Patricia

Min modell syster! Så himla snygg! Älskar dig gumman! <3




Heeeey!

Vickan har redan skällt på mig för att jag bloggar för dåligt, min bästa ursäkt är att blogg appen inte funkar!

Igår va det varmt ute och jag va i stan och fikade med Jennifer, typ 2 år sen vi sågs men kändes som förra veckan, det e så det ska va! Supermys va det o träffa henne o det lär inte dröja lika länge tills nästa gång :) Jag följde med henne in på systemet o då köpte jag en flaska vin till William, hon i kassan sa att jag har så himla fin mage! :) Känns konstigt när främlingar säger att man är fin o frågar när det är beräknat, men det allra konstigaste kändes att gå ut från systemet med en påse i handen o magen i vädret! Haha :) William tycker jag skäms för lätt.. kanske :)

När vi fikat färdigt hämtade jag William på jobbet, vi åkte hem i 5 min o han bytte om, sen överraskade han mig med att gå på Liseberg och kolla på Carl-Einar Häckner som hade premiär :) Jättemysigt trots lite regn och blåst, showen va skitrolig och kanonbra tyckte vi båda :) Lite blöta åkte vi hem och mös i soffan, William firade sin sista arbetsdag med ett glas rött :) Så nu har han semester! Gött med sällskap på dagarna!

Nu har han åkt till skatås för att lira lite frispeegolf med grabbarna, jag packar för fullt inför resan som det inte är långt kvar till! :) 



William va sjukt nöjd som fick komma upp på scen hos Häckner, han gjorde succé! :)



Sommarvärme!

Idag har jag ju vart på gravidfotografering, bilder kommer när jag fått dom :)

Sen hämtade jag min man på jobbet, åkte hem o chilla i soffan.. Så sjukt varmt så jag knappt vet vart jag ska ta vägen! Dricker massor, vilket gör att jag måste gå på toa ännu mer än jag redan gör (!!).. känns som jag spenderar halva dagarna på toa..

Iallafall så åkte William o köpte god thaimat till oss så vi slapp laga mat! Nu är det fotboll på tv.. näst sista matchen, yay ;)



Foto!

Hellu!

Det blev fotboll och jordgubbar igårkväll, dock inga tända ljus eftersom det va ljust o varmt ute :) Vi båda somnade på soffan innan straffläggningen, haha! 

Nu har jag kört honom till jobbet, käkat frukost och nu ska jag hoppa in i duschen! Klockan 11 ska jag på gravidfotografering :)



Bild från vecka 22



Lillan <3

William tog lunch när jag hade tid hos barnmorskan så han kunde följa med, mys! :) <3 Allt ser fint ut, magen växer som den ska, så normalt det kan bli enligt kurvan sa hon :) Vi fick höra hjärtat med och det slog fort o fint <3 Lilltjejen! Barnmorskan Matilda frågade om vi tycker tiden går långsamt "nej sa jag.. tycker det går ganska fort", då utbrister William "Jo! Jag vill att hon ska komma NU, tycker det går skitsakta" :) Så söt!

Sen körde jag till landvetter o lämnade bilen på service så nu är den redo för långresa! Jag har börjat packa lite med, e klar med allt tvättande (tror jag, kanske blir nån sista maskin). Skatåsdagen blir nog inställd i helgen pga regn, så då vet jag inte riktigt vad vi ska göra.. 

Nu är William på handbollsträning, jag har betalat lite räkningar o så.. Tänkte att jag skulle överraska Wille med lite jordgubbar o tända ljus när han kommer hem :) Det e fotboll ikväll med så jag lär få se på den.. 




Bm!

Igår åkte vi hem till syrran o hennes kille o fikade o tjöta lite, mys! :)

Idag gick jag upp vid 6 o körde wille till jobbet, när jag kom hem sov jag en stund till :) skönt! Nu ska jag strax åka till barnmorskan på kontroll :) Efter det ska jag åka och lämna in bilen på service och byta hjullager, så då får jag sitta där i landvetter på verkstan i typ 3 timmar, kul! haha :) Men måste ha en bil i tiptop skick när vi ska åka så många mil med den!

Ha en fin dag!



Sjukt sugen!

Thåström Röda sten 21 Juli

Ååh jag vill! Ska fjäska med mannen min :D




Sol och värme!

