Trött

Nu är jag en trött mamma! William snarkade som en galning inatt så jag tog lillan o gick ut o la oss på soffan, hakvskönt..

Idag har vi vart hemma hos Anita med alla föräldragruppsmammor och bebisar :) mysigt! Efter det åkte jag o Wille o käka på Max!

Sen kom Jennifer hit en stund. Jag har rensat Alicias garderob lite, några kläder som hon vuxit ut..

Hon har legat och snackat, jollrat o skrattat massa ikväll :) <3

Nu kollar jag Greys!! Kram!




Stor tjej! :)

Bilden till vänster togs när vi kommit hem från bb och den andra idag :) hon har vuxit till sig lite! Skruttan <3 får nog börja använda spjälsängen snart :)




Hemma!

Haft en supermysig dag hos Filippa! :) Lekt med Elsa, ätit, vart på lekplstsen, promenerat och fikat! Fick fina gardiner med, tack! :)

William hämtade oss och vi handlade lite snabbt, när vi kom hem matade o mös Wille med lillan och jag började med maten, plocka ur och i diskmaskinen, vek tvätt o massa sånt där kul.. Nu har jag äntligen satt mig i soffan o väntar på maten :)

Idag fanns klänningen på zalando igen, men bara strl M så den fick det bli och hoppas inte den är för stor, då får jag skicka tillbaka! Hittade även sjalen jag velat beställa innan med men oxå vart slut länge, gött :)

Nu ska vi snart äta och mysa! Kram




Påväg

Hem till Filippa, ska hjälpa henne att flyttpacka lite, dom har köpt hus de fuskisarna :)

Men att åka kollektivt med barnvagn är inte det roligaste.. Gick i bra tid hemifrån idag, väntade på bussen i 10 min och när den väl kommer är det en dubbelvagn och vanlig vagn på redan.. Jag och 2 till med vagn fick vända om och snällt vänta på nästa o hoppas man kommer på den, vilket jag gjorde! Så nu är jag på väg :)

William hämtar oss sen så vi får iaf åka bil hem :)




Pumpaaaa

Halloweenpumpan färdig! :) Williams verk <3

Alicia sover fortfarande och vi kollar tv :)

Hoppas ni har det bra allihopa!

Grattis igen till Johanna som fått en liteb pojke :)




Till Johanna

Ojoj!! Åh va roligt för er!! :D Stort grattis!! Det va en punktlig liten kille! Det gillas! Bara njut nu av ert mirakel! Hoppas ni mår bra! :) <3




Till Vickan

Det har jag verkligen inte! Jag svär på Alicia!




Helt slut!

Herregud villken dag! Alicia har vart vaken sen 07! Sov max 30 min på mig innan, sen har hon skrikit i princip heeela dagen! Ingenting har hjälpt.. 16:30 bajsade hon rejält, efter det va hon helt lugn, nu har jag bytt blöja och hon har äntligen somnat! Hon har väl haft sjukt ont i magen stackarn :( <3

Jag har inte kunnat lägga ifrån henne någonting så jag har fortfarande pyjamas på mig! Helt slut..

Min fina man kommer hem snart iaf, det är skönt <3

Och ingen klänning blev det heller.. Mejlade dom och hon visste inte om den kommer in igen :(

Nu ska jag vila o klä på mig!

Ps! Jag o syrran tar hårt på om man fuskar med julgrejs innan 1 dec.. Trodde jag innan hon svek idag o käka pepparkakor!!




Dåligt!

Hittade klänningarna för ca 1 timme sen, nu när jag väl bestämt mig för svart o ska köpa den så finns den inte längre?! Andra gången det händer! Så jävla dåligt




Hjälp mig!

Vilken färg är snyggast?! :)




Shoppingsugen

Har hittat en superfin klänning på zalando, men den finns i 3 färger o alla e snygga så jag kan inte bestämma mig! Vill ha alla tre!! Och den e inte så billig så jag måste flörta lite med Wille först! :) tänkte att jag kan ha den på julen/nyår :)

Nu har Alicia somnat gott på mig <3




Skitväder

Godmorgon! Sorry för dålig bloggning i helgen men jag har inte orkat!

Johan Falk va bra o vi hade det mysigt!

