Godmorgon!

Gick upp halv 8 och ringde som en galning till vårdcentralen för att få en akuttid, när jag äntligen kom fram va det fullbokat :( Men hon bokade in mig på en tid imorgon kl 09:20, så då får vi se vad domen blir! Jag har sjukt ont nu med även fast jag är hemma så även om det inte är kul att vara sjukskriven så känns det som det bästa..

Jag googlade som en galning igår på grömögelost gravid och fick som svar att man inte ska äta det -OM man inte värmer upp den till kokande värme! :D Då är det ingen fara enligt livsmedelsverket! Jag blev hur glad som helst och ringde William så han fick handla med sig det hem! Kyckling med grönmögelsås och hasselbackspotatis <3 Det blev hur gott som helst och vi har även så det räcker idag med :D <3 Det är ganska svårt att veta vad man får och inte får äta när man är gravid, vissa saker tänker man knappt på att det skulle vara farligt.. Gäller att plugga på så man har koll! :)

Såhär stor är vår skatt nu :) 



Svar till faster

Eva om Ajaj:
Oj vad mkt det syns redan =) var det i september bebisen skulle komma? Du är jättefin gumman, å tjockis ska man vara då man väntar smått. Enda ggn det är riktigt accepterat, så njut! Älskar dig stumpan.

Svar : Ja den har vuxit till sig :) Ja den 16 september är det beräknat! :) Tack så mycket <3 Älskar dig med!



Rastlös

Ååh man blir så rastlös av att vara hemma! William slutar vid 5 så han e la hemma vid halv 6 om han slutar i tid vilket dock inte händer så ofta :) Just nu sitter jag och funderar på vad vi ska äta för gott idag, har inte så mycket fantasi.. Jag är så sjuuuukt sugen på kyckling, grönmgelost och hasselbackspotatis men jag vet inte om man får äta grönmögelost när man är gravid? Och sen kanske den maten är lite för fin för en tisdag? :) 

Jag har iaf lyckats diska lite, tvätta 2 maskiner tvätt och betalat lite räkningar idag.. Och mycket vila såklart!
Nu börjar unga mödrar så det ska jag kika på nu! 

Kram



Ajaj

Min rygg är inte min vän för tillfället.. Igår låg jag mest på soffan o grät av smärta.. Blev inget jobb idag. Jag har fortfarande väldigt ont, spelar ingen roll vad jag gör, sitter, ligger eller står. Det värker hela tiden :( Ska förhoppningsvis till läkaren imon om jag får nån tid och prata om sjukskrivning.. för detta funkar inte!

Usch jag känner mig som en klagkärring! :D Trots smärta är jag ändå glad och lycklig! Det är helt klart värt det <3


Tjockis



Urgullig! <3

mms_img-12855305 (MMS)

Urgullig! <3




Foglossning

Hemma från sjukgymnasten, trevlig o bra tjej som tryckte på massa punkter o kände på ryggen.. Jag bara skrek typ! Gjorde svinont nästan överallt! Jag ska gå dit o träna med henne 2 dagar i veckan i 2 månader, och även hemma. Sen konstaterade hon oxå att jag har fått foglossning!! Fan.. inte konstigt att jag har så jävla ont då!
Så nu får jag gå runt med ett asfult stödbälte runt höften o rumpan.. Hoppas det hjälper!

Jag åkte till Allum för o handla på Maxi, men råkade gå in på HM och råkade hamna på baby avdelningen o råkade köpa första kläderna :D Hur söta som helst <3 Bara ett halvår kvar tills plutten kommer! :D

Nu ska jag åka o hämta min man på jobbet <3

Bild från gravidfotograferingen i fredags :)



V 12

Hellu!

Helgen har vart toppen, vi har haft besök från småland :) Williams bästa vän, sambo och son va här från lör till sön. Vi har bara umgåtts och tagit det lugnt, och ätit massa :) Trevligt! Blev dock lite för lite sömn så igår när dom hade åkt, körde jag o Wille till Hemmakväll och hyrde 4 filmer som vi satte på o slängde oss i soffan :) Jag hann se 2 filmer innan jag somna o Wille såg 3 :) 

Idag vaknade jag som vanligt med världens smärta i ryggen, är så trött på det! William va världens bästa som gick upp o gjorde frukost till mig o sen hämtade han bilen <3 Kom till jobbet, kämpade på i några timmar men gick hem vid lunch.. Ska snart ta mig till sjukgymnasten och hoppas på att dom kan hjälpa mig på nåt sätt!