Gick upp med tiden idag o satte igång med o röja lite! Käka frulle, duscha o chillade. Sen hämtade William mig med lastbilen så åkte vi upp till Kåsjön o käkade lunch o mös i solen! :) <3

Nu har jag tvättat 3 maskiner tvätt o ska snart hänga upp den 4e! Värsta tvätt race så vi kan packa inför långresan! :) Inte länge kvar nu! William ska bara jobba 3 dar till :) Mysigt o få lite sällskap på dagarna! Haha!

Nu slutar han om en timme, så kommer han hem o så käkar vi lite o sen e tanken att vi ska åka o hälsa på syster Vickan o hennes kille som är nere på besök :)

Så himla segt när inte blogg appen i mobilen funkar!!

Ha det bäst!




Ninja baby

Hellu!

Igårkväll va Peter här o käkade tacos o kollade fotboll :) Spelade lite yatzy med! 

Idag gick jag upp vid 10, sovit ganska dåligt inatt.. Illamåendet har börjat komma tillbaka lite smått, jobbigt! Foglossningen gör också att jag får svinont varje gång jag vänder mig i sängen, vilket jag gör ofta.. Och massa halsbränna på det! Gött det är att vara gravid! Haha :) Nej men det e mysigt, hon sparkar massa, fick en oskön hård spark mot revbenen igår! Det börjar bli tungt nu och kännas ännu mer i ryggen, men det är bara 11 veckor kvar! det går fort :) William sa innan idag att han skulle vilja att hon kom NU så vi kunde mysa med henne :) <3

William hämtade mig vid 12 så åkte vi till kåsjön med lastbilen o käka lunch :) Sen åkte jag till backaplan o köpte lite inför luleå resan, typ en dubbel uppblåsbar madrass, myggspray o så :) Sen hämtade jag Wille på jobbet, åkte hem o han lagade sina supergoda hamburgare, nu åkte han på handbollsträning :)



Vecka 29!

Går in i gravid vecka 29 idag :) <3

Bebisen

Den här veckan är din bebis 26 cm från huvud till stjärt och 39 cm totalt. Den väger nu hela1300 gram. Bebisen fortsätter att öppna och stänga ögonen inne i livmodern och kan urskilja siluetter av föremål, och även människor, om ljuset är det rätta.

Bebisen rör sig mycket och du kan antagligen känna många rörelser under dagen. Varje bebis har sin egen dygnsrytm och med tiden lär du dig känna igen dem. Vissa perioder med rörelse bör vara återkommande, och om du tycker dig märka en minsking av fosterrörelserna kan du kontakta MVC eller din läkare. Sannolikt mår bebisen alldeles utmärkt men det skadar inte att kolla upp.


Forskning har visat att bebisen inte bara kan höra dig, utan också känna igen din röst, vilket bevisar att den redan kan lära sig, minnas och känna igen.

Mamma

Barnet och magen fortsätter att växa och det kan kännas som om dina inre organ trängs undan. Fostrets sparkar kan ses utanpå magen. Att känna mycket sparkar är helt normalt. En del känner mindre än andra. Kanske känner du av förvärkar? Ett bra sätt att slappna av och dämpa dem är att lägga dig i ett varmt bad. När du slappnar av avtar värkarna.


 




Midsommar!

 Såhär spenderades midsommarafton! Först kom Williams mamma med ny kille hit på en fika. trevligt! :) Jag bakade en jordgubbstårta med egen botten, det tog tid! Men det va sjukt god :) Tack o lov för min nya matberedare säger jag! Annars hade det nog inte gått :)

Sen hämtade vi Peter o Jimmy o körde hem till Johnny i Majorna o firade där. Jag o massa killar.. Men det va kul! Efter några timmar kom lite tjejer, det va också kul! Vid halv 12 va alla fulla o gapiga o jag va trött så då åkte vi hem :)

Hoppas ni hade en bra midsommar!



Bullmamma

Hellu!

Gick upp vid 9 idag, åt frukost och sen började jag städa! Frostade av frysen och diskade ur alla lådor :) Tog ett tag! Nu är det rent o fräscht! Sen kom Wille hem tidigt för han va hos tandläkarn idag.. Vi åkte till Maxi o handla innan ruschen kom. När vi kom hem somnade han som en stock på soffan och jag började baka bullar, jag älskar redan min matberedare! Så jävla gött o slippa knåda :) Nu har vi käkat o han kollar fotboll.........kul! :)

Jag är heeelt slut efter alla grejer jag gjort idag så jag lär somna snart..