Söndagen va lugn, William sket i fotbollen o va hemma med oss istället :) Vi påbörjade vår halloween pumpa men hann inte riktigt bli färdiga för kl 18 kom Patrick och Jossan hit o käkade mat o kollade film, trevligt! :)

Imorse startade dagen med att få en kaskadspya på sig i sängen av lillan, gött! :) som tur va hade inte Wille hunnit gå till jobbet så jag fick lite hjälp!

Åt frukost med William o sen har jag sovit en liten stund till med lillan i soffan, nu har vi vaknat o regnet bara slår mot rutan.. Blir nog till att hålla sig inne idag :)




Brr!

William har vart ute o fixat lite på bilen o jag har städat.. Nu är vi ute o åker lite, ruskigt kallt ute! 3 grader!

Vi har precis hyrt nya Johan Falk filmen som vi ska mysa framför ikväll :) nu ska vi inom maxi och köpa godis!




Godmorgon!

Alicia har sovit bra inatt, brevid mig i sängen :) nu är vi alla vakna och ligger bara o myser i sängen, ska strax gå upp o äta frukost! Jag hoppas att Wille ska ta tag i Peugeoten idag så vi kan sälja den, annars har vi inga andra planer, får se vad vi hittar på :)




Mindy

Okej det är ju skönt :) Alicia sover i sin korg nästan hela natten, det beror på om hon somnar direkt efter maten, då lägger jag tillbaks henne, gör hon inte det så ligger hon brevid mig i sängen med :) det är mysigt!




Fredagsmys

Träffade Vickan i stan, supermys! Alicia sov dock hela tiden :) jag köpte nya underkläder och Vickan köpte smink o sånt :) William kom o hämtade mig o Alicia så vi slapp åka buss hem :)

Vi har bara myst ikväll, sjungt barnvisor, spelat yatzy och nu sover lillan o vi kollar xfactor :)

Hoppas ni alla har en toppenkväll!! Kram!




Till Mindy

Åh va bra! Bekvämt :) sover hon utan problem i spjälsängen? Haha det är härligt! Det är bara att gilla läget har jag märkt :)

Hoppas ni får en toppenkväll med massa mys!




Mys hos Anna

Elen kom igång 02 inatt, hallelujah!! :)

Tog bussen 09:30 till Vasa där goa Anna bor och bjöd på Espresso house frukost :) <3 supermysigt!

Halv 3 började hon jobba så nu väntar jag på syster Vickan o ska gå i stan en stund :)




Till Mindy

Jasså? Ah fy det va inge kul o sitta där i mörkret men ändå mysigt! :) elen kom tillbaka 02.. Skönt! Uppskattade verkligen spisen, vattenkokaren och diskmaskinen imorse! :)

Ljusen släcktes igårkväll! Tack :) mysigt för er att ni kunde sova där! Ha en toppendag! Kram!




Fortfarande utan el..

Får lysa upp tillvaron lite :)




Strömavbrott!

Vi har inte gjort så mycket idag, har haft strömavbrott sen 12! Beräknas hålla på till 03.. Kuuul! Hela partille är nersläckt o Allum stängt..

William kom hem 17 och då åkte vi o käka pizza för att få varm mat och ladda mobilerna i bilen :)

Nu är vi hemma o har tänt värmeljus överallt och ska spela yazzy!

Kram




Trött tjej

<3




Godmorgon!

Det är så gött att öppna kylen morgonen efter man storhandlat :) Men av allt som fanns att välja på blev det det klassiska, lingongrova med leverpastej och oboy :)

Alicia är vaken och nöjd o glad! Ligger bara o myser nu <3

Vet inte riktigt vad vi ska göra idag men nåt kommer vi nog på!




Frukost!

Mums!




Sovdags!

Det gick jättebra på spårvagnen! Det va en ny låg vagn och lite folk :)

Mysigt hos Caroline med! :)

Tog buss o spårvagn hem, Alicia va vaken en stund o tittade men somnade till slut.. När vi kom hem städade jag lite, annars har vi bara myst o kollat greys!

Nu är det sovdags! Natti




Kollektivt!

