Grrrr!!

Varning för att låta som en surtant men vad är det folk inte fattar med att inte skjuta raketer 2 meter från ett höghus?! Vi vill inte ha en raket genom rutan!
Wille ringde polisen som sa att de fått fler samtal härifrån och skulle komma hit men dom va ju inte så snabba så raketskjutarna hade stuckit.. 

Och nu 22:30 går grannen ovanför ner och skjuter raketer han med precis utanför?! Vi har fått papper och det sitter papper uppe i entren att det är strängt förbjudet att skjuta i bostadsområdet. Vad är det han inte fattar? Och 22:30?! Vi har en bebis som sover här! Kan dom inte vänta tills imon eller skjuta nån annanstans än utanför vårt fönster?

Wille gick ner och sa till honom att man inte får skjuta här och att vi inte vill ha en raket i lägenheten.
Hans svar va "jo men jag skulle bara skjuta för min mosters barn... Ni får se upp imon för då skjuter många här.. Men förlåt om jag väckte ert barn.."

Suck! Nu fick jag skriva av mig lite iallafall!

Godnatt från en raket irriterad mamma



Måndag

Idag har vi städat, gjort lite ärenden, träffat mina fina systrar en sväng och ingen blev gladare än Alicia när hon fick se dom :) <3

Handlat, ätit mat och sånt tråkigt. 

Idag kom Alicias himmelsäng upp och hon älskar den! Kanske syns :) Trivs bra i sängen och ligger gärna och myser.

Hon har lärt sig säga nej och skaka/nicka på huvudet.. Så mycket här hemma är nej nu!

"Ska vi byta blöja?"
"Nejnejnejnej" säger hon samtidigt som hon skakar på huvudet och ler sitt finaste så man smälter :)
Samma med åka vagn, åka bil, ta på pyjamas, äta mat etc... Ungar! :) 

Nu sover hon och jag är helt slut i kroppen.. Ska flörta till mig en fotmassage ;) 








Godmorgon

Alicia vaknade 04 och vägrade somna om.. Tog in henne till oss och hon låg där en timme innan hon somnade, hon gnällde inte eller nåt, bara låg där tyst vaken. Ändå skönt :)

Inatt har jag haft sån växtvärk i magen så jag knappt vetat var jag skulle ta vägen! Sjukt ont :( Wille hämtade 2 alvedon och värmedyna och efter en timme la sig det värsta och jag kunde sova 2 timmar till innan Alicia vaknade.

Nu är vi uppe och kollar Bolibompa och ska snart äta frukost! 

Nu är ni nere på tvåsiffrigt i väntan på lillasyster <3 






Godmorgon

Här vaknar vi 06 nu för tiden! Hade gärna sovit lite till... Men det har jag fått göra flera dagar nu så nu får William sova! 
Kram från en trött mamma och pigg Alicia





:)

I torsdags gjorde vi en sak som var välbehövligt- investerade i en ny säng! De vi har nu är typ 10 år gamla skitsängar från Ikea som knakar och är obekväm.. Och eftersom vi båda har ont i ryggarna va det ett välbehövligt köp, och ett riktigt fynd eftersom vi köpte dem för halva priset! :) En stor och skön kontinentalsäng beräknas komma i slutet av januari, vi längtar!

Igår va vi ute och kikade på Backaplan men inga direkta fynd.. 

Idag har vi vart på Ikea och köpt lådor till lillasysters garderob, så nu i dagarna ska jag ta fram Alicias babykläder för att se vad som ska kompleteras :) 

Lugn lördag, Alicia somnade strax efter 19 och vi har myst i soffan framför tvn med godis. Såg World War Z, sjukt dålig! Nu har vi lagt oss så godnatt på er! 

Alicia kollade Bolibompa med gänget och hjälpte pappa bygga :)
Kram











Hallloooo

Förlåt för dålig bloggning men pappan är ledig nu så vi bara umgås och hittar på saker tillsammans <3 
Har vart och ränt runder både igår och idag. Nu har vi kollat 2 filmer och är helt slut så nu är det sovdags, jag skriver mer detaljerat imorgon, jag lovar :)

Favvis dockan fick vara med och bada ikväll :) 





Juldagen

Igår gjorde vi inte många knop! Ganska sega efter julaftonen.. Vi har lekt och lekt med alla Alicias leksaker! Favvisen är newborn dockan som ska matas, kissa på pottan, ta på blöja och såklart-åka runt i nya dockvagnen :) 

Sen fick hon en liten katt med som jamar och går, den är också en storfavorit! :) 







Baby

Myser med magen som just nu hoppar åt alla håll, tror hon försöker sparka sig ur där inne :) livlig tjej <3




Julafton

Mycket att göra som alltid! Men jag tycker det är mysigt och roligt så jag fixar och grejar, Wille skäller lite på mig att jag ska ta det lugnt och vila och erbjuder sig att hjälpa till, men då blir det inte så som jag tänkt :) Han fick göra basic som skala potatis, bära stolar och ha Alicia :)

Vid 12 sov Alicia middag och Wille hämtade Vickan. Hon vaknade lagom tills dom kom hem och då började jag rulla köttbullar.