Semesterplaner!

Haft en bra dag trots smärta! Pappa ringde och tjöta lite, alltid trevligt! Sen fick jag besök av min vän Susanne, fikade o tjötade lite vi med :) 

Vid halv 5 kom min fina man hem- med en finfin matberedare!! :D Åh va glad jag blev! <3 Här ska det bakas bullar! Vi har suttit o planerat färdigt semestern (äntligen), vecka 27 packar vi bilen och drar till Luleå! :D Ska bli så kul o träffa släkten igen efter mååånga år! Ringe farmor och pratade med henne (inte pratat på ca 6 år), och herregud va glad hon blev! :) Underbart! Så vi ska sova hos henne och hon tyckte det va så kul! Så nu längtar jag ännu mer! <3

William har åkt till skatås med Peter, dom skulle spela frispeegolf :) Jag har käkat o nu myser jag bara med min bebis i magen som sparkar för fullt <3




Fixar!


Ajaj vad ont jag har i fogarna idag, William fick bära mig till toan imorse för jag kunde verkligen inte gå :( Nu när jag rört på mig lite så är det lite bättre men varje steg känns.. 

Håller på o sätter saker på sin plats, vi har ganska ont om förvaringsutrymme har jag märkt! Lillans garderob är full med kläder nu i olika storlekar, och snuttefiltar o så :) Nappflaskorna har fått flytta in i köket och står bland våra glas :D Så himla härligt o se dom varje gång man öppnar! Åååh va jag längtar efter henne!! <3 Hon sparkar för fullt i magen idag (som vanligt) :)

Jag hoppas hoppas att William orkar åka inom Siba idag och köpa matberedaren jag så gärna vill ha, då ska här bakas bullar!! :D



Nääästan allt från Ullared igår, köpte lite kläder o så med :)


Min blivande kompis :)



Ullared!

Ojojoj vad jag har fyndat idag! Dom hade massa fina sommarklänningar (som jag inte kan ha), men även mycket mamma kläder så det va kul :) Blev dock besviken på babykläders avdelningen för där fanns det jättelite o välja på och det som fanns va inge vidare.. Så det blev inte så mycket kläder som jag hoppats på,,

Men på den andra baby avdelningen med snuttefiltar, nappar, leksaker och sånt kul hittade jag sjukt mycket! Ett jättefint babygym, en babysitter och massa annat så där är jag supernöjd!

Vi har så gott som ALLTING vi behöver inför hennes ankomst nu :) Endast spjälsäng, åkpåse o lite kläder kvar, det känns så otroligt skönt! Nu kan vi bara njuta av sommaren och sen kan hon komma :) <3

Jag är heelt slut, har svinont i fogarna, kan knappt gå nu. Och ryggen värker, lär bli värre imon så nu ligger jag bara i soffan :) Ska snart gå o lägga mig och mysa med världens finaste man <3 

Förresten så såg jag Ola-Conny på ullared, haha :D



I väntans tider..

Nu vill jag snart gå o lägga mig så ullaredsdagen kommer fortare! Haha som en liten unge som väntar på tomten..

Vi har fått i oss mat o nu myser vi i soffan :) ligger o funderar på vad jag ska ha på mig imon, måste ha nåt bekvämt, o bekväma skor! Ska hämta Linda på backaplan klockan 8 sen drar vi :)




Städmani!

Ojoj vad jag har vart duktig! Storstädat toan, alltså skrubbat kaklet o badkaret o resten, det skiner nu! :) sen har jag röjt i köket, vardagarummet o hallen, dammsugat överallt och förberett middagen :) så nu slappar jag i soffan o inväntar min man <3

Idag fick jag hem tröjan som jag gått o väntat på o längtat efter. Är dock sjukt besviken för jag beställde en gravidtopp, då antar man ju att det är en gravidtröja men nej, helt fyrkantig så den sitter hemskt på. Det står ut vid magen o har ingen passform alls :(




Aco

Grymt skön lotion o smörja in magen o resten av kroppen med :) luktar skitgott!




90 dagar!!

90 dagar kvar till bf :) <3




Nyvaken

Vaknade nu när Wille åkte till jobbet, ändå ganska skönt att gå upp med tiden. Imon ska jag ju till ullared, så det gäller att jag somnar i tid ikväll :)

Idag har jag inga planer alls, ganska skönt!

Här kommer en bild som William tog igårkväll, pigg tjej!