Hör o häpna! Jag sitter nu på en buss mot stan! Har lite buss med barnvagnsskräck men hitills har det gått bra! Nu är jag mest nervös inför spårvagnen.. Ska hem till Caroline och mysa lite! Alicia somnade gott så fort jag la ner henne i vagnen :)

Ni får höra sen hur det gick! :)




Grinunge

Idag har inget flytit på.. alicia har inte ätit ordentligt utan ätit ett halvt mål, sovit 30 min, vaknat, ätit mer, grinat, ätit lite, sovit lite.. Helt tafatt! Magknip hade hon ett tag med.. Stackarn <3

Sen badade jag henne o det tyckte hon om iallafall :)

Mamma kom hit vid 4 och har lagat god middag! Wille kom hem vid halv 6 :)

Nu väntar vi mest på hollywoodfruar!

Bakat har jag med :)




Vickan

Sorry syrran!




Lugn kväll

William kom hem 17:20 och va hemma 20 min, sen åkte han o träna.. Jag väckte lillan som då sovit 3 timmar och matade o bytte på henne, sen sjöng jag massa barnvisor för henne tills Wille kom hem lite innan 21 :) mysigt!

Då va hon trött, Wille satte på pyjamas o matade henne, hon somnade gott i hans famn :) <3 viktigt med pappamys med!

Nu är jag helt slut o ska sova! Natti




Bvc

Hemma från Bvc, apoteket och Maxi! Jag har sagt till William de senaste dagarna "hon har blivit så tung! Undra vad hon väger nu, måste har gått upp mycket". Wille har inte märkt nån skillnad.. Men jovisst, 550 gram på en vecka!! Haha tjockis <3 Så nu väger hon 4630g :) Allt va bra, hon kunde följa bm med blicken och hon utvecklas precis som hon ska!

Nu sover hon gott i vagnen och jag ska hänga tvätt och städa, sen slappa i soffan! :)




Film

Denna filmen såg vi igår, jättebra tycker jag! Den rekommenderas till er som gillar romantik :)

Nu är Alicia påklädd, snart ska jag göra mig iordning så ska vi promenera till bvc och sen handla lite :)

Kram!




Till Johanna

Tack! Ja dom är supermysiga! :) jasså? Ååh va spännande!! Kan ju komma när som helst!! Åh va kul! :D hoppas han kommer snart! Tack detsamma! :) Kram!




Godmorgon!

Vaknat många gånger inatt, så vi har legat kvar i sängen fram tills nu :)

Ska äta lite frukost och mysa med min lilla going, kl 14 ska vi till bvc och väga henne, jag tror hon har gått upp massa för jag tycker hon har blivit tyngre och kan nu ha vissa 56 kläder :)

Här är Alicia i nya åkpåsen igår :)




Söndagsmys!

Vi va i Sisjön o kollade lite på Stadium men utan lycka! Gamla hederliga Allum levererade ett par nya mys/träningsbyxor till mig som ses på bilden och William hittade ett par nya fotbollsskor :)

Sen käkade vi på nya Max här! Helt klart godkänt! :)

Sen gick vi 5,3 km på Skatås, jättefint, mys och skönt! Nu är vi hemkomna, Alicia har pyjamas och ätit så nu halvsover hon i min famn <3

Jag o Wille ska käka godis o kolla film nu! Kram på er!




Mysdag

Igår hade vi en supermysig dag! :) Körde William och Peter till Valhalla där dom hade fotbollscup. Jag och Alicia åkte och hämtade mamma och syster Patricia, så åkte vi till Backaplan och shoppade o fikade :) <3 Mamma köpte en ny åkpåse till lillan som jag har velat ha länge! Tack! Älskar den :)

Jag fick inte ha Alicia särskilt mycket, dom bråkade om att ha henne hela tiden, mys :) Jag köpte smink och en ny mössa :)

Nu ska vi in på Stadium plus och sen ska vi promenera på Skatås :)




Till Mindy

Hej! :) Åh va roligt att ni ger er tillkänna! Jättekul att ni vill läsa min blogg! :) och grattis till din lilla flicka! Va roligt att vi fick så nära! Det hade varit jätteroligt att träffas nån gång! :) Jag tycker att Molly är väldigt fint! Ditt inlägg va tyvärr för långt för att få plats att kopiera :) ha det toppen! Kram!

Jag hoppas att flera vill ge sig tillkänna! :)




Till Johanna

Hej! Åh va roligt! :) Jag har fått så många läsare det sista så jag undrar vilka det är som följer mig! Jättekul :)

Tack så mycket! :) Kram Alexandra!




Grattis!

Idag är vår pärla hela 1 månad gammal! :) Grattis till dig skruttan <3




Update!