Julbordet va uppdukat och bordet findukat 17, då plingade det på dörren och svärfar, Willes farmor och farfar kom. Alicia va trött men mumsade i sig prinskorvar, ägg och gratäng :) 
När vi alla va så mätta så vi nästan sprack kom tomten på besök. 
Alicia tyckte det va jättekul och hjälpte honom med paketen, men han fick inte komma för nära eller kramas :)

Hon fick så himla mycket fina saker och hon ville leka med allt! Kl 20 somnade hon nästan i leksakshögen så jag tog på henne pyjamasen och la henne i sängen, hon somnade på väg ner till kudden ^^ tröttis!

Då kunde jag varva ner lite och sitta och umgås men kände hur tröttheten slog till! Vi fikade och satt och pratade till ungefär 23 då alla åkte hem. Vi städade undan sen somnade jag också så fort jag la huvudet på kudden!

Jättemysig och lugn julafton hade vi <3



















<3

Älskar er min fina familj! Nästa jul är vi 4 :) <3




God jul!

Gick upp 6, kollade julkalendern allihopa och sen åt vi grötfrukost.
Alicia fick öppna 2 paket ur strumpan som va en docka och vagn, lycklig tjej!

Den har hon sprungit runt med hela morgonen :) 

Nu sover hon, William hämtar syster Vickan och jag torkar mina nymålade naglar :)

Önskar er alla en riktigt god jul! 
Extra till snygga syster Patricia <3 









Nära!

Ett nummer från Jamaica, behövde 70. Då kommer 72,74,75... Tror ni hjärtat stannade några gånger? Suck! 




Dan före dopparedagen

Somnade kl 20:30 i Willes famn igår och gick upp 06:30. 

Åt frukost och kollade på familjen Hedenhös. Sen klädde vi på oss och åkte till Allum. Herregud med folk!! 
Skulle bara köpa lax och mer julmust, tog typ en timme och det fanns knappt parkeringsplatser. Skulle in på systemet en sväng och det va kö in! 
Flydde butikerna så fort jag kunde! 

Hämtade Vickan och åkte hem till mamma några timmar. När vi kom hem va Wille redan hemma, fick sluta tidigare :) 

Åt lite och busade. Alicia badade och jag hoppade i, oj va kul hon tyckte det va! Får bada mer ihop :)

Sen tog jag en långdusch och Wille försökte lägga Alicia, bara mamma som gällde så jag fick ligga där en stund tills hon somnade..

Nu gör vi som alla andra- har uppesittarkväll!
Är sååå taggad inför julafton imorgon, så mysigt <3

God jul på er alla! Hoppas ni får en underbar jul <3 kramar!! 







Hemma!

Vi kom fram vid 12 igår och åt julmat inte långt därefter, mums! Alicia åt så det sprutade ur öronen! Ägg, prinskorvar, köttbullar och potatisgratäng slank ner :) 

Sen dansade vi runt granen, haha Alicia sprang med i ringen men tittade lite konstigt på oss och skrattade emellanåt :) Sen lekte vi några lekar och sen va det julklappsutdelning.

Alicia va så trött av allt stim så vi tog en promenad och hon somnade.
När hon vaknade igen åt vi tomtegröt och William fick mandeln :)

Sen bara umgicks vi, åt godis, spelade spel och hade det mysigt!

Trodde aldrig jag skulle få Alicia att somna för natten utan att ta en vagnpromenad. Men när jag märkte att hon va riktigt trött gick vi ner i källarn och mös ner oss i soffan, jag låg kanske 30 min och hittade på en saga om allt möjligt, sen somnade hon och jag låg kvar lite till. Underbart! 

23:30 va jag så trött så jag nästan somnade sittandes och tackade för mig, då gick alla och la sig och jag somnade så fort jag la mig på kudden.

Alicia sov till 07, helt okej! :) Vi drog oss i soffan framför barnkanalen en stund innan vi gick upp. Åt frukost allihopa (utan vickan som gick upp 12:30).... Ungdomar! Hehe ;)

Sen gick vi till lekplatsen, gungade, åkte kana och plaskade i pölar! 

