade, sen åkte jag o Wille till Maxi o handlade o när vi kom hem hade Patricia kommit hit med :) Mitt knä känns mycket bättre idag men det svider o värker fortfarande lite, speciellt när jag duschade!! Nu ska Patricia färga håret, sen ska vi åka o köpa thaimat :) idag fyller Pappa år med! När vi ringde o sjöng imorse visade det sig att dom va på High Chaparall där Wille jobbat innan o skulle precis gå in i parken, Wille ringde sin gamla chef som gick o släppte in dom bakvägen istället :) billigt o bra med kontakter!




Ont

Jag har fortfarande svinont i mitt ben :( buhu stackars mig! William va snäll o åkte o köpte kladdkaka till mig :) bara legat i soffan idag, vi satt o gick igenom föräldraledigheten på försäkringskassans hemsida, det är ett pussel!! Man får inte fett med pengar alltså.. Men men! Vi klarar oss alltid :)




Aj!

William va ute o meckade med ena bilen som ska säljas så jag o Patricia gjorde oss fina och skulle åka in till stan eller nåt i det fina vädret. Men först skulle vi hem till henne o lämna hennes hamster och resväska. Jag bar hamsterburen o Patricia väskan o gick mot parkeringen. Jag trampade snett med foten på en trottoarkant och ramlade fram, tog emot stöten med knät för o skydda magen o hamstern. AJ!! Patricia gick o hämtade Wille som va 100 meter bort som kom springandes helt livrädd.. Han bar hem mig o tvättade av såren.. Det svider som fan men värker också eftersom jag slog i rätt bra. Så nu får jag ligga på soffan o Wille kör hem Patricia :( ingen bra dag detta.. När det e fint väder o allt!




Godnatt

Vi har kollat film, whats youre number? Romantisk komedi, den va bra :) Wille tjatar om att skaffa cross så han e msnisk på blocket nu.. Mamma spelar wordfeud o jag o Patricia chillar. Jag är så sjukt varm hela tiden o har ont i fogarna o ryggen.. :( Ska försöka sova snart! Godnatt!




Syster

Söt syster!




I väntans tider

Otåliga föräldrar som vill att bebban ska komma nu! <3




Gravid v 33

Igår gick vi in i graviditetsvecka 33 :)

Nu väger bebisen c:a 2 kg och mäter totalt omkring 45 cm från topp till tå.


Förutom att gråta så kan nu bebisen göra allt som en nyfödd 40 veckors bebis kan. Det börjar bli trångt om utrymme inne i livemodern, men bebisen kan fortfarande sparka och röra sig. Den sover mycket under den här perioden, precis som en nyfödd bebis. Ögonen rör sig under REM-sömnen, och forskarna tror att fostret drömmer livfullt inne i livmodern.


När bebisen är vaken så använder den sina sinnen; den lär sig alltmedan den lyssnar och känner. Bebisen har sannolikt valt en förlossningsposition nu och ligger antingen med huvudet nedåt eller uppåt (sätesbjudning). När barnmorskan känner på din mage så kan hon känna hur barnet ligger och eventuellt försöka vända det om det ligger med stjärten först.


Om bebisen föds denna veckan så är lungorna sannolikt starka nog att fungera utan hjälp, men den kan ändå behöva vård av specialisttränade läkare och sköterskor.


Ögonen är öppna under vakenperioderna och färgen på dem är vanligen blå, oberoende av vad den permanenta färgen senare kommer att bli, då pigmenteringen inte är färdigutvecklad. Den slutliga pigmenteringen kräver att ögonen utsätts för ljus och sker vanligen inom några veckor från förlossningen.

Din livmoder befinner sig nu c:a 15 cm ovanför din navel. Din viktökning ligger förmodligen mellan 10-13 kg. Under de sista veckorna upplever många att de behöver kissa oftare. Livmodern trycker på urinblåsan och kan göra att du behöver gå på toaletten ofta. Din livmoder har blivit c:a 500 gånger större än den var innan du blev gravid!