Vi hade det jättemysigt med Anna och Robin i torsdags! God mat och ännu bättre sällskap :)

Igår va vi bara hemma jag o lillan, det va så trist väder ute och jag va seg..

Men på kvällen kom syster och pojkvän o käka tacos med oss, jättemys!! :) <3

Alicia har vaknat 4 gånger inatt, så jag e lite trött men sånt e livet! :) nu har hon precis somnat på min axel så gott <3

Idag ska Wille spela fotbollscup hela dan, jag ska träffa mamma o Patricia :) och så ska jag äntligen köpa den fina åkpåsen jag hittat :)

Nu är det frukostdax! Kramar




Till faster

Tack så mycket! Det kommer mera :) massa kramar <3




Bilder

Alicia en vecka gammal <3



Städat!

Nu finns det nog inte ett dammkorn här hemma! Alicia ligger gott o sover i sängen medans jag har tvättat golven, dammtorkat, plockat ur diskmaskinen, vikt tvätt, bäddat rent i sängen pga ersättningen från imorse, kokat nappar o flaskor och duschat! :)

Nu ska jag sminka till mig och börja med maten, Alicia kommer nog vakna snart med :)

Hurtig tjej! Kram!




Promenad!

Efter att ha ätit frukost och sjungt barnvisor trotsade vi vädret (lite regn) och gick ut på en promenad :)

Alicia somnade direkt, jag gick en timme :) skönt! Nu är vi hemma och hon sover fortfarande.

Jag ska tvätta golven, duscha och förbereda maten för kl 7 kommer Anna och Robin hit! Mysigt! <3




Godmorgon!

Inatt har vi sovit bra! Alicia somnade lite efter 21, sov till 02:30, sen vakna hon 06 och 09 :) nu sover hon igen på mitt bröst <3

Kl 06 när jag matade henne hade jag inte fått på korken till flaskan ordentligt så massa läckte ut på henne och i sängen! Suck.. Upp o byta pyjamas o fick lägga papper o handduk på lakanet eftersom wille sov..

Efter att ha strulat med detta la jag mig brevid Alicia och blundade. När jag öppnade ögonen ser jag världens finaste lilla tjej bara ligger och tittar på mig helt lugnt o fridfullt :) jag smalt lite! Så himla mysigt! Det finns inte ord som kan beskriva hur lycklig jag är och hur mycket jag älskar henne <3 och William! Det känns som att vi är helt nykära igen!

Livet är toppen <3




Lugn dag!

Alicia har sovit nästan hela dagen! Vaknat och ätit massa o sen somnat, hoppas jag får sova lite inatt iaf!

Så jag har städat, framkallat bilder och chillat :) när wille slutade åkte vi o handla. Nu har vi ätit lite och lagt Alicia så nu ska vi kolla på Johan falk och mysa!

Godnatt <3




Födelsedagsfirande

Igår kom mamma hit vid 13 :) jag fick inte gosa med min dotter särskilt mycket på hela dagen! Haha :) men Alicia verkade trivas hos mormor!

På kvällen badade Alicia och fick på sig sin nya klänning :) Sen åkte vi in till stan och firade svärfar som fyllde år! Han bjöd oss på restaurang, så det va lillans premiärbesök! :) Maten va god och det va mysigt! Va hemma vid halv 11, somnade vid 11.. Mamma sov här inatt och hon ville så gärna ha lillan inatt så det fick hon! Och jag fick sova en hel natt :) 23-07:30! Underbart!

Idag har vi inte gjort mycket, det är riktigt skitväder ute så jag känner inte riktigt för att gå ut.. Alicia har somnat nu så jag ska passa på att dammsuga o tvätta golven :)

Kram!




Pappa kärlek!

Ny tröja idag :)




:)

Caroline och Maja kom vid halv 10 och mös :) Jonna och lilla Charline kom också en stund :) mysigt!

Kl 14 va vi hos bvc, att ge ersättning har gett resultat för hon har äntligen gått upp i vikt! :) 330g på 5 dar! Nu väger hon 4080, och är 54cm lång <3

Hon har vart övertrött och grinig idag men vi har hunnit med lite shopping :) imon ska vi på restaurang med svärfar som fyller år! Nu har hon somnat i min famn <3 äntligen!