Alicia somnade på vägen tillbaka och vaknade lagom till lunchen.
Sen packade vi ihop oss och åkte till kyrkogården. Tände ljus för min fina mormor <3

Sen begav vi oss mot Göteborg och va hemma 17:30. Alicia sprang till sitt rum och kröp upp i sängen det första hon gjorde :) Kvällsmat, bad, julkalendern och bus innan hon somnade gott 19:30 :) 

Imorgon är en fullspäckad dag så ikväll ska jag lägga mig tidigt! 









Halmstad

Firar lill jul hos pappa! Alicia hade sin första toffs idag <3 sötnos! 
Skriver mer imon!
Kram











Fullt upp!

Kl 10 hämtade jag och Alicia Nadia som va snäll och ville julhandla med oss för William va för trött den tiden då han inte heller kunnat sova inatt.. 

Hemma vid 11 och bara tjötade om allt möjligt, så mysigt att träffa henne igen! Blir inte så ofta nu när hon bor i Örebro och pluggar till sjuksköterska, duktig tjej! 

Hon åkte vid 15 och då började William med maten, trotsade vår fredagsrutin som alltid är tacos och åt falukorv med hemlagat mos, himla gott! :)

Efter maten va det dags för Alicias första pepparkaksbak! Hon åt mest och geggade :) men mysigt! Hela familjen satt och pysslade lite. 

Sen badade lillan och somnade strax efter 19. Jag har slått in några julklappar och fixat men nu har jag så himla ont i ryggen att det inte går mer. Nu är det liggläge i soffan som gäller! Lär somna vilken sekund som helst med.

Kl 9 imorgon bär det av till Halmstad! Lilljul hos pappa och Elle, mysigt :)
Kram








Woho

Visst är mitt nya bank kort fint? :) <3




Fredag

Jag vaknade 05 och kunde inte somna om... Så jobbigt! Låg bara och vred mig, sen hörde jag att Alicia låg och pratade i sängen 06:30 så då gick jag in till henne <3 mysigt nu när man kan krypa ner brevid henne! Hon går inte upp själv utan väntar på att vi kommer in, så glad att det funkar med nya sängen :)

William sover fortfarande men snart ska vi åka och handla all julmat, sen kommer min fina vän Nadia hit! Ska bli så kul att träffa henne igen <3





Torsdag

Vaknade 08:30 helt utvilad, åt frukost och hade såååå ont i kroppen :(
Tog en varm lång dusch, två alvedon och William masserade mig. Det blev lite bättre. Men istället för att vila ville jag utnyttja den barnlediga tiden med att rensa och slänga i Alicias rum, garderober där inne är nu fixade och fina och det finns plats för lillasysters kläder! Phu! Tog mååååånga timmar! Men vi fick gjort jättemycket och det känns skönt!

Köpte med oss thaimat och va hos mamma 15;30, Alicia blev glad att se oss men har haft det så bra hos mormor. 
Tack snälla mamma för all hjälp! Du är guld värd <3

Vi va där nån timme, sen körde vi hem Vickan och åkte hem vi med. Mös och busade med Alicia men tyvärr inte så länge innan hon va så trött strax efter 19. Jag tog på nya pyjamasen från Ullared och Wille gjorde välling, så fort hon hörde det sprang hon och hoppade upp i sin säng och la sig, Wille matade henne och hon somnade på någon minut :) 

Jag somnade i Williams famn på soffan innan 21.. Trött tjej!







Onsdag

Blev en spontantripp till Ullared! Alicia va hos mamma så vi fick shoppa ifred, typ helt tomt på Gekås, så skönt! Gick där i lugn och ro och köpte kläder till Alicia och lillasyster, fodrade regnkläder till dagis, bunkrat upp med massa nappar och andra småsaker till barnen.

Nu är vi redo för lillaysysters ankomst, det enda vi saknar är babysitter och babygym, vi har sålt våra för de va tråkiga.. Men vi har ju några veckor på oss ;) 

Vi åkte från Ullared några tusenlappar fattigare 19:30, mamma hade ringt nån timme innan och frågat om inte Alicia skulle sova där. Det tar alltid emot lite men det va ändå det bästa för A att stanna. Och när vi kom hem och burit in allt va klockan mycket, jag hade otroligt ont i rygg,ben och fogar och hade massa sammandragningar. Helt slut!
Då va det väldigt skönt att veta att Alicia sov gott hos mormor och slippa lägga henne.. 

Jag hade tänkt åka och handla till lillasyster i feb-mars, tur att jag gjorde det redan nu innan jag blir ännu tjockare och har mindre ork! :)

Några fynd: 









Vecka 25








Dagen

Vi åkte hemifrån kl 10, till Rusta på Backaplan för att se om jag kunde få tag på deras fina glitter där.. Icke!
Slutsålt och kommer inte in igen :(

Precis när vi skulle åka ringde mamma och sa att hon va i stan, hon kom till Backa och bjöd på fika, mysigt <3 Alicia blev överlycklig över att få se mormor!