Goddag!

Igårkväll kollade vi på 2 saw filmer på lillasysters begäran, dom va la okej :) Snart ska jag, Wille o Patricia in till stan. Jag har sovit dåligt inatt, halsbränna, svettats och haft svårt o andas.. Nu tycker jag med att tiden går långsamt! Kom ut nu lilla bebis!




Pannkakor!!

William o Patricia har spelat wii länge o jag o mamma har tittat på gamla foton :) Jag va så sjukt sugen på pannkakor idag o eftersom jag e sämst på att laga dom fjäskade jag lite med William som är underbar och sa ja :) så nu står han o vänder för fullt o jag sitter o väntar.. Patricia badar o mamma pratar i telefon, fullt hus :)




Sötsyster

Patricia <3




Slappdag

Gick upp vid 9 o åt frukost men alla andra sov så då gick jag o la mig i sängen o tittade tv. Idag har jag tvättat bebisens kläder, ser så mysigt ut med små kläder på tvättstrecket :) Nyss handlat o Wille sätter upp en lampa i köket, verkar bara bli en slappdag idag!




Igår

Igår hade vi det supermys, William kom hem tidigt, vid halv 10! Så då satte vi på den 3dje Liza Marklund filmen som va lika bra som de andra! Patricia låg på magen o lyssnade och fick massa sparkar på kinden, hon tyckte det va jättekul :) <3




Uggla

Min duktiga syster har sytt en uggla till bebisen! Tack gumman! Jättefin <3




Sommarvärme!

Hallå i värmen!

Idag kom syster Patricia hem från Gotland, äntligen!! Hon kom hem hit och fick sin födelsedagspresent som va ett par Skullcandy hörlurar som hon blev superglad för :) Sen slängde Wille i sig lite mat o så körde jag honom till Skatås där han ska spela brännboll, kubb o sånt trams med sina vänner :) Jag, mamma och Patricia har vart på Hemmakväll o köpt maaaassa godis o hyrt 3 filmer <3 Nu lagar mamma god middag till oss :)

Får väl se när min man ringer efter skjuts hem ;) 





Marie

varför står det att du bara har 5 dagar kvar på din räknare där uppe på bloggen ? :O

Svar till Marie: Vet faktiskt inte? När jag går in står det 57 dagar kvar :/ Nån annan som ser nåt annat?



Mys

Mamma har planterat blommor o gjort fint på balkongen, vi har ätit god mat o nu myser vi bara. Jag o wille spelar song pop mot varann :) Lillan hade hicka innan, knäppt o mysigt <3 nu sparkar hon som en galning!




Fredag!

Hellu! Sov till 9 o gick upp vid 10 o åt frukost, sen har vi inte gjort så mycket mer. Jag har duschat o mamma har målat en kruka. Nu ska vi åka och köpa blommor o göra fint på balkongen :)




Hemma!

Bion va bra o det va mysigt! William tyckte också om filmen som tur va :) äntligen fick jag mina bio snacks med sourcream smak som jag längtat efter! Jag känner mig seg och Alicia sparkar som en galning, gärna på revbenen vilket inte är skönt! Natti!




Bullar!

William dekorerade så fint åt mig :) nu gör han mat, bra man!




Bio

Chilldag idag, käkat lite bullar på barnmorskans begäran :) William ska göra hamburgare o sen ska vi gå på bio :) han tror att filmen som jag valt är som alla andra romantiska komedier men icke! Denna handlar om 5 par som ska få barn :D haha




Fixerad!

