Nöjd med den nya byrån! Nu ska bara gungst...

img_5382 (MMS)

Nöjd med den nya byrån! Nu ska bara gungstolen bli klar!




V 21 <3

Igår gick vi in i v 21 :)

Nu väger fostret cirka 360 gram och är ungefär 27 centimeter långt från hjässa till häl. Ögonbryn och ögonlock är fullt utvecklade .

"Små grytor har stora öron": Nu kan bebisen höra vad du säger eller sjunger. Vissa studier pekar på att att nyfödda barn suger kraftigare om de lyssnar på en saga de hört ofta i livmodern.

Du mår förhoppningsvis ganska bra nu. För många är detta den behagligaste fasen av graviditeten. Du har ännu inte blivit så stor att det är jobbigt och de vanligaste biverkningarna av att vänta barn, som illamående, tryck på blåsan och trötthet har förmodligen lagt sig. Njut medan det varar. Den tredje trimestern ligger framför dig och kan föra med sig de besvär som kommer av att bära en större bebis i magen.






Valborg

Hellu!

Somnade typ 20:00 igår på soffan medans William va duktig och byggde ihop den fina byrån vi äntligen fick tag i! :) Kan inte fatta att jag är så sjukt trött, kanske behöver järntabletter?

Idag är det valborg vilket såklart innebär cortegen! Det blir Williams första! :) Förrförra året va vi i småland o firade och förra året firade vi inte alls eftersom vi flyttade in här då :) Det blir nog kul! :) Mamma, Vickan, Mattias och kanske Patricia ska också med! :) Efteråt blir det pizza! Jag är ledig idag o Wille jobbar, Imon jobbar jag o då e Wille ledig, bra tajmat! :) Hoppas ni får en toppendag! Kram



Jobb jobb!

Hej!

Jobbat hela helgen! Efter jobbet igår åkte jag o Wille till Ikea, sen kollade vi på Patricias gymnastikuppvisning, hon va superduktig! :) Sen åkte Vickan, Mattias o Patricia med hem till oss o så käka vi hemlagad pizza o bara chilla :)

Jobbat idag o snart ska jag o mannen min åka till Ikea i Jönköping för där finns byrån vi vill ha- inte på någon av de 2 Ikeorna som finns i Göteborg... Men det e väl alltid nice med en roadtrip! Ledig imon!



Söt syster till vänster och hennes söta kusin till höger :) <3



seg

Känns som hela dagen vart seg, mest pratat i telefon med mamma :) Taggad för o jobba imon? Nej. Taggad för myskväll med mannen min? JA :)

Han slutar om 2 timmar, när han kommer hem (med den nya fina byrån) ska vi storhandla! Vet dock inte riktigt vad vi ska äta ikväll.. Alltid samma bekymmer! Mango chutney kyckling kanske? :)





Tack mamma/mormor!!

img_1242 (MMS)

Tack mamma/mormor!!




Ledig :)

Godmorgon!

Igår va jag hos mamma typ hela dagen, hon har köpt både min data och xperia så jag fick hjälpa henne lite med det :) Vid 17 hämtade jag William, åkte till mamma, Vickan o Patricia va oxå där <3 Vi gick o käka på restaurang, supermys! :) Jag hade dock svinigt ont i ryggen, värsta på länge, så det förstörde lite. När jag kom hem värmde Wille en värmekudde som jag la mig på o somna så då släppte det mesta :)

Wille tog bilen till jobbet idag eftersom jag e ledig! Vi ska köpa en byrå idag är tanken :) Fast han köper nog den själv efter jobbet eftersom hans jobb ligger granne med Ikea :) Jag ska ta mig ner till allum o försöka byta bort min iphone för jag är inte nöjd med den.. massa saker jag inte gillar! Hoppas det går! 

Ska ju jobba hela helgen så ikväll lär det bara bli fredags-hemmamys :) 



Snygga syster Vickan igår!