Köpte leggins till Alicia, ett annat glitter och sen åkte vi. Alicia somnade i bilen så jag ringde William som skulle ta lunch 30 min senare. Bestämde mig för att åka till Mölndal och käka med honom, också mysigt!

Vi va hemma vid 15 och då klädde vi (jag) granen, Alicia va inte det minsta intresserad, ändå tur! Hon pillar inte på kulorna (än....peppar,peppar!)

William kom hem och vi åt kvällsmat, kollade julkalendern och lillan badade.
William tog läggningen ikväll som tog 10 min utan nåt gråt, såååå skönt :) <3 

Nu sover hon och jag tänkte slå in de sista klapparna! 







Granen på plats!







Gooood morgon!

William blev klar med granen 23 och då va jag så trött så jag inte visste vart jag skulle ta vägen, gick o la mig och somnade på en sekund.

Kl 05 vaknade Alicia som vanligt (suck) gav henne välling.. Och hon somnade om!! Till 08:05?! :D lycka! Utvilad mamma! 

Nu myser vi lite i soffan men ska strax äta frukost :) 
Får se vad vi hittar på, det kliar i fingrarna att klä granen men jag vet inte hur det går med A som säkerr vill hjälpa till.... :p 






Halleluja!!

Jag och Alicia gick en sväng på Allum, köpte några kulor men hittade inget bra glitter. Jag brukar alltid ha sånt löst hängande glitter men Wille klagar så jag tänkte köra på vanligt i år.. 

Vi mötte William på Blomsterlandet, dom hade tomtar där som rörde sig och Alicia va i extas och vinkade o hejjade flera gånger om :) fina lilla goding!

Kom hem med en gran, åt kvällsmat och la Alicia- som för första gången på 3-4 veckor somnade helt utan gråt/skrik och på 5 minuter när jag satt hos henne. Woohoo! :) så skönt! 

Nu håller William på och sågar granen som va lite för stor för vår julgransfot.. Får se om jag orkar pynta ikväll eller om det blir imon.

Kram! 









Tjockmage

Alicia sov i 3 (?!) timmar och nu är hon sååå go och glad! Nu ska vi ut på julgranskuljakt i regnet :) 

Och hitta strumpbyxor med halkisar under! 





Vila

Blev inget besök hos mamma idag så vi har fått busa hemma, regnet har vräkt ner hela morgonen men slutade lagom till Alicias sovstund :) Jag la henne i vagnen och hann knappt komma utanför dörren innan hon sov..
Gick en liten sväng och nu sover hon på balkongen och för en gångs skull gör jag som jag blivit tillsagd-vilar!!

Fast jag har vart vaken sen 05 med så jag känner mig ganska seg.. 
När Alicia vaknar ska vi äta lunch och sen ska vi köpa fina kulor till granen. De vi har nu är så tråkiga.. Undrar om man vågar ha glaskulor i eller om dom kommer gå sönder av vår lilla pillmaja.. kan sätta några högst upp :)




:D

Yaay! Älskade fina man <3




Godmorgon

Alicia vaknade strax efter 05, tog in henne till oss i hopp om att hon skulle sova lite till... Nejnej!

05:45 gav jag upp och vi gick ut till tvn o kollade barnkanalen. Sen åt vi frukost och kollade julkalendern.

Jag är ganska trött känner jag och det ösregnar ute.. Seg dag! Snart ska vi hem till mamma iallafall och moster Vickan kommer dit med :) 

Sen tjatar och fjäskar jag lite för William att vi ska köpa gran ikväll, hoppas det går hem :) 






Tredje advent

Alicia vaknade 06:30, William fick gå upp och jag sov vidare till 08:30, skönt!
Åt frukost och kollade på julkalendern.

Skruvade ner spjälsängen och gjorde lite annat fix, vid 12 tog vi en promenad så A somnade.

Sen åkte vi och åt pizza, gick in på Toys ur us och köpte julklappar från Williams farmor och farfar, blev en docka och en gående katt :)

Sen mötte vi upp grannar/vänner Agime och Bashkim i Haga och adventsfikade på Hagabullen, mysigt :) 

Fick kämpa med en skrikande Alicia i 20-30 min innan hon somnade, hoppas denna svackan vänder snart!! Hon somnade gott till slut iallafall och jag låg kvar extra länge för att bara vara nära <3

Nu kollar vi Johan Falk och bara varvar ner och njuter av egentiden.
Kram på er!