Det gick bra hos barnmorskan, lillan har nu fixerat sig så hon ligger där hon ska fram tills det är dax :) har nu sf mått 30 så magen växer som den ska! Men hon tycker att jag gått upp alldeles för lite i vikt så jag måste äta mer, typ macka, fil, bullar o glass sa hon ;) det jag är sugen på helt enkelt! Mamma va me o hörde hjärtljuden o blev helt rörd <3 Vi va på Maxi o handlade jag, mamma o wille.. Mamma försvann så vi fick ropa efter henne i högtalarna över hela Allum, då kom hon helt röd i fejjan, hahahaha :D




Bm

Godmorgon! Nu ska jag till barnmorskan o mamma ville så gärna följa med så det ska hon få göra :)




Tjockis

Mamma skrattade när hon såg mig ligga i soffan med bebismagen, godis o data :)




Onsdag

Vaknade halv 10 och gick upp o käka frukost med mamma och William :) Sen började Wille måla utemöbler som han ska sälja. Jag och mamma tog tag i korgen som lillan ska sova i. Min mormors gamla tvättkorg som jag o Wille har spraymålat vit. Jag o mamma va o köpte madrass på special butik idag som fick skära ut en madrass som passade, sen åkte vi o köpte vitt tyg och ett rosa sidenband som den ska kläs i, kommer bli superfint :)

Mamma städar o fixar mat o sånt här hemma, rena lyxen :) William är nu o spelar frispeegolf med killarna o jag o mamma har ätit tacos o nu spelar vi wordfeud mot varann :) 

Lillan lever om i magen som vanligt! Innan sa jag till mamma "kolla på magen, hon rör sig helt rytmiskt o konstigt, som att hon slår i takt" fattade ingenting.. men nu har poletten trillat ner så nu vet jag va det va, hon hickade såklart :) Häftigt! Det har hänt några gånger men jag har inte kopplat.. lillan <3 



2,5 år!

Överraskade William med hans favvo tårta! Prinsess i hjärtform <3 Älskar honom massor! Tack Vickan för gratulationen :)




Alicia vecka 32 <3

I förrgår gick jag in i vecka 32, bara 8 veckor kvar nu! Men vi längtar som tokar! 

Barnet

De sparkar du känt tidigare är nu mer som knuffar eftersom barnet börjar bli för stort för att röra sig fritt i fostervätskan. Barnets lungor förbereder sig inför den riktiga andningen. Kroppens viktiga organ och nervsystem fininställs. Underhudsfettet som det varit magert med tidigare har nu vuxit till och barnet ökar snabbt i vikt. Nu utvecklar barnet förmågan att svettas.


Vikt 2 kg. Längd 42 cm topp till tå


Mamma

Magen tar mycket plats och dina lungor, urinblåsa och magsäck har det trångt därinne.




Utflytt

Hej!

Vi har kämpat o slitit som djur i mammas lägenhet de senaste 2 dagarna, haft fullt upp tills sent på kvällen o somnat som stockar :) Hon lämnade nyckeln igår så vi har vart på tippen 2 vändor, halmstad 2 vändor och städat maaaaassa... Äntligen klara! :) Mamma har för tillfället ingenstans att bo eftersom hon ändå är ute och reser o jobbar hela veckorna så hon kände att en 3a i Eriksberg för 12000 i månaden inte va värt det.. Hon söker lägenhet men det går ingen nöd på henne :) Hon har ställen o sova på, nu sover hon hos oss några nätter! mysigt att ha henne här, hon har städat massa idag och ska laga go middag ikväll åt oss :)

Idag firar jag och William 2,5 år tillsammans <3 Jag har köpt en tårta till honom och så ska vi äta gott och kolla på en bra film :)





Hemma från BB!

Fast utan bebis.. :) Igårkväll när vi kommit hem satt vi och kollade film o käka popcorn och vid 12 märkte jag att jag hade fått en ganska kraftig blödning.. Ringde till förlossningen och dom bad mig vänta 1 timme o se om den stannade, det gjorde den inte. Så då ville dom att jag skulle åka in. Dom gjorde ultraljud och lyssnade på lillans hjärta o allt såg bra ut förutom blödningen så jag blev inlagd för observation så att det inte va moderkakan som lossnat.. 04:30 fick vi ett rum o wille åkte hem, 05:00 va han tillbaka då han inte hade hemnycklar med sig.. Jag sov inte alls bra i en stenhård säng, skrikande barn och larm som lät.. Kl 10 kom en bm in o pratade o gav mig frukost. 11 kom Wille med en söt nalle :) sen åkte han o spela paintball. 12 kom en läkare o sa att jag måste stanna en natt till.. Lite mat fick jag, kl 14 dog min mobil... Jag låg o stirra i en vägg till kl 17:30. Då larmade jag o sa att jag ville hem för 3dje gången, samma svar "du får vänta på läkaren, hon kommer snart.. 18:15 kom läkaren o sa att jag fick åka hem! Yaay! :) måste vila o om det börjar blöda igen måste jag åka in. Nu är Wille hemma o vi ska bara mysa i soffan medans lillan sparkar o växer i magen några veckor till :) <3