V 28 <3

Går in i vecka 28 idag :D <3

Bebisen

 

Bebisen är nu ungefär 25 cm från huvud till stjärt, 40 cm från topp till tå och väger omkring 1300-1400 gram

Hjärnan fortsätter att utvecklas och bildar nu alla veck och vindlingar som karaktäriserar en fullt utvecklad hjärna. Håret på bebisens huvud blir längre.

Du

 

Översta delen av din livmoder är nu c:a 7,5 cm ovanför naveln och din viktökning ligger förmodligen mellan 7 och 11 kg.







Hos Vickan

Rör i grytan!




Söndagsmiddag

Gick upp vid 10, vi kollade klart filmen från igår, sen körde jag William till heden där han spelade fotboll. Sen träffade jag mamma en stund. Sen hämtade jag Patricia o vi åkte hem till Vickan o käkade middag. Nu är jag precis hemkommen o kollar Teen mom :)




Trött!

Hade jättetrevligt hos Katarina igår! God mat o trevligt sällskap :) jag åkte hem vid 01, skulle hämta wille som va ute men han ville stanna lite längre. Jag kom hem, bytte om o tog av sminket, då ringer Peter o vill ha skjuts hem. Så jag åker tillbaka till stan o hämtar Peter med gäng, då ringer min man o säger att han saknar mig så han va på väg hem, haha!

När jag lämnat peter o gänget som bor typ granne med oss så åker jag bort till parkeringen. Där sitter en onykter, blöt kille i regnet o väntar på mig så jag inte ska behöva gå ensam :) så söt! <3 han behövde dock lite gå hjälp hem för det va ganska vingligt, vi somnade som stockar vid 03.

Idag vaknade vi vid 11, gick upp o åt frulle, bara legat o myst o pratat heela dan, supermys! Jag har haft jättemycket sammandragningar.. Ringde förlossningen o dom sa att jag ska avvakta, lugnar det sig inte ska vi åka upp.

Nu har vi vart hemma hos Peter med lite folk o spelat spel o tjötat. Nu ska vi lägga oss i soffan o mysa o kolla film!

Natti!




Grillning!

Nu åker jag o kulan till Kattis, lite tidigare än alla andra o hjälper till lite :) ha en toppenkväll! Kram




Yay!

Nu är bilen godkänd o klar! Jag har tagit det lugnt, lagt kycklingen i marinad, tagit ett bad o myst med magen :)

Nu ska jag göra mig iordning för en grillkväll i slottsskogen hemma hos Katarina med jobbtjejerna :) Jag vet inte riktigt vad jag ska ta på mig eftersom vi ska sitta ute..

Wille ska ut med grabbarna o kolla fotboll o spela biljard!




Pappa Wille

William är så söt! Han väckte mig imorse så sa han "gumman jag kollade på min baby app innan, herregud va stor hon e nu! Hon tar upp hela magen!"

Så la han sig o pratade o klappade magen :) <3 hur mysigt är inte det o vakna upp till?! Sen körde jag honom till jobbet, åkte inom Maxi och handlade på vägen hem. Nu har jag ätit lite och ska strax åka till bilprovningen för ombesiktning!




Spindelmannen

Hämtade Patricia o hälsade på Vickan, det va kul o se hur hon jobbar :) sen åkte vi till ramberget o käkade glass. Efter det fikade jag med Evelina, supermys! :) sen hämtade jag wille på jobbet, vi åkte hem o rensade ut hans garderob o käka mat. Nu kollar jag på spiderman 3, william snarkar i soffan!

Imon ska bilen besiktigas och jag ska grilla med jobbarkompisarna! Godnatt




Röjning!

Nu har jag hållt på med det som alla blivande gör, boar inför det kommande livet :) röjt ut massa ur hennes rum så vi får plats med alla grejer, nu har hon en egen garderob (med inslag av pappa willes kläder eftersom han har sjukt mycket). Måste ju ha plats för alla grejer som hänger me hem från ullared ;)

Men nu fick jag för ont så nu är det vilpaus, ska snart hämta Patricia så ska vi åka till Myrorna, Vickan jobbar sin första dag där idag :)




Magbild!

Uppe med tuppen idag! Tänkte ringa syster Patricia o fråga vad hon har för planer idag, ska fika med Evelina sen med kl 15 :) mycket fika nu för tiden!