Jul på Liseberg

Vi trotsade regnet och mötte upp våra fina vänner på Liseberg.
Som tur va regnade det bara ca en timme och sen va det uppehåll och plusgrader, perfekt! Mycket folk men så är det nästan alltid så det är väl bara att räkna med..

Alicia fick åka farfarsbilarna, o herregud va hon tyckte det va kul! Ett mega leende och helt förväntansfull hela åkturen, fina tjejen <3 

Hon åt en varmkorv och sen tog vi en tur på ponnykarusellen :)

Vi mumsade i oss några churros med choklad, även Alicia fick smaka och tyckte det va gott. Där lämnade vännerna oss för att åka hem och göra annat.

Vi gick till tomtevärlden och det va himmelriket för Alicia :) Vet inte hur många gånger hon vinkade och sa hejhej till alla tomtar <3

Vi kysstes under misteln, köpte brända mandlar, spelade lite chokladhjul och avslutade med sagoslottet, så mysigt!

Alicia va helt slut och bara mös i vagnen på vägen till bilen och somnade på vägen hem, hemma vid 20 och hon märkte inte ens när jag flyttade henne till sängen, klädde av henne, bytte blöja och tog på pyjamas :) bara sov vidare..

Jag och William mös ner oss i soffan med godis och kollade på Heat, så himla rolig :) gick o la oss vid 23 trötta vi med <3

















Mums

Väntar snällt på clementin :)

Det gick inte att få henne att somna i sängen nu till middan men det gör inte så mycket, ut i regnet på en promenad och hon somnade på 2 minuter :) 
Nu sover hon på balkongen och jag har äntligen fått dammsuga och Wille sätter upp badrumsghyllor :)

Snart ska vi göra oss iordning för lisse!






Första natten

I sängen gick jättebra! När hon väl somnade sov hon hela natten. Vaknade 06 som hon gör nu för tiden (!!) då gick hon upp själv och ropade efter mig. En trött mamma gick upp :) Va vaken till 07:30 då jag bytte med Wille och sov till 9.

Vi har kollat julkalendern och ätit frukost hela familjen, mysigt!

Nu tar vi det lugnt och laddar inför Jul på Liseberg med Amanda&Peter och Patrick&Josefin, ska bli såååå mysigt!

Så roligt att se Alicias reaktion på tomtarna, alla lampor, kaninerna och att åka sagoslottet :) <3 





Dagens bilder

Mage, nya skor, lucia fika och mina kärlekar <3







Update

Det tog ett tag att få den övertrötta tjejen att somna, nu sover hon gott i nya sängen iallafall! <3





Invigning

Myser i nya sängen! Nu får vi se hur första natten går... Om det går ;)





Ikea

William är ledig idag, mysigt :) 
Besiktning av Volvon imorse och direkt efter det åkte vi till Ikea för att köpa ny säng till lillan, vi är fortfarande här för Alicia sover gott i vagnen så vi vill inte väcka henne, men det går ingen nöd på oss för vi tar en fika och myser <3



Lek och bus

Igår mötte vi upp pappan för sopp och pannkakslunch, mysigt! 
Alicia är helt galen i alla brumbrums (lastbilar) så vi lät henne kolla på pappans :) oj vilken glad tjej! Ville inte ens hoppa ur! Det va häftigt tyckte hon :)

Efter det åkte vi till Lek och buslandet och va helt ensamma där, vi lekte i bollhavet, jagade varann, kröp i tunneln och åkte rutchkana! 
Mina fogar mådde inte så bra efter det.. :( men vad gör man inte för sin guldklimp?

Hon somnade vid 19 och strax därefter kom William hem. Vi kollade tv bara tills vi somnade på soffan 21 :) 








Pyssel

Jag och Alicia pysslade lite på pepparkakorna innan, hon va så duktig, sen märkte hon att man kan äta glasyren och nonstopen. Hon tog godisen mot munnen och tittade på mig busigt och med världens leende och ville ha bekräftelse, jag sa smaka du! 
O herregud, lycklig tjej! Mumsade i sig några stycken med busigt skratt! 
Är det jul så är det, annars vill jag vänta med att ge just godis. Men nån smakbit går la bra ;) 







Svar

Tack snälla för din kommentar! Du ger mig hopp :) Då skiljer det ju bara 6 dar på våra små :) och grattis till kommande lillasyster! Va roligt :)
Tack så mycket, kul att du tycker om den :) 





Ny säng

Nu har jag o Wille pratat lite och bestämt att vi imon köper en ny säng till Alicia och hoppas att det kan hjälpa. Hon kanske känner sig instängd och har för lite plats i spjälsängen.. Sen är det ju bra med att vänja henne i tid vid en ny säng innan lillasyster kommer och tar över spjälsängen :) 
Vi får prova, går det inte finns ju spjälisen kvar. Håll tummarna :)

Tror det blir en sånhär men har inte bestämt mig helt än 
MINNEN Utdragbar sängstomme med ribbotten IKEA Utdragbar säng som kan förlängas i takt med att barnet växer.