Hos mamma

Nu är vi hos mamma och William hjälper henne o flytta, ska ner till Halmstad till mammas moster sen o lämna grejer :) Jag får ju inte hjälpa till o bära så jag e lite rastlös.. Fick världens sötaste kläder av mamma till lillan :)




Trött

Vi är hemma nu och tar det lugnt, trötta båda två, tänkte skriva alla tre men Alicia verkar superpigg så som hon lever om i magen :) Nu ska vi äta lite o sen ska jag ta ett bad!




Vecka 31

Det blev ingen info i söndags så här kommer lite :)




Göteborg

Nu är vi äntligen hemma i Partille! Det va så sjukt gött o öppna dörren hem o känna sig egna doft, se sin egna soffa, tvättmaskin o allt! :) vi va dock inte hemma länge, nu ska vi tvätta bilen och köpa ett bil lackerings stift eftersom någon idiot har repat halva vår bil i luleå med en nyckel.. Sen ska vi handla lite mat och efter det ska vi bara vara hemma o njuta :) Har ju lite tvätt o uppackning att ta tag i men det får bli när jag orkar.. Gravid och många timmar i bil är inte det ultimata men det gick bra! Nu är vi mitt i Göteborgs rusningstrafik, sirener som tjuter och en sol som lyser! Jag njuter av min storstad <3




På väg hem!

Vi gick upp 9 och åt frukost o packade ut i bilen, sa hejdå till en ledsen farmor :( efter det åkte vi till Bettan nån timme o pratade med henne o Fredrik o sa hejdå. Annso e sjuk så henne pratade jag bara med i telefon.. Nu har vi kommit en bit, snart i Sundsvall.. Låååångt kvar!




Minigolf

Efter middan slappade vi en stund, sen hämtade vi upp Mange, Sofia och deras vän och så spelade vi minigolf. Det va min bästa runda någonsin! Fick en hole in one :) mitt enda mål va att för en gångs skull slå William men han vann med 1 jävla poäng!! Farmor kom sist trots lite fusk, haha :) Sjukt mycket mygg så jag blev galen! När vi kom hem spelade vi 2 omgångar yatzy o dom vann jag båda :) Lillan är helt vild idag med, jag känner att hon vuxit mycket nu :) tror det är hon som är min lyckoamulett <3 Nu ska vi sova så vi orkar köra massa mil!




Sista dagen

Vi har bestämt oss för att åka hem imorgon, har lite hemlängtan :) så sista dagen har vi spenderat på stan med farmor, gått på marknad o så :) Efter det åkte vi till Bettan och åt jordgubbar, dit kom också Magnus o Sofia. Snart ska vi grilla o sen ska vi träffa Magnus o Sofia igen :)




Fiskar!

Magnus tjej Sofia skulle med o fiska så då åkte jag också med. Vi är nu på 3dje stället, massa mygg!! Jag har provat fiska för första gången :) Det va la kul men inte min grej riktigt.. Nu e klockan halv 11 o det e lika ljust ute som kl 15 ;) jag börjar dock bli lite trött, lillan e livlig hela tiden o bökar runt.. Hon kanske vill ut snart? :)




Trött i benen!