Snart kommer vår älskade pappa och sambo hem från jobbet!




Måndag!

Såg nu att inlägget jag skrev igår morse inte hade lagts ut så det kom lite sent :)

Iallafall så hade vi en mysig söndag! Frukostgäster, kolla fotboll med Jonna och hennes bebis :) sen åkte vi inom Allum o köpte lite grejer som behövdes (typ söndagsgodis) :)

När vi kom hem gjorde William hamburgare <3 Sen kollade vi Solsidan, nattade Alicia och satte på Johan Falk, ingen av oss såg klart hela :p

Idag är det måndag, William jobbar sin första dag så vi får numera klara oss själva! Trots att han skulle upp tidigt erbjöd han sig inatt att ta en matning :) underbart! Det kompenserade jag för imorse och gjorde frukost till honom :)

Nu ska jag äta frulle och klä på mig, Alicia sover och snart kommer Caroline och lilla Maja :) <3

Vi blev visst utbytta av Peter och Jennifer igår :)




Söndagsmorgon!

Igår hade vi fullt upp! Halvsov i sängen till 12 pga en väldigt vaken natt! Sen åkte vi till hönö och hälsade på Williams mormor :) sen ut till bäckebol o köpte en vattenkokare med temperaturinställning till Alicias ersättning!

Vi va hemma vid 18 och då kom Peter hit och åt med oss o kollade film. Alicia somnade halv 10 o jag 10 typ i Williams famn ;) sov till halv 4 då lillan vakna men Wille hade inte hunnit somna så han värmde ersättning o mata henne o jag sov vidare :) <3

Hon vaknade 8 nu på morgonen så vi har vart vakna sen dess men hon sover nu :) Peter sover på soffan och Jennifer kommer hit så vi får la gå upp! Vi ska kolla när Wille spelar fotboll sen kl 15, annars ska vi bara mysa idag! William börjar jobba imon :(

Kram!




Tack!

Vi har fått en så fin overall av Williams mormor och moster :) den kommer hon va varm o fin i när den passar :)

Ikväll har vi bara myst hela familjen <3

Snart sovdags! Men Alicia har sovit sen 20 så hon vaknar nog snart o vill äta..

Godnatt! <3




Fika!

Igår kom Jennifer hem till oss och mös mest med Alicia :) sen körde vi henne till stan, handlade och sen kom svärmor och Gunnar på kvällsfika! :)

Inatt har Alicia sovit ganska bra, vaknade kl 03, åt och precis när jag lagt henne i korgen och hon somnat spydde hon ner hela sig och korgen...kul!

Så det va bara o väcka henne och byta om! Till slut somnade hon om och vaknade sen varannan timme..

Nu åker vi från Filippa där vi vart och fikat och gosat lite med lilla Elsa :)

Nu ska vi handla och ha fredagsmys!

Kram!




Godmorgon!

Igår hade vi en riktig myskväll, lillan va go o glad, somnade halv 9, vi kollade greys o mös i soffan. Precis när vi skulle lägga oss brakade det till i Alicias blöja..yaay! Så det va bara att väcka henne, byta blöja och mata henne. Sen somnade hon om gott :)

Nu ska vi boka kyrka, äta frukost och mysa med vår goa glada tjej! <3

Igår invigdes babygymmet, det va kul! ;)




Kyrkan hittad!

Efter lite letande har vi nu hittat en perfekt jättefin kyrka där hon ska döpas :)

Nu har vi käkat på max, köpt snus till Wille och nu ska vi bara inom Maxi. Efter det ska vi hem o mysa och ikväll är det Greys <3

Alicia har sina nya skor på sig idag :)




Onsdag!

Alicia somnade 21 igår och sov till 03! Lyx :) då åt hon snabbt och somnade om direkt och sov till 06:30 :)

Vi har inte kommit så långt än, men ska snart iväg och kolla på kyrkor inför dopet och göra lite annat småfix :)

Alicia myser i sin nya pyjamas <3




Bvc

Vi va på bvc idag och lillan har gått upp 80 gram, det va skönt! Men det va exakt lika mycket som hon gått ner så hon väger fortfarande för lite, så vi ska prova ge henne ersättning efter amning och se om hon går upp mer.