Musikhjälpen

Alla tjejer har rätt att överleva sin graviditet! #mh13 




Bebismys

Va hos Filippa och Robert vid 14:30, fikade och fick se lillebror Valter, så himla liten och söt! Dock sov han hela mitt besök så jag fick inte chansen att hålla, hoppas på nästa gång :)

Och ni kan tänka er hur glad Alicia blev när hon fick se Els! Lycka :)
Tjejerna lekte med varsin docka och körde varsin dockvagn, så söta! Efter lek och bus en stund va det dags att åka hem och småtjejerna kramades hejdå, så sött <3

Jag vet inte vad som hänt med Alicias läggning.. Brukade gå på max 10 min utan problem, välling, napp och sen sov hon. Men de senaste två veckorna blir hon heeeelt hysterisk på kvällen när man närmar sig sängen och ska lägga ner henne, trots att hon är trött? Hon skriker o tårarna rinner, det hjälper inte att ta upp henne heller. Jag går runt med henne, lägger mig med henne men hon bara skriker. Efter 15-20 min kan man få henne lugn och då kan vi lägga ner henne och hon somnar..
Så himla tröttsamt! Innan va inte läggning några problem och nu får jag ångest varje kväll för jag vet hur jobbigt det blir.. 
Vet inte om det är nån trotsperiod/utvecklingsfas eller om hon inte gillar sin säng längre..
Lilltjejen <3 tycker så synd om henne när hon är så ledsen samtidigt som jag blir sååå trött :( 
Hoppas det vänder snart! Funderar på o köpa en ny säng o se om det blir bättre. 

Snart Greys! Kram på er 






V 24

Herregud va tiden går! Nu längtar vi efter dig lillasyster <3






Onsdag

Igår åkte vi hem till mamma och bara umgicks, Alicia tycker det är så mysigt hos mormor :) Vi gick till lekplatsen och gungade, åkte kana och lekte med den lilla snön som fanns kvar. Himla skönt väder! 

När Wille kom hem åt vi middag och sen somnade Alicia 19:00. Jag va helt slut och hade sååå ont i ryggen+fogarna och somnade typ 20:30.. ^^

Gick upp 06:30 och har fått i oss frukost och nyss kollat juljakalendern, Alicia sitter helt stilla och kollar :) Jag tycker den är bra i år! Vad tycker ni??

Idag ska vi hem till Filippa och bebismysa med 5 dar gamla lillebror och Alicia ska äntligen få träffa sin bästa "Els" :)









Godmorgon

Alicia har sovit lite oroligt inatt, vaknat flera gånger.. Sen va det dags att gå upp 06:45, denna mamman är trött!

Kollat julkalendern och ätit frukost, nu leker hon för fullt och jag vilar så mycket det går :) Inga direkta planer idag, pappa skulle ju sovit över va tanken men eftersom han blev kvar tidigare så åkte han hem igårkväll.. 

Får se vad vi hittar på :) 
Hoppas ni får en bra dag! 



Måndag

Igår när jag stod och vek tvätt på förmiddan kom Alicia med sina skor, så sa jag "vi ska gå ut om en stund gumman.." Och ställde tillbaks dom i hallen. Hon hämtade dom igen..
Jag tog på henne dom, men då suckade hon och tyckte väl att jag va trög som inte gick ut, haha!
För sen kom hon gående med mina skor! 
Haha så söt! Så jag fick snällt släppa tvätten och gå ut med henne :)
Gungade lite och utforskade snön..

Sen gick vi till Allum och hämtade ut ett paket och på vägen hem somnade hon i vagnen. Då kokade jag knäck - som blev heeeelt perfekt! ;) Och slog in lite julklappar. 

14:30 kom pappa hit för han hade vart på kranutbildning här i götet :) Fikade och tjötade. 17:30 kom Vickan- till Alicias stora förtjusning :) 
Jag började med maten och 18:30 kom William hem och då käkade vi ugnsbakad kyckling, klyftpotatis och tzatziki, himla gott :)

Alicia va så uppe i varv och busade med Vickan och skratta så hon kikna! Hon ville inte alls gå och lägga sig utan somnade efter dom åkt vid 20. 
Trevligt besök! <3






Magmys

Magen växer som bara den och hon sparkar och har sig för fullt :) 

William har känt massa sparkar han med, igår när han låg på magen och lyssnade fick han massa sparkar på kinden och örat :) så mysigt! <3

Från den här veckan finns en liten chans att bebisen klarar sig om den skulle födas nu.. Men vi vill ha kvar dig många veckor till <3 Här är en bild på en bebis född i v 23. 