Jag längtar så mycket till ullared så jag spricker! Haha, visade Wille listan jag har skrivit på det vi behöver (den är lång och dyr), hans enda kommentar va "jag litar på att du vet vad som behövs köpas så shoppa på och ha så kul" :) <3

Delar med mig av en magbild såhär på morgonkvisten! Vecka 27 <3




Popcornmage

William tycker att det ser ut som att det poppas popcorn i min mage när lillan sparkar som en vilde :D Hon kanske får heta Wilda istället ;) Mysigt när han myser med magen <3 Kärlek till världens bästa man! <3









Soffhäng

Hemma från en långfika i stan! Vi har fått i oss lite mat och Wille har ockuperat tvn med jävla fotboll! Suck.. Han skriker och svär till spelarna på tvn, både jag o lillan får hålla för öronen :)

Jag saknar redan Greys såhär på onsdagskvällarna.. Nu är klockan 8 och lilltjejen har precis börjat sparka, precis som vanligt :) <3



Tintin

Vi kollade på Tintin igår, bra film för den som inte sett den :)

William körde själv till jobbet idag, jag pallade inte gå upp, legat o dragit mig till kl 10! Nu har jag käkat frukost och kikar runt lite på datan, hittar massa grejer jag vill köpa till prinsessan men jag och Linda ska till Ullared på tisdag (längtar) så jag får hålla mig tills dess :)

Idag ska jag träffa Ronja i stan så jag ska ta bussen dit, inte åkt buss på typ 1 år, haha så vi får se hur det går! 





Ont!

Vart med underbara Anna hela dagen! Sen hämtade jag Wille på jobbet, åkte hem o har käkat o så. Jag har ont överallt känns det som.. Ryggen, fogarna och långt ner i magen..

William låg o mös med magen innan och försökte höra hjärtljuden men han fick bara massa sparkar i örat :) <3

Har fått dille på palle kuling choklad, mums! :)




Godmorgon!

William är lämnad på jobbet, jag ska hoppa in i duschen nu och sen ska jag träffa Anna vid 11 :) bebban är också vaken märker jag för det är full rulle med sparkar i magen <3




Fotboll....

Tvättat undan all tvätt idag, gött! Wille hämtade mig o vi åkte o handla, han gjorde sina goa hamburgare o nu kollar han fotboll. Jag är redan trött på den! Haha :) Lillan har vart en riktig ninja idag och sparkat nästan hela dagen, helt galen! Mysigt <3




Godmorgon!

Idag har jag inga planer så William tog bilen imorse och jag låg kvar i sängen till 10:30, gött! :) Nu har jag käkat frukost o bara slöar lite, ska väl småfixa här hemma idag med lite tvätt o så! 

Jag beställde en tröja igår som jag väntar ivrigt på, lägger ut en bild när den kommit :)



Jag o pappa <3



Äntligen hemma!

Nu är jag hemma från fotograferingen, gött o va hemma i soffan efter en hel helg borta! Ska bli underbart o sova i min egna säng inatt! :) Patricia va me på fotograferingen, det va kul! O gött med sällskap i bilen. wille och Peter har fotbollskväll här hemma så vi chillar med melon o popcorn o så :)




V 27

Idag går vi in i vecka 27, bara 13 veckor kvar!! Wohooo :D Längtar!! <3 Vi har allt redo nu om hon skulle vilja titta ut tidigare! :) Vagn, barnstol, kläder, skötbord och säng, och massa andra småsaker som bara väntar på att få bli använda! :) Vår lilla prinsessa <3

Bebisen

Du går nu in i den tredje trimestern och din bebis är c:a 24 cm lång från huvud till rumpa och 38 cm lång totalt! Den här stora lilla varelsen väger nu omkring 1200 gram, eller 1.2 kg! Den kommer dessutom att öka ordentligt i vikt under den sista trimestern, även om den inte blir så mycket större.

Om din bebis föddes nu skulle den ha mer än 90% chans att överleva. Även om den är långt ifrån färdigutvecklad så skulle den ha goda chanser att klara sig med rätt vård. Du har ännu ungefär 13 veckor kvar av din graviditet och under denna tiden kommer bebisen att fortsätta växa och utvecklas. Det är avsaknad av underhudsfett och surfaktant i lungorna som gör att bebisen behöver ligga i kuvös för att hålla kroppstemperaturen uppe och få hjälp att andas med respirator, men även andra organ som hjärna, lever och immunsystem är underutvecklade och kan ställ till komplikationer vid för tidid födsel.