Efter bvc gick vi inom hm och köpte ett par skor till henne och vantar till mig. Sen har vi bara chillat i soffan och nu gör William mat :)

Supertrist väder ute med så tända ljus, en filt, mysig pojkvän och tv känns lockande :) nu äre mat! Kram




Till faster

Tack så mycket :) kramar!! <3




Namn!

Vi har skickat in namn papperna till Skatteverket så nu heter lillan Evy Alicia Mariana Bruhn :) <3




Godmorgon!

Alicia somnade vid 21 igår, jag somnade typ 22 :) sen har hon vaknat kl 3,5,7 och 9! Jag känner mig lite trött idag.. Men det är la bara o ta en slappedag. Vi skulle visst till bvc idag istället för imon men det är kl 14 så det är ingen brådska :)

Nu ska vi äta frukost! Ha det gött!




<3

Idag gick vi upp kl 9, gjorde oss iordning och William lämnade Peugeoten på verkstan. När han kom hem åkte vi in till Nordstan och träffade underbara Caroline, Jimmy och lilla Maja :) Lika mysigt som vanligt! <3

Alicia har haft lite ont i magen idag tror jag, vart lite gnällig och det har blivit några blöjbyten och lite sömn åt lillan.. Hon har iallafall fått bada nu på kvällen och myser nu hos William i pyjamasen <3 hoppas vi får sova lite inatt iaf!

Imorgon har vi ingenting planerat och det är gött! :) kan ligga kvar i sängen så länge vi vill!

Nu ska vi mysa vidare! Ha det gott goingar! Kram




Härliga söndag!

Efter fotbollen åkte vi hem, matade Alicia, hon somnade och vi städade och mös sen i soffan :)

Vid 15 vaknade hon och åt, sen la vi henne i vagnen och tog en promenad på 1,5 timme :) 7km gick vi! Härligt väder och lillan sov hela vägen.

När vi kom hem gjorde William mat o jag hoppade in i duschen. Vi har kollat Solsidan med Peter och nu äter Alicia och ska snart sova :) Jag med för jag är jättetrött!!

Jag älskar min fina man och min ännu finare dotter <3 jag är lycklig!




Fotbollsdax

Efter långpromenaden i slottsskogen igår käkade vi god mat med Peter :)

Sen åkte vi hem o då kom mamma o Patricia o fikade o mös med Alicia :) <3

Vid 19 körde vi hem dom, köpte thaimat o åkte till Williams pappa o käka o umgicks, mysigt! :) William tvättade och städade bilen där med som va välbehövligt :)

Nu ska vi åka o kolla på Willes fotbollsträning :)




Soligt!

Idag är det fint väder och hela familjen ska ut på långpromenad med Peter och Andreas :)

Sen kanske mamma och systrarna, Nicky och Laila kommer och hälsar på :)

Annars åker vi till Williams pappa och äter middag ikväll :)

Just nu åker vi bil och Alicia sover så gott :)




Bild

På mina nya jeans :) jag är helnöjd!

Vi hade mysigaste fredagen på länge bara så ni vet :) pizza, mys och xfactor!

Nu är jag o Alicia vakna och hon äter :)




Äntligen!

Kom vi ut på en promenad :) 2 timmar va vi ute och det va sååå skönt att kunna gå utan att bli super andfådd efter 5 minuter, inte ha ont i fogarna och ingen tung mage att bära runt på :)

Alicia gillade det verkade det som! Förutom inne på maxi där vi avslutade för att köpa mat o blöjor, då skrek hon för full hals.. :( nästan hela vägen hem med och då regnade det massor med. Väl hemma fick hon mat och ren blöja och nu sover hon gott i min famn :)

William åkte nyss o träna med Wincent, jag ska snart göra hemlagad pizza så den är färdig när han kommer hem :) då blir det fredagsmys <3

Hoppas ni har en toppenkväll! Kram




Till anonym

Tack så mycket :D




Innemys

Det blev ingen promenad igår.. Har bara vart inne hela dagen och myst :) det har regnat en del med.. William och Alicia badade ihop med :) hon gillar verkligen att ligga där i och flyta <3

Under tiden hon sov bäddade jag rent i sängen och rensade min garderob och gjorde fint! Alla gravidkläder ligger nu i en plastpåse och mina vanliga kläder har kommit fram, göött! :)

Inatt har vi fått sova bra! Hon sov från 23-04:30, åt o fick ny blöja, sen sov hon till 08:30 :)

Idag blir det promenad iaf! :) kram




Innehäng

Inatt fick vi inte sova jättemycket, hon va vaken från 3-6.. Men det är bara att gilla läget :)

Regnet har öst ner idag med.. Trist! Alicia har precis kommit ur pyjamasen och vi har inte gjort många knop idag.. Kanske ska ta oss utanför dörren på en promenad om orken och vädret tillåter :)

Annars myser vi bara vidare <3




Tidningen

Idag är Alicia med i Svenljunga/tranemos tidning :)

Tack till Dhphoto som satt in henne där :)




Dagens fynd

Jeansen




Fullt upp!