Söndag

Vi vaknade vid halv 10, himla skönt med sovmorgon :) gick upp och åt frukost, ringde mamma för att kolla läget och allt va så bra! 

Snöstorm va det ute och vi åkte hemifrån lite efter 13, hämtade vår skatt som vart så snäll, skönt att höra <3

Handlade på vägen hem, lite 2a anvents fika och sen gjorde William pannkakor.
Lekte med Alicia och hon fick ett långbad :) Somnade 18:30..

Jag och W spelade bingolotto och nu kollar vi Johan Falk!

Måste ju också såklart säga stoooort grattis till fina Filippa, Robert och Elsa som fick sin efterlängtade lillebror i förrgår <3 på onsdag ska jag få bebismysa :)

Godnatt :) 



Lördags julbord

Uppe med tuppen och åt frukost, kollade julkalendern och mös :)
Sen gick vi och handlade lite, packade Alicias väska, gjorde oss iordning för julbord och Amanda och Peter kom hit :) 

Körde Alicia till mamma och vi andra åkte till Elite park hotel för julbord. Jättegod mat och bra underhållning! Tummen upp :)

Mätta och goa (Wille lite extra go,hehe) va vi hemma ca 22:30 och somnade som stockar <3









Fredag

Mvc mötet gick galant, alla värden va bra, hjärtat tickar på fint och livmodern är så hög som den ska :) 

Efter besöket där gick vi inom Allum där William köpte en ny skjorta, vi hittade äntligen en julklänning till Alicia och lite annat småskrammel åkte med hem :) 

Sen va det tacomys (såklart) och vi kollade på Idolfinalen, blev himla besviken på att Kevin vann :(

Mysig dag och vi njuter riktigt när pappan är hemma med oss <3





Torsdag

Alicia tyckte det va dags att gå upp 06:20... Suuuck! William gick upp så jag kunde dra mig till 06:50, skönt! Men jag va ändå supertrött..

Hon somnade 10 och sov till 11:30, jag försökte sova lite jag med men det gick såklart inte :( vilade iallafall.

När min fina tjej vaknade åkte vi och hämtade Vickan, Alicia är ju så kär i henne :) <3 

Hon hängde hos oss i några timmar och bara chilla :) Körde hem henne vid 16.
Hemma 17:30 och åt kvällsmat, badade Alicia och mitt huvud höll på att sprängas men tänkte "Alicia somnar snart så jag kan vila.."
Mm..
Hon somnade precis (20:30) efter att ha bajsat så hon hade nog ont i magen eller nåt.
William är hos sin pappa och fixar nåt med bilen, hoppas han kommer hem snart för stormen börjar dra på ordentligt.. 

Imorgon är han ledig och de enda planerna är MVC 9:30 :)





Julmys

Anna och Linda kom igår vid 16, vi drack lite glögg, åt godis och pratade av oss. Alicia va förväntansfull på vem som skulle komma och kollade nyfiket på dörren flera gånger :)

Sen kom William hem och vi började med maten som va ett minijulbord med köttbullar, prinskorv, potatisgratäng och julmust. A&L hade köpt julskinka men den va spårlöst borta? :) 

Himla trevligt hade vi och det va inte tyst en sekund! Fina vänner <3
Massa choklad och choklad doftljus fick jag med av dom :)

Vid 20:30 åkte dom hem och jag o Wille mös i soffan till Greys, helt slut efter den dagen! 





Vecka 23 <3









Tisdag

Gick upp lagom till julkalendern imorse och mös i soffan :)

Kl 11 mötte vi Josefine på Allum och kikade runt lite, sen åt vi räkmacka och sen blev det lite till shopping :)
4 nya klänningar till Alicia, ny kalender till mig och 2 tomtar :) 

Direkt när William kom hem så åkte vi och handlade, kom hem och åt lite och sen somnade Alicia <3

Nu myser vi i soffan bara och äter knäck som jag bakat idag, namnam <3

Imorgon kommer mina fina tjejer Anna och Linda hit på vårt årliga julmys! Längtar! Bild från förra året :)







Kvällsmys

Bilen är nu servad och klar! William överraskade och kom till verkstan, så vi gick och åt lunch ihop <3

Sen gick jag och A på shoppingrunda på Allum! Ny halsduk och mössa till mig, klänning till Alicia och lite julklappar :) handlade mat och åkte hem.