Som vi har sprungit runt idag! Först åkte vi till 3 olika verkstäder i hopp om att nån kan laga farmors bil men 2 av dom hade semesterstängt och 1 va dyr.. Efter det åkte vi till storheden o handla, sen åkte vi hem o fika lite bullar o så! Sen åkte jag o William till stan o gick på marknaden, stor va den men mycket samma.. William fyndade en seglardräkt och jag en trästaty :) Nu har vi nyss ätit o är mätta o glada, lillan är överaktiv i magen.. William ska snart åka o fiska med mina kusiner Magnus, Johnny o kanske Fredrik, jag vet inte! :) Varmt är det, jag svettas o orkar inte så mycket..




Sommar i Luleå

Hejhej! Gick upp vid 9 och åt frukost, pappa ringde och tjöta lite. William har vart ute vid farmors bil som inte funkar o har konstaterat att kamremmen är sönder så nu är det fullt pådrag om att fixa det. Jag har nyss duschat o gjort mig iordning, det är inte lätt att raka benen nu för tiden! Haha! William fick måla mina tånaglar häromdagen :) fint väder idag med! Ska nog in på marknaden sen som startar idag :)




Filmkväll

Nu är vi hemkomna från Magnus o Sofia, vart där o kollat film på deras bioduk :) jag är heeelt slut och Alicia är heeelt pigg!! Vart helt galen i flera timmar, sparkas, slåss o vänder sig. Har knappt kunnat koncentrera mig på filmen :) Nu hoppas jag hon somnar snart så jag med kan sova! Natti!




Värme!

Igår va vi och åt middag hos Annso! Patrik, Johnny, Fredrik, Farmor, Magnus och Sofia va där också :) Efter det åkte alla utan farmor och Fredrik hem till Magnus o Sofia o umgicks o dom drack. Där va vi ett tag innan vi åkte till världens största och Olearys, där va vi till klockan 3 då dom stängde. Trevligt men jag va väldigt trött, somnade som en stock vid 4 när vi kom hem. Sov ganska dåligt o gick upp halv 1 idag o käka frukost, Fredrik, Bettan, Sofia och lille Kid kom förbi så umgicks vi med dom ett tag. Nu har vi ätit middag och efterrätt i 35 graders värme! Ikväll blir det nog filmkväll hos Mange o Sofia!




App

Jaaaa nu funkar mobil bloggen igen! :) Idag går vi in i vecka 31 <3 William tycker ju att jag ska trycka ut henne nu, så börjar jag känna med! Längtar massor! :)




Massage

Hey!

Igår va vi på guidad rundtur med faster Eva :) Vi va runt i Kyrkbyn och tittade, vi shoppade skor och va runt lite här och var! 2 par skor var till mig och William, jag tror Eva hittade 3 par :)

Sen kom vi hem o vilade en stund, vid 19 träffades vi, Annso, Patrik, Johnny, fredrik, sofia och Bettan nere vid en restaurang vid havet och åt god middag! När vi kom hem blev det några omgångar yatzy innan vi somnade..

idag har jag vart med farmor hos ögonläkaren och William o Eva har vart o hämtat en säng. Jag har nyss fått världens ondaste med skönaste massage av faster! William får en just nu och gråten är inte långt borta! Haha :) Fruktansvärt ont men nu efteråt känns det skönt. Tack faster! <3

Ikväll ska vi träffa kusin Magnus med sambo och så ska vi äta middag hos faster Annso :)

Bilder på magen vecka 29




Bilder

Bildbomb!



Luleå

Heeej!

Jag vet att ni saknat mina inlägg men vi har haft fullt upp! Nu ska ni få höra vad vi gjort :) 

Måndag va jag hos tandläkaren, sen hämtade jag William och vi startade resan hemifrån 10:00 mot Luleå :) Vi körde många mil, stannade några gånger på vägen och käkade, tittade på dalahästen och så. Klockan 18 va vi framme i Sandviken och stannade hos Christian och Elin, där sov vi till tisdagen. trevligt!