Svärfar och mannen min i nyköpta jackor! Och Texas fick va me :)



Torsdag

Heey!

Sorry för den dåliga upddateringen men jag hade fullt schema igår! Jobbade, lunchade med Ellinor, åkte hem o turbo duscha o gjorde mig iordning, hämtade upp William, åkte till Östra sjukhuset för o gå på ultraljud :) Hon är fortfarande en hon, växer som hon ska, allt ser bra ut och det är helt underbart o se henne sprattla o allt vad hon gör :) Efter det lämnade jag Wille igen, hämtade upp Patricia för o hämta ut biljetter till hennes gymnastikuppvisning, hämtade Wille på jobbet, åkte till zoobutiken med Patricia.. Körde hem henne, mötte upp svärfar o tjöta lite, till Maxi för o köpa mat, mötte en gammal jobbarkompis som jag prata lite med, hem o äta! Helt slut! När vi hade ätit va det tid för Greys som jag hade längtat till, Williams nya vän som också är granne med oss frågade om han ville kolla fotboll så han gick över dit o jag kollade på Greys, dock somnade jag efter halva så jag missa slutet :(

Idag har jag jobbat i ruskvädret, tömt min gamla data på bilder o musik för mamma ville ha den :) Snart ska jag hämta Wille sen ska vi hem till mamma! Imon e jag ledig, underbart :)





Anna

Hey!

Nyss hemkommen från Anna :) Kladdkaksfika och oavbrutet snack, mys! :) <3 William kom också precis hem, i tid för en gångs skull! Nu ska vi laga lite mat o så!

Kram



Soffhäng

Hellu!

Jag har legat på soffan hela dagen, kan knappt röra mig, foglossning är inget jag rekommenderar! William kom hem vid halv 6, lagade mat åt oss o chillade med mig i soffan tills hans nya vän ringde :) Han har precis börjat på Willes jobb o han bor bara nåt hus ifrån oss så han gick dit nu så vi får la se när han kommer hem igen :) Jag ligger o tittar på Teen mom o drömmer om framtiden :) Bebban sparkar emellanåt, gärna när jag äter! Himla mysigt :) <3 

Mamma ringde innan o va helt glad o berättade att hon har köpt en handgjord mössa som ingen annan har, den är randig i olika färger o med apor på :D Haha så söt! Hon har köpt den av nån kund i norrland :)



The good old days <3



Haha va små vi ser ut! Midsommar 2010 <3



Våra ringar <3



Åh! Camillas bebis! Snart håller jag min egna :) <3



Nykära <3





Namn?

På onsdag ska vi få se vår lilla dotter igen! :) 5e gången och fortfarande helt magiskt <3

Just nu väljer vi mellan att döpa henne till Alicia eller Denize
Vad tycker ni? :)



Home sweet home

Hellu!

Hemkommen från en halvstressig dag på jobbet! Käkat lite mackor o nu vilar jag i soffan för jag har svinont :(
Alla gamlingar tycker det är så himla kul att jag är gravid o vill känna på magen o ge råd o så :)

Bara 2 månader kvar till jag går på semester o direkt efter det havandeskap, så himla gött! :) Vi har inte riktigt bestämt hur vi ska spendera semestern än dock! :) Förslag?



V 20!

Godmorgon!

Firar att vi idag har gått halva tiden i graviditeten med huvudvärk :) Men den släpper nog får vi hoppas!

Så idag går vi in i vecka 20! Bara halva tiden kvar nu :) Underbart! Om 3 dagar får vi se henne igen <3 Då ska vi på det "riktiga rutinultraljudet" men för oss blir det 5e gången vi får se :)

Grattis! Du är nu halvvägs genom graviditeten. Det har gått 18 veckor sedan befruktningen och din bebis är nu ca 16,5 cm
från huvud till stjärt och 26 cm från hjässa till häl och lägger stadigt på sig i vikt, väger nu c:a 350 gram. 