Busade lite, hon fick kvällsmat, badade och sen 18:30 somnade hon på en sekund i sin säng.. Missade julkalendern och allt men hon va så trött <3

Jag och Wille kollade iaf ^^
Nu gör Wille kvällsmat till oss och jag myser med magen i soffan, hon är en riktigt livlig tjej för hon sparkar och håller på dagarna i ända :) <3 





Bilservice

Tjejerna fixar bilen ;)




Måndag

Tillbaka till vardagen! Alicia sov iallafall hela natten och vaknade 07:40, skönt :)

Vi har ätit frukost och nu leker hon för fullt :)

Idag ska jag nog göra knäck om det finns möjlighet :) 

Kl 13 ska bilen in på service, det är väl det som är planerat..

Alicias prickar är så gott som borta nu, skönt :) 





Söndag

Väckte Wille halv 10 och då packade vi ihop oss, sen åkte vi till hans bästa vän Alexander och sa hej en sväng.

Hem till svärmor och åt lunch, sen rullade vi mot Göteborg. Lämnade mormorn och när vi väl va i Partille 17 va vi trötta och hungriga, så vi beställde pizza och mumsade i oss. 

Jag bävrade inför Alicias läggning för jag ville inte ut och gå i kylan..

Vi kollade på Julkalendern och tände första advents ljuset, mysigt <3

Hon tyckte nog det va skönt att komma hem för hon lekte med sina grejer, åt kvällsmat, badade och somnade utan problem i sin säng lite efter 19 :) 
Skönt!

Jag och William kollade Solsidan och lite på Johan Falk tills vi somnade <3








Lördag

Alicia vaknade 06.. Yay! ;)

Fixade oss och så, vid 12 va det kalas hos svärmor som fyller 55 och det årliga julbaket :) Pyssel hela dagen (mest för Wille) jag tog hand om Alicia som bara tyckte det va kul att pyssla (äta) en stund, men det gör inget för Wille tycker det är mycket roligare än vad jag gör :)

Gick till lekplatsen med henne så hon fick gunga lite och tog en promenad sen så Elias kunde sova :)

Kl 16 kom tomten och Alicia tyckte det va såååå kul, hon skrattade och vinkade och sa hejhej! Dock va det lite läskigt när vi tänkte sätta henne i Tomtens knä, det va tryggare hos mamma :) 

Hon fick pengar och fina handdockor!

Till kvällsmat va det tomtegröt, Alicia tyckte det va gott hon med :)

Hon ville såklart inte sova där heller så det va bara att klä på sig och gå ut.. Hon somnade nog vid 20:30, då hade Ludde och Sara åkt hem. 
Hannes och Emmy (deras andra barn) va med på julbaket så det va kul att få träffa dom, Alicia tycker det är så kul att leka med dom :) 8 och 12 är dom.

Jag och Wille satt uppe till 22:30 och pratade om allt möjligt med svärmor, Gunnar och mormorn, mysigt!

Vi gick ner och la oss och somnade vid 23:30.. Sen 00:40 vaknade Alicia och skrek o skrek, inget hjälpte.. :( suck!
William klädde på sig och gick ut med henne så jag fick sova..
02:20 kom dom tillbaka.. Herregud!
Nästan 2 timmar fick han promenera. 

Hon vaknade 08:15 så då gick jag upp med henne och åt frukost, William fick sova lite till :) 






































Fredag

Gick upp 07, åt frukost, gjorde oss iordning och packade ut i bilen, kl 10 va vi på Lilla Varholmen och hämtade Williams mormor som skulle åka med oss :)

Sen körde vi mot Anderstorp och lämnade mormorn hos svärmor, sen åkte vi vidare till Williams bror Ludde med familj.

Åt lunch och sen åkte vi till Smålänningen för att köpa present till svärmor.

Vi tog det mest lugnt och bara umgicks, det va bara lille Elias 7mån hemma av deras 3 barn, Alicia tyckte det va himla roligt att leka med honom :)

Självklart krånglade A med sömnen, lite för att hon inte mådde helt 100 och lite för att vi inte va hemma säkert, så jag och William fick ta oss en långpromenad på en timme tills hon sov, brrrr va kallt säger jag bara!!

När vi kom tillbaks va maten klar, vi åt kött, klyftpotatis och sås till en film :)
Vid 22:30 somnade jag i Willes knä och missade slutet..menmen!

Trevlig dag iallafall :)





Torsdag efter läkarbesöket

Läkaren visste inte heller vad det va för prickar men tog lite prover och allt va normalt.. Hon trodde också på virusprickar och att de inte smittade.. 

Så efter läkaren gick vi till Ica och köpte mat, hemlagad pizza sådär på lillfredagen :) 

Alicia krånglade dock med sömnen så vi fick ut och gå henne till sömns, tog ca 1 timme.. Men det är ju så när hon är sjuk.
Vi va hemma till 20:30 och fick lite kväll ihop, packade lite inför resan till Anderstorp och la oss tidigt!