Tisdag startade vi kl 08 från Sandviken och körde sen resten hela vägen till Luleå, några stopp där med. De sista 2 timmarna va riktigt jobbiga. Trötta, ont i ryggen och lite rastlösa.. Klockan 19 va vi framme i Luleå! Farmor va så glad att se oss! Faster Ann-Sofie va här och mötte upp oss oxå, vi åt lite och pratade en stund men sen va vi så trötta så vi somnade som stockar :)

Onsdag vaknade vi vid 9, gick upp och åt frukost och gjorde oss iordning. Sen åkte vi med farmor till Röda korset där faster Annso jobbar, fyndade lite barnkläder :) Solen sken så vi åkte till faster Bettans kolonilott och fikade. Jag satt vänd med ena sidan åt solen så nu är vänster sida rödbränd och höger vit, haha! En liten polkagris.. Sen åkte vi hem en sväng och skrev en handlingslista, sen åkte jag och William o handlade :) När vi kom tillbaka spelade vi några omgångar yatzy, farmor fick yatzy 4 gånger på 2 spel! Hon blev trött vid 12 o gick o la sig. Jag o William spelade till 01:30, sen somnade vi med. 

Jag har väldigt ont i ryggen och fogarna så dubbel luftmadrassen vi köpte får William sova i själv och jag sover i sängen, det gör för ont o vända sig så jag sov knappt första natten..

Torsdag va vädret lika fint! Farmor skulle iväg till sjukgymnasten så jag o William åkte in till stan på en liten shoppingtur, vi hann inte kika så mycket så det får bli nån mer dag. Faster Eva har kommit ner från Arjeplog så vi ville hem o träffa henne, så stan får vänta :) När vi kom hem va Eva, farmor, och Bettan här. Vi åt jättegod mat, faster Eva hade gjort en supergod sås som vi åt till lax och potatis :) Sen kom faster Annso och kusin Johnny! William och Johnny har satt upp farmors tv på väggen :)

Imorgon ska vi på kalas hos mitt kusinbarn som fyller 1 år! Sen ska vi nog ut och äta på kvällen, mysigt! jag ska bättra mig på att blogga så ni slipper långa inlägg, kram från Luleå, mig, William och lillan!







V 30 <3

Godmorgon!

Igår hämtade William upp mig efter frispeegolfen så åkte vi till ramberget och åt glass :) Sen handlade vi o åkte hem. William gjorde hemlagad pizza (mums!) och jag bäddade rent i sängen, dammsög och hängde tvätt :) Vill komma hem till en renbäddad säng från semesten! Sen käkade vi och kollade på vår hyrfilm "This means war", jättebra tyckte vi! :) Sen käkade vi jordgubbar och glass o bara mös i soffan <3

Idag ska vi nog träffa Vickan, Mattias och mamma. Vi ska även packa det sista och packa ut i bilen, och köpa lite grejer :)

Idag går vi in i vecka 30!! Wohoo! 10 veckor kvar! :D <3 Längtar sjukt mycket efter henne!

Nu kanske det börjar kännas som att du varit gravid i en evighet och det kan vara svårt att tänka sig att du ska vara gravid i ytterligare 10 veckor. Men din bebis måste fortfarande växa till sig en hel del innan han eller hon är redo att komma till världen. Bebisen är nu 41 cm från topp till tå och väger omkring 1,4 kg.

Barnet växer och växer. Nu börjar proportionerna likna ett nyfött barn. Hjärnan växer och veckar ihop sig mer och mer. Nu är det trångt därinne, men barnet kan fortfarande slå kullerbyttor och röra sig ganska fritt. Många mammor säger att om barnet rörde sig mycket i magen är det aktivt även utanför.

Mamma

Nu har tre fjärdedelar gått av din graviditet, bara tio veckor kvar. Det kan vara bra att fundera lite över hur det kommer att bli när barnet kommit ut. Passa på att göra sånt som du gissar att du inte hinner sedan. Gå på bio, fika med en kompis, gå till tandläkaren eller frisören. Barnets tyngd kan göra det svårt att hålla balansen.




Foster vecka 30 :)