Din midja har sannolikt vuxit och är inte lägre synlig. Livmodern har fortsatt växa upp i magen och kan nu kännas i höjd med navlen. Den växande bebisen och livmodern trycker din buk utåt och genom återstoden av graviditeten kommer den att fortsätta trycka på dina lungor, mage och njurar. Detta kan göra att du lättare blir andfådd, behöver kissa oftare och inte kan äta lika mycket.







Bilbarnstolen :)

img_9805 (MMS)

Bilbarnstolen :)




Kärlek ❤

img_6441 (MMS)

Kärlek ❤




Underbara helg!

Hey!

Skönaste helgen på länge! Absolut inget planerat :) Igår hade vi fredagsmys med tacos, Willes kompis Peter käkade här också, sen drog han o då kollade jag o Wille tv tills vi somna i soffan som vanligt :)

Idag vaknade vi 07:05, gött när man e ledig! Låg kvar i sängen till halv 9, gick upp o åt frukost o sen kröp vi ner igen o låg o kollade på tatueringar :) Blir nog en snart! Sen gick vi upp o gjorde oss iordning, åkte till stan och köpte en bilbarnstol från Brio, fin och säker! Det bästa va när vi kom hem o jag pratade med mamma i telefon o hon sa att hon ville betala den som en gåva till sitt barnbarn! :D <3 Gött! Tack igen mamma! <3

Nu chillar vi bara i soffan, superskönt med en helg när vi bara kan ta det lugnt o göra vad vi vill :) Bebban är helt vild i magen emellanåt! Börjar känna riktiga sparkar nu :D Underbart! <3 Jag och Wille fastnade vid ett program på tv- eller rättare sagt en dokumentär som hette "Livet i livmodern", typ sån man såg i skolan, haha! det va helt intressant o se vad som händer o kommer hända i magen min :) Vi längtar tills hon är ute hos oss <3

Hoppas ni har en toppen helg! Kram!



Mmmmm!!

img_1292 (MMS)

Mmmmm!!




Äntligen fredag!

Heej!

Igår bloggade jag inte för jag va me min syster efter jobbet (11-18), vi va på Backaplan o shoppa lite, handlade fika o åkte hem till henne o bara chilla i hennes crib :) Supermys! Sen hämtade jag Wille på jobbet o så åkte vi hem o chilla i soffan, han kollade på hockeyn o jag spelade Rumble :) 

Idag har jag jobbat, handlat mat, städat massa här hemma, tvättat o så :) Ikväll blir det tacomys! Det va längesen! Fick provsmaka Frödinges nya kladdkaka med vaniljglass på, supergod! Så det blir det till mig ikväll :) Är inte godissugen längre som jag va innan.. :)

Nu ska jag fortsätta göra mysigt här hemma tills mannen min kommer hem!



Hemma!

Nu är jag hemkommen från jobbet! Fick stanna o handla mjölk på vägen hem (råkade slinka ner en gravidtidning också som jag snart ska läsa), har svinont i både rygg o fogar idag så jag ska bara ligga på soffan o läsa o chilla, behöver inte laga mat för jag har thaimat kvar sen igår :) Och så är det Greys ikväll <3 Lovely!

William jobbar över idag som vanligt så vi får se när han kommer hem o pussar på mig och magen :) <3

Bye!



Jobbdags!

Godmorgon!

Idag jobbar jag eftermiddag för vi har personalmöte på eftermiddan, gött med sovmorgon :)
Så nu har jag käkat frukost och ringt till massa ställen jag ska ringa, typ vårdcentralen, MVC och rehab :) 

Nu ska jag snart göra mig iordning för några timmars jobb :) 

Hoppas ni får en toppendag alla kära läsare! 

Kram!



Tisdag

Hellu!