Igår hade vi massa att göra, först o främst va vi trötta efter en mycket vaken natt med en ledsen bebis. Vi skyndade till bvc kl 11, hon har gått ner lite i vikt vilket inte va så kul men dom tyckte inte vi skulle oroa oss.. Annars allt bra! Hon är nu 52 cm lång :)

Efter bvc åkte vi o hälsa på Willes farmor och farfar, mysigt :)

Sen åkte vi till backaplan och jag o Alicis inhandlade nya jeans :) gött!

Efter det åkte vi en sväng till willes jobb o hämtade papper..
Sen blev det pizza på favvostället :)

När vi kom hem städade vi, matade Alicia, badade henne och sen kollade vi på efterlängtade Greys <3 sen sommade jag gott i Williams famn!

Nu är det amning som gäller :)

https://cdn3.cdnme.se/cdn/7-2/2252068/images/2012/pic_506cddcd9606ee69d1be36b5.jpg" class="image">

https://cdn1.cdnme.se/cdn/7-2/2252068/images/2012/pic_506cddd0e087c337d5e7219c.jpg" class="image">




Moster!

Nu har moster Vickan varit här och hälsat på, äntligen!! :) Alicia va tyvärr lite övertrött och grinade först och sov sen men så är det ibland! Jag tyckte det va mys ändå <3

Nu har hon gått och William är ute och springer med Peter.. Jag har nyss bytt blöja och sattit på lillan pyjamas och nu äter hon :)




Besök

Idag har vi haft besök av Linda och Nicklas :) Mysigt! Det är mycket besök nu och mycket fika men så får det va :)

Snart kommer Vickan hit som blivit frisk och ska träffa sin systerdotter första gången :) <3




Godnatt!

Nu äntligen sover hon gott så nu säger vi godnatt! <3




Till Jossan

Tack så mycket! :) Ja klart du får! Det är bara att komma :) Kram!




Myshumör

Ikväll har Alicia vart på riktigt sov och myshumör. Sovit typ hela dagen och vill gärna ligga i famnen o gosa :)

Vi har bara vart inne o kollat tv och städat lite..

Nu myser lillan i pappsens famn och jag ligger o stäcker ut mig o vilar inför nattens vakenhet!

Alicia vill inte bli störd när hon äter :D




Tack!!

Jag (vi) vill bara tacka för alla fina kommentarer och att ni tänker på oss :) Det är jättekul att se att så många läser min blogg! :)

Här är Alicia 7 dagar gammal, på nyföddfotografering hos Dhphoto :)

Kram till er!




Mysdag!

Vi gick upp vid 9 och åt frukost, gjorde lillan iordning och sen åkte vi till Frölunda torg och träffade Caroline, Jimmy och deras 4 dagar gamla Maja :) jättemys!

Sen har vi vart i nordstan o handlat lite kläder till mig och töjnings örhängen till William. Lillan har sovit sen vi åkte hemifrån, hon berörs inte av ljud och att bli flyttad från bilstol till vagn emellanåt :) nu ska vi äta lite lunch!




Till Eva

Ja det är jättekul att det går så fort! Bara av sig självt med :) Ja Vickan har lagt ner sin blogg för tillfället.. Vi får hoppas den kommer tillbaka :) va kul att du tycker det! Ska försöka bomba med bilder! Älskar dig med! Kramar




Till Tinde

Hahaha!! :) Tack så mycket! Kul att höra att ni uppskattar läsningen <3




Till Emelie

Ja det va helt klart värsta smärtan jag upplevt! Det går inte att beskriva hur det känns. Men som alla säger- det va helt klart värt det och när hon väl va ute släppte all smärta! Då va jag bara väldigt väldigt trött :) Tack så mycket! :) kram!