Allt är ialllafall bra med bebisen vilket är det viktigaste :) Igår gick vi in i vecka 12, skönt! Nu släpper oron ännu lite till :) Det är helt sjukt när man läser om vad som händer i magen varje vecka! Denna veckan kan den tex suga på tummen, le och rynka pannan! :D Ca 6 cm stor <3 Vårt lilla mirakel <3

Svar till Eva: Tack för gratulationerna! :) William är världens bästa och hjälper till jättemycket med allting <3 Han är så stolt och glad :) Vi ska försöka ta oss upp till er! Massa kramar <3



Äntligen!

Igår fyllde jag 21, den dagen i sig va inte särskilt speciell, om det inte hade vart så att vi äntligen fick se vår lilla underbara bebis som växer och sprattlar i min mage! :D Heeelt underbart! Fina hjärtslag och den rörde sig massor!

I mitten av september beräknas vi bli föräldrar :) Det är spännande, pirrigt, roligt, läskigt och allt man kan tänka sig! Men helt underbart! <3

Jag har en helt underbar man som jag älskar otroligt mycket <3 Hade inte kunnat tänka mig nån annan bättre pappa än William!

De senaste 3 veckorna har vart jobbiga, sjukt illamående med kräkningar titt som tätt, oro och extrem ryggvärk eftersom jag nu inte får äta mina smärtstillande.. Men illamåendet har börjat lägga sig vilket är skönt :) Är nu i 11e veckan och det är så sjukt häftigt att följa vad som händer i magen varje vecka :D

Nu ska jag äta lite god kyckling o potatissallad och sen krypa ner i ett varmt gott bad med plutten <3




Sista dagen som 20-åring!

Hey!

Helgen har vart lugn o skön, har målat om mormors gungstol så nu är den vit och fin :)
I lördags va vi på Hönö en sväng och träffade Williams mormor, moster och kusin! Sen åkte vi hem o kollade på flashdance och vräkte i oss godis :) Supermys! Söndagen spenderades med att måla gungstolen en gång till, städa lite, William satte ihop det andra nattduksbordet och jag lagade mat :) Sen somnade vi gott i soffan tillsammans <3

Jag är sjukskriven idag med pga min rygg, imorgon har jag ledig dag och på onsdag ska jag tillbaks till jobbet.
Imorgon fyller jag 21! William har lovat att vi ska äta en supergod frukost ihop och sen ska vi iväg på en överraskning :D Spännande! 

Nu har William åkt till jobbet och jag ska fira sista dagen som 20 åring med ett varmt bad, mat och sen glass framför tvn tills min underbara man kommer hem igen <3

Hoppas ni har det bra! Kramar



Morgonpigg

Godmorgon!

Igår va jag hos läkaren och fick ett intyg och hon sjukskrev mig en vecka till.. Gött att jag har vart hos läkaren så mycket under ett år att jag kommit upp till högkostnadsskyddsnivån! Sjukt.. Jävla rygg!

William va på Mio igår och hämtade våra nattduksbord som äääntligen kommit! Efter massa veckors väntan!
Ett bord är ihopsatt än så länge, det tar ganska mycket längre tid än Ikea´s grejer :) Han sätter nog ihop andra bordet idag när han kommer hem från jobbet och då ska jag ta en bild o visa hur fint det blev! Nu när vi målat om o allt också, men vi har fortfarande lite kvar o fixa.. Vi ska sätta upp en hylla ovanför sängen med bokstäver i sten i form av LOVE+ en ljusslinga :) Han är redig min man <3 

Ha det toppen! Kram



Sjuk

Hej mina kära trogna läsare!
Just nu är jag hemma för jag är sjuk, har svinont i min rygg, maginfluensa och eftersom jag inte fick i mig tillräckligt med mat och vätska igår pga magsjukan, ja vad händer då? Jo då kommer migränen som ett brev på posten!
Nu efter att ha sovit i 13 timmar har migränen släppt men har fortfarande spänningshuvudvärk och helt slut..
Nu måste jag snart ta mig kraft att åka till vårdcentralen för att få ett läkarintyg.. suck!
Men jag hoppas att ni mår bra och är friska och glada :)
Det är inte länge kvar till jag fyller år nu heller, 21 bast! Yaaay ;) 6 dagar kvar, cant wait! :p
Massa kramar till er från en sjukling i Partille <3