Igår träffade jag mamma och Vickan efter jobbet, så åkte vi till Bäckebol o käka lunch med Wille på Ikea :) Sen fixade jag lite med min nya Iphone som kom igår, massa strul! Han lovade mig att jag kan ha kvar mitt nummer- men nej det simkortet passar ju inte i Iphone! Wille ska klaga :) Efter det åkte jag o Vickan till stan o chilla, mys! Jag köpte en rödvit randig body till vår dotter :) 

Idag när jag skulle köra till jobbet va det iskaos! Rena isgatan, började köra ut på motorvägen men ingen kunde köra i mer än 30 km/h, så jag fick svänga av o så fick Wille byta till vinterdäck mitt på morgonen <3 Körde honom till jobbet o jag kom ca en timme sent till mitt jobb. Sprang in på Allum en sväng sen o köpte lite nya babykläder, det går ju inte att låta bli! :) <3 Sen ringde Wille o sa att han va utanför oss med lastbilen, så då åkte vi o käka lunch (jag va sjukt sugen på thaimat så det blev det) namnam! :) Nu ska jag plocka ur diskmaskinen o hoppa in i en dusch! Hoppas allt är bra med er!

Kram från mig och lillan :) <3



Pappas tjej <3



däckbyte tidigt på morgonen!



Thaimat!



Svar

Eva om Ultraljud!:
Så kul. Trodde nästan att ni redan visste då du fick se bebisen vid senaste sjukbesöket. Tänkte att du höll oss på halster =) Kul att veta vad det blir.
varma kramar, faster eva

Ja det är jättekul! Nej vi fick veta det nu i lördags, jag är inte så bra på att hålla folk på halster :) Ja vi är så glada och stolta och vi längtar! Kramar!


Linda om Ultraljud!:
Åh, det är så stort! En tjej ska komma till världen. Din tjej. En mini-Aja.

I know! :) Ååh jag blir helt pirrig av lycka! Haha du är bäst! En mini-Aja <3 Min dotter! Helt sjukt! <3



Ultraljud!

Hej! :)

Nu är vi hemkomna från småland! Vart i Anderstorp hos Williams mamma och hälsat på lite här o var :) 

Igår va vi ju på det efterlängtade ultraljudet! :D Allt ser jättefint ut, ett fint hjärta som slår, 2 händer, 2 fötter och alla organ är på plats :) Vi fick veta att vi till 99,9% säkerhet väntar en liten flicka :D Det va två otroligt stolta och glada blivande föräldrar som gick därifrån :) Vilken lycka! <3 Hon är så fin! Kan inte sluta titta på alla bilderna :)

Nu ska vi bara varva ner i soffan och ha söndagsmys! :) Kramar till er alla!





Ligger i sängen o försöker sova, Wille har...

mms_img943875397 (MMS)

Ligger i sängen o försöker sova, Wille har redan snarkat ett tag. Jag känner mig som en liten unge kvällen före julafton, haha! Bara 11 timmar kvar nu! Godnatt! <3




Thai cravings!

Nyduschad och nymålade naglar :) Snart ska jag åka o hämta William på jobbet, på vägen hem ska vi köpa thaimat (den meningen har jag aldrig sagt tidigare eftersom jag egentligen inte gillar thaimat-förutom nu när jag är gravid), är så sjukt sugen! Och hungrig! :)

Har fortfarande packningen kvar fast det går fort eftersom vi bara ska sova borta en natt :)



Svar

Linda om Äntligen fredag!:
Mormor tror pojke! Jag tror stenhårt på flicka! Är sjukt nyfiken nu! Ha en fin fredag hjärtat!


Åh jag gillar din mormor! Hälsa henne från oss <3 Och imon när vi vet får du ringa henne och meddela :) Jag är också sjukt nyfiken! Räknar ner timmarna, haha! Detsamma babylove!



Äntligen fredag!