Du

Livmodern har nu vuxit så mycket att dess översta del befinner sig 7 cm ovanför naveln. Det är viktigt att du tar god hand om dina tänder. Gravida utvecklar lätt plack, och om du redan har plack kommer problemen sannolikt att förvärras om du inte sköter om dina tänder. Borsta ordentligt och använd lämplig munskölj för att minska risken att drabbas.




:)

:)




:)

:)




Några bilder

Här kommer några bilder från hstd

 

 




Halmstad

Hellu! Nu är vi hemma från Halmstad! Haft en mysig helg! Kevin gjorde ett mål på matchen, efter det käkade vi på Max, sen lirade vi lite minigolf. Sen åkte vi hem o grillade o bara umgicks! Firade Vickan med lite glass :)

Nu är William på sin första fotbollsträning, jag ska snart på fotografering och lillasyster Patricia ville följa med så jag ska hämta henne först, mys :)

I fredags investerade jag även i en kamera! :) Nu kan vi ta maaaaassa bilder på lilla bebisen :) <3



Halmstad!

Vi kom till pappa igår vid 20, satt bara o tjöta. Blev väckt kl 8 av lillebror o nu ska vi kolla på honom när han spelar fotbollsmatch :)




Jackan!

Här är den omtalade jackan! Snart färdig med alla dagens sysslor, ska bara köpa godis o hämta wille, vickan o mattias, sen drar vi!




100!

Nu är det bara 100 dagar kvar till bf! :) så imon går vi ner till 2 siffrigt!

William är lämnad på jobbet, jag har kommit hem o ätit frukost. Nu ska jag städa, duscha och packa! Vi ska åka till pappa i halmstad ikväll när wille slutat jobba. Sen ska jag inom allum, mvc och partille rehab! Fullt schema idag :)




Svar

Eva om Snart greys!:
Tjoho! Som du vet är det ju lääänge sen jag var gravid med din kusin. Men jag kommer så väl ihåg den hemska halsbrännan, "levde" nog på Gaviskon under 7-8 månader. Eller överlevde inte utan =) vilken klass gick Patrica ut nu? Så söt hon är =)
Varma kramar, faster


Ja den är inte rolig! Gakviskonen hjälpte inte på mig :( Får göra ett 3dje försök på apoteket! :) Patricia gick ut 6an så hon börjar högstadiet till hösten :) Ja, hon är jättesöt! Kramar



Jack jakt

Efter skolavslutningen åkte jag o patricia till stan o fikade hos Anna :) sen åkte vi o letade efter jacka till mig, utan framgång! Finns typ ingen affär som säljer gravidjackor.. Åkte hem o Patricia somnade, jag letade febrilt efter jacka på nätet-utan framgång..

Vid halv 5 åkte vi o hämtade William, sen lämna jag isia hemma o jag o wille åkte till stan på jack jakt, nu efter en jacka till icke gravida.. Det är änna kallt o regnigt nu så jag va desperat! Efter många timmars letande, suckanden, toabesök o lite gnäll hittade vi en fin på MQ. Ord pris 1300, idag nedsatt 30% till 900. Tjejen i kassan va nog trött o stressad o råkade skriva in 50%. slutsumma 650, sjukt nöjd!!

Vi firade med pizza på vårt nya favvo ställe, nu ligger vi döda i soffan..

Godnatt!




Skolavslutning!

Nu har jag vart på syrrans avslutning, hon är så fin! <3 nu ska vi fika o fira att hon har sommarlov!




Snart greys!

William har ju vart ledig idag, nationaldagen till ära :) Vi chillade hemma först o sen åkte vi in till stan o fikade hos Anna på Espresso house, sen åkte vi till Allum och köpte en ny tv box till sovrummet så vi nu kan kolla tv i båda rummen :) Nu skruvar Wille upp tvn på väggen! Vi har nyss käkat middag och snart är det Greys! Säsongsavslutning :( Jag har jätteont i ryggen med.. och halsbränna! Samarin hjälper inte längre så idag har jag köpt gavilson och hoppas det ska göra underverk! Nu blev det lite gravid-gnäll men det får ni leva med!





Bm!

Igårkväll va svärfar här på middag, trevligt! :)

Idag lunchade jag med Daniel, sen åkte jag till barnmorskan på kontroll och allt såg jättebra ut, hon växer som hon ska och hjärtat slår så fint <3

Sen hälsade jag på mamma en sväng, hämtade wille på jobbet o åkte på fotbollsskor-jakt o hittade till slut ett par!

Snart kommer pengarna från skatten! Yaay! Blev en rejäl summa så vi e glada :)

Nu kollar vi film o myser! Godnatt!




Godmorgon!

Kört William till jobbet, suttit i bilkö hem och ätit frukost :) Vi har fått några äckliga pyttesmå röda myror här hemma som vi ser ibland, inte hela tiden. Äckligt iaf, googlat o det verkar vara faraomyror, dom kommer från varma länder o sprider sig i hela hyreshus! Nu har jag ringt anticimex o dom ska skicka ut myrdosor först o främst, hjälper inte det kommer dom hit o sanerar. Då får inte gravida vara hemma på 24 timmar, kul! Hoppas giftdosorna hjälper..

Nu ska jag hoppa in i duschen, sen ska jag träffa Ronja :)




Lyx!

William har sattit upp filmhyllorna, gött! Nu slipper filmerna ligga under tvn, så nu slipper vi rota ut alla filmer för o hitta den vi letar efter :)

Vi va på Allum en sväng på jakt efter fotbollsskor utan framgång. Nu gör William hemlagade hamburgare till oss och jag kollar på Teen mom :) Han är allt bra min man! :) <3



26

105 dagar kvar! :) ska till barnmorskan på tisdag o se hur mycket jag gått upp o ta nya prover, mäta magen p lyssna på hjärtljuden :) <3




Söndagsmys!

Vi vaknade vid 10 o William gick upp o dukade fram frukosten :) Nu håller han på o sätter upp våra hyllor vi ska ha våra filmer i och jag gör det jag är bäst på- chillar i soffan med en sparkande bebis i magen :) Men jag har faktiskt hunnit göra lite nytta, vikt ihop tvätten från igår, satt på en ny maskin tvätt och plockat ur diskmaskinen :)





Gravid vecka 26

Bebisen

Den här veckan blir din bebis drygt 23 cm från huvud till stjärt och väger omkring 900 gram.

Efter att i en månad har haft ögonen slutna så börjar bebisen att öppna dem under denna vecka. Ögonen är nästan helt färdigutvecklade.

Bebisen kommer att fortsätta att bilda underhudsfett, även om det vid den här tiden fortfarande är ganske liten och tunn. Vid förlossningen kommer den att ha samlat på sig tillräckligt för att klara den tuffa världen utanför livmodern och för att få det typiska rultiga bebisutseendet.

Blodkärl bildas i lungorna för att förbereda dem på ett liv utanför livmodern. Blodcirkulationen är fullt fungerande och navelsträng, moderkaka fortsätter att växa för att kunna försörja det allt större fostret. Moderkakan är nu nästan lika stor som bebisen.

Även om det fortfarande är alltför tidigt för din bebis att födas så skulle den nu har c:a 70% chans att överleva om den föds på ett sjukhus med rätt resurser.

Du

Övre delen av din livmoder är nu c:a 6 cm ovanför din navel, och du kommer fortsätta att växa ungefär 1 cm per vecka. Om du har ätit balanserat och närigsriktig kost har du förmodligen gått upp omkring 7-10 kg fram till nu.

Eftersom bebisen ligger högre upp i buken nu så kan det hända att du ibland upplever att det gör ont under revbenen.

Nu har vi nästan allt vi behöver för din ankomst så nu längtar vi bara! Vi är redo! :) <3





26 veckor gammalt foster <3




Mysdag

Vi har mest myst i soffan idag, va o handlade massa godis o har käkat tacos, nu ska vi kolla film o mysa vidare :)




Lindamys!

Linda följde med mig hem o va en ängel o gjorde pannkakor till mig! :) satt o tjöta några timmar <3

Sen hämtade jag wille, vi käkade tacos, chilla vid tvn och somnade tillsammans i soffan :)

Idag har jag städat massa, bäddat rent i sängen och nyss duschat. Våra enda planer är att ta det lugnt o mysa :)




Tjejmys!

Dags att träffa Linda! :)




Freeeeedag!

Uppe med tuppen o körde min man till jobbet, sen åkte jag till jobbet för ett möte med min chef som skulle fylla i lite papper. Nu är jag hemma o chillar en stund, snart ska jag till stan o träffa finaste Linda :) <3 hon ska bara jogga först den hurtbullen!