Äntligen hemkommen från jobbet! :)

Tack Emelie för den fina kommentaren! Jag tror också det blir en flicka :) Syster Vickan hoppas på pojke! Men de allra flesta säger flicka, vi får se :)

Nu ska jag vila ryggen en stund, sen ska jag ta en dusch/bad. Packa inför smålandsresan också! Handla lite mat, tänkte äta tacos ikväll :) Typisk fredagsmat! Det va ganska längesen nu med. Kanske hyra en film? Får se :)
Tagga inför imon med såklart men det har ni nog redan fattat att jag gör :)

Jag kommer bli så sjukt besviken o ledsen om bebisen bråkar och ligger med rumpan mot oss eller benen i kors eller nåt så vi inte får se könet :p Då får vi en ny tid. Så snälla bebis, va snäll! :)

Va kul att det är så många som följer min blogg nu <3 

Massa kramar till er!







Längtar!

Jag längtar så himla mycket tills vår lilla älskade bebis kommer!! Blir lika glad varje gång jag känner rörelser <3 Ska bli helt underbart att få se den igen på lördag och få veta om det är en han eller hon i magen :) <3



Vi älskar dig redan lille baby <3



Chill!

Hellu alla underbaringar!

Chill dag på jobbet både igår och idag :) Träffade ju Linda igår och det va supermys som vanligt! <3 Efter det hämtade jag Wille på jobbet, åkte hem o käka o kollade Greys :) 

Idag har jag jobbat och på väg hem från jobbet mötte jag en Schenker lastbil som va på väg mot mitt jobb, tänkte en sekund att det kanske va Wille, kort därefter ringde Wille o fråga om det va mig han mötte nyss :) Så då vände jag om och så käkade vi lunch ihop <3

Nu är jag hemma och vilar mina fogar i soffan :) 



Magen v 18 <3



Linda och köttbullemackan <3



Mysonsdag

Godmorgon!

Somnade som en stock i Williams famn på soffan igår vid 21, vaknat några gånger under natten av mardrömmar o så, men vaknade o gick upp vid 10 idag, gött :) Nu käkar jag frukost och tar det lugnt, ska va på jobbet vid 12, jobba 1,5 timme o sen är det möte tills halv 4.. 

Efter det ska jag äntligen få träffa Linda! Efter många ombokningar den senaste veckan :) Fika blir det som vanligt <3 Och massa prat såklart! 

Igår kväll hade bebisen fullt upp i magen! Det är så himla häftigt och underbart att känna den röra sig! :) <3 Denna dagen kommer flyga iväg eftersom jag sovit bort halva, ska jobba halva, träffa Linda, äta middag med min man, sen är det Greys o sen kommer jag somna som en stock! Sen är det helt plötsligt torsdag och bara 2 dagar kvar tills ultraljudet!! :D Sjukt spännande att få veta könet! <3

Nu måste jag göra mig iordning och sticka till jobbet!

Vad tror ni? Pojke eller flicka?
Kram





Tisdag

Tjaa!

Jobbat i det fina regnrusket, sen åkte jag till Filippa och umgicks med henne och lilla Elsa ett tag :)
Sen åkte jag o Wille o handla o nu chillar vi mest :)

Imon ska jag jobba eftermiddag eftersom jag ska va me på mötet som är på eftermiddan, har missat de 2 senaste å möterna så det kändes ganska viktigt att va me, gött med sovmorgon med :)

Men nu ska vi käka! Ha det gött!

(4 dagar kvar till ultraljud <3)



Ny lur

Hellu!

Dagen har bara sprungit förbi, My kom hit o fikade innan hon åkte tillbaka till Karlstad. Efter det åkte jag o Wille till Allum o fixa en ny lur till mig, 3 har ett erbjudande på 350 fastpris ist för 699 som jag har nu o mitt går ut om ett halvår, så nu har jag 2 abonnemang, 2 mobiler :D För när mitt går ut om 6 månader betalar jag bara 350 i 20 månader, gött! Så om nån vill köpa min fina fullt fungerande Xperia X10 får ni säga till :) Jag som ALDRIG skulle ha en Iphone väntar nu på att min vita Iphone ska komma, haha :) Den nya xperian imponerade inte på mig och den nya HTC:n som jag oxå valde mellan är alldeles för stor för min hand så då måste jag använda båda händerna varje gång jag ska ringa.. Men det e alltid gött med en ny telefon :) 

Ikväll blir det bara soffmys med min kärlek o tagga inför jobb imon-yaaay! 

Hoppas ni har det toppen! Kramar



Annandag påsk

Godmorgon!

Vaknar ju alltid tidigt när man inte behöver så 07:50 gick jag upp :) Vann ingenting på bingolotto men va riktigt nära! Jag behövde nr 27 för o vinna Miljonhjulet, de sista siffrorna innan bingo va 26 och 28! Maximal otur..

Idag är vi lediga båda två, ska nog träffa mamma en sväng annars har vi inget planerat, inget kul väder heller.
Nu ska jag käka en god frukost o chilla tills Willliam vaknar :) 

Bye!



Mys i stan

Hellu!

Jag och William åkte spontant in till stan för att träffa Williams vän My, pojkvän och son, som bor i Karlstad och är här på besök :) Dom har inte träffats på flera år så det va första gången vi träffades, underbara människor! :) Tog en fika och bara chillade, gosade lite med lillkillen på 1 år vilket fick både mig och Wille o längta tills vår skatt kommer :) <3 Jag har märkt att varje gång jag dricker varmt te (hänt 3 gånger) så sparkar bebisen för det sprattlar till massor i magen då :D Häftigt! 

Nu kollar Wille handboll så jag chillar vid datan, vi laddar inför bingokvällen som börjar snart :) Ska bara trycka i oss lite påskmat från igår först :) 

Kram!



V 18 <3

Idag går vi in i v 18 <3 Bara 6 dagar kvar tills köns ultraljudet! :D

Om det är din första graviditet kan det vara bra att veta att det
inte är magen som kurrar utan barnet som rör sig. Nu kan du vara riktigt säker på att det finns en baby där inne.

I vecka 18 är din bebis 13 till 14 cm lång från huvud till stjärt och tack vare de nu ökande fettdepåerna väger den omkring 230 gram. 

Det finns fortfarande plats i livmodern och din bebis kommer att vara aktiv under perioder då den kan sparka eller till och med göra kullerbyttor! Runt den här tiden blir kan bebisen också börja känna av alltmer intryck från världen utanför magen och gör sin närvaro känd genom sparkar och slag. Benen genom vilka ljuden passerar till innerörat har förkalkats och hårdnat, och de nervbanor som tar emot och processar signaler från hörselcellerna utvecklas, vilket innebär att bebisen nu kan höra.


Allteftersom graviditeten fortlöper kommer bebisen att vänja sig vid återkommande ljud, så som dina hjärtslag, röster, blodet som strömmar genom navelsträngen och andra vardagliga ljud. Den kan också bli skrämd av höga, plötsliga ljud.





Påskhelg <3

Tjo!

I fredags kom ju Ludde, Sara och barnen och det va mysigt som vanligt! :) Jag gick o la mig vid 23 eftersom det va jobb 07 dagen efter! Så igår jobbade jag från 7-11, sen hämtade jag mamma, Vickan och Matthias o så åkte vi hem till mig o Wille. Hade en supermysig påskafton! Mycket skratt, god mat, härligt sällskap och jag vann i Rita o Gissa som vi spelade :) Sen körde jag hem dom och somna som en stock när jag kom hem igen. Lyckad påsk! Synd bara att Patricia inte kunde va me för hon va på Gotland, hon va det enda som saknades <3

Idag har jag jobbat så nu är jag hemma o Wille sover fortfarande så jag chillar framför datan sålänge :) Har inte så mycket planer idag mer än att spela bingo ikväll, vi är så gamla :) 

Jag känner bebisen mer och mer i magen nu och det är så himla häftigt! :D <3

Hoppas ni alla haft en toppen påsk! Kramar <3





Långfredag

Godmorgon fast jag vet inte om den är så god..

Vaknade med huvudvärk-igen! 8 dagen i rad nu och det börjar bli jävligt frustrerande :( Det hjälper inte med alvedon heller så den sitter i hela dagen.. Vet inte om det har med graviditeten o göra eller om jag borde ringa läkaren eller nåt. Regnar gör det ute också! :(

Men nu ska vi va glada och positiva :) Snart ska jag äta frukost med kulan för William sover, sen ska jag städa det sista, luncha med Linda, sen ska vi handla all påskmat och ikväll kommer Ludde o Sara :) Rena rama långfredagen! Det blir mys! Tråkigt att jag måste lägga mig tidigt så jag orkar jobba imon bara men så blir det ibland :)

Jag blir fortfarande helt glad när jag kommer upp på morgonen, går in i köket och ser att diskbänken är helt skinande ren från disk :D Haha! Underbart! 

Kram!



Kvällsmys

Nu har vi käkat middag, hawaii kyckling blev det :) Städat lite men det är inte helt klart. Om vi orkar ta oss ut ska vi åka en sväng till Williams farmor och farfar och ge dom en påskblomma och sen hyra film :)







Svar

Vickan om Skärtorsdag:
HAHAHHAHA, jag får nog fan sluta lägga upp bilder och säga vad jag äter för du blir ju sugen på allt :D


Hahaha jaaa! Nu fattar jag varför jag är så sugen på chokladpudding! Det är ditt fel!!! :D Den ska snart gräddas i kylen ;D William fick åka till Maxi o köpa mjölk o chokladpudding :D PUSS



Skärtorsdag

Hellu!

Hemkommen från jobbet som gick bra! Jag har massa städning att ta tag i men känner ingen direkt lust till att börja.. Imorgon är jag ledig och då ska jag fika med Linda på dagen, sen på kvällen kommer Williams bror med familj hit och umgås o sover över :) Eventuellt hinner vi träffa svärfar på dagen med :)

Jag tror också att jag kände bebisen för första gången igårkväll :D Jag låg i soffan och kände hur det tyå sög till i magen, som om den gjorde en kullerbytta :D Det va inget vanligt magkurr iaf :)
9 dagar kvar tills vi ska kolla könet nu! Så himla spännande :D Längtar <3

Skärtorsdag idag och ledig imon, borde äta nån god middag ikväll men vet inte riktigt vad än.. Det enda jag vet är att jag är sjukt sugen på chokladpudding :D 

Bye!



Onsdag

Idag har jag o Wille träffat mamma en stund, hälsat på Vickan på hennes praktik och köpt ett gravidbälte till bilen så inte bältet sitter över magen och skaver eller skadar barnet vid krock :) Sen har vi handlat och gått 5 km på skatås, det va inge kul med foglossning kan jag säga! Ajaj efter halva vägen men jag härdade ut! Sen åkte vi hem o käka mat och nu väntar jag på att Greys ska börja :) Imon ska jag jobba igen, hoppas det går bra trots alla mina skador och allt :) 

Idag va det första gången en främmande tant frågade när bebisen är beräknad, då fattade jag hur gravidtjock jag verkligen är :) Haha, sjukt!

Hoppas ni har det bra! Kramar





V 17

Hej!

Förlåt för kass uppdatering! Men jag har bara vilat upp mig för att blindtarmen ska återhämta sig. Det börjar lägga sig tror jag men jag har fortfarande lite ont emellanåt..

I söndags gick vi in i v 17! Så här kommer lite info för den som vill läsa :)



Bebisen är nu 11-12 cm långt från huvud till stjärt och väger ca 150 gram. Ögonen är fortfarande slutna , men de har blivit större och ögonfransar och ögonbryn har blivit längre. På huvudet växer mer och mer hår, alla fingrar och tår har nu fått små naglar. Barnet blir medvetet om ljud utifrån och kan reagera på dem. 




Här ligger vår bebis på mage i v 16 <3