Fredagsmys

Vi sov till 07 idag, utvilade efter att ha somnat tidigt igår :) skönt! William va ledig idag med så det va mys.

Åt frukost, städade och sen åkte vi till Allum. Mitt abonnemang går ut nu så jag förlängde det, på tisdag kommer en Iphone 5s och en Ipad mini hem till oss :) nice! 

Handlade massa inför kalaset imon som vi ska ha gemensamt eftersom att vi fyller så tätt.

Vid 18 kom Josefin och Patrick hit med sin lilla Isabella som är en vecka gammal, man längtar ju inte mindre när man får gosa med en sån liten sötnos! Sov länge i min famn :) 

Åt tacos, kollade Lets dance och åt godis, bara kvalitetsmös! 

Nu ska vi sova så vi orkar baka tårta imon! Natti :) 





Torsdag

Alicia sov igår när jag hämtade henne på dagis, fröken sa att det hade gått jättebra hela dagen och att hon blev så förvånad när Alicia blev ledsen på morgonen, för alla andra dagar har hon vinkat hejdå och sprungit och lekt. Hon hade iallafall blivit glad fort och sen vart som vanligt, ätit bra och somnat lätt.

Jag tror att hon va för trött eftersom att hon sov så dåligt på natten.. Sen har hon nog kommit in i nån trotsålder för så fort hon inte får som hon vill (legobiten inte passar eller välter, om dockan inte gör som hon vill osv) så blir hon så arg och ledsen. 

Igår kastade hon iväg både sked och tallrik när vi åt och när jag sa till henne försökte hon ta min näsa och dra mig i håret.. Härliga tider! Jag försöker hålla mig lugn men med massa hormoner i kroppen är det inte alltid lätt :) 

Igår bakade vi efter dagis, lekte massa, gungade och tog en promenad, sen somnade hon som en stock vid 19 <3








:(

Igår va ingen rolig dag.. Alicia sov när jag hämtade henne och vaknade när vi gick så hon sov nog inte färdigt för resten av dagen va hon så gnällig, ingenting dög. Små stunder va hon glad och lekte.. Somnade vid 19 så jag och Wille fick en långkväll igår.

Kollade Greys och åt chokladpudding :)

Inatt kom Alicia in 03, vägrade somna om och sov sen mellan 05-06:30.. 
Åt massa till frukost och sen gick vi till dagis.

Denna gången såg jag hur underläppen började darra och sen blev hon jätteledsen när jag vinkade hejdå :( Mitt hjärta brast! Hon sträckte sig efter mig och skrek maaaammaaaa! Fy va hemskt! Jag ville bara ta henne och gå hem men höll mig istället för gråt, vinkade och gick.

Ringde när jag kom hem och då va allt bra, hon satt och lekte och gosade med en nalle. Så nu ska jag försöka glömma det och slappna av.. 

Hoppas denna dagen blir bättre! 



Hemma!

Lämnade en glad tjej på dagis, vinkade hejdå och sprang och lekte :)

Åkte direkt till mvc för koll, allt ser bra ut, magen följer kurvan! Fina hjärtljud och lågt blodtryck som vanligt. 

När jag ändå va borta vid Allum tänkte jag passa på att gå runt och köpa lite nya kläder till Alicia.. Phu! Det är inte smärtfritt att gå (lunka) omkring med en tung mage som trycker nedåt.

Men hon behöver verkligen nya kläder eftersom nästan allt i 86 är för litet, och det går åt många ombyten nu på dagis. Fick iaf med mig 3 leggins, 1 par byxor och 2 tröjor hem :)

Nu är jag helt slut och ska äta glass, läsa Mama och vila innan jag ska hämta lilltejen <3







Godmorgon!

Snart är det dagis dags och jag ska till mvc :) 

Alicia älskar verkligen sin nya vagn, vill sitta i den hela tiden :D haha






Dagis

Jag hann med mycket under de 5 timmarna Alicia va på dagis. Städade upp överallt, extra på Alicias rum, vilade med glass i soffan, vek tvätt, betalade räkningar och förberedde kvällens middag :) 

Jag va ju väldigt skeptisk till att hon skulle somna i nya vagnen.. 
Tog en vårpromenad och skulle hämta henne, såg då alla vagnar på rad och javisst, där sov hon så gott :D

Sov 1,5 timme för hon vaknade på vägen hem, hon hade ätit 3 portioner mat, haha! Matvrak :) toppen ju! 

Dom berömde henne och sa att hon är så go och glad och så kramgo :) värmer i mammahjärtat!

När vi kom hem lekte vi länge på hennes rum, sen kom William hem och vi åt mat. Kvällsbad och nu sover hon :)

Nu blir det mys med mannen, kram på er! 






Tisdag

Alicia kom in till oss 04:30, låg vaken till 06 och sov sen till lite efter 08. 

Åt frukost och så frågade jag om hon ville gå till dagis. Hon sken upp som en sol och sprang till vagnen :) Den nya vagnen, den andra gick verkligen inte utan hon skulle åka i den, punkt slut.
Bestämd dam! 

Javisst, bäddade med filt och hon satt där och mös, när vi närmade oss dagiset visade hon vart vi skulle gå ^^ 
Hon vinkade till fröknarna och klädde av sig. Sen tyckte hon att jag skulle klä av mig med men då sa jag att jag skulle gå hem igen. Detta va första gången jag lämnade.. Då blev hon lite fundersam men då sa fröken Mikaela "kom så går vi till rutchkanan" (Alicias storfavorit)
Då tog hon henne i handen, vinkade till mig och sprang iväg :) 

Så nu är första dagen jag är hemma utan henne, känns jättetomt och konstigt men mina fogar jublar. Det känns jätteskönt att hon trivs och inte blir ledsen, det underlättar såklart :)

Min fina älskade tjej <3





Måndag

Igår vaknade Alicia 08, skönt med sovmorgon! Och hon sov hela natten i sin säng :) 

Vi gick upp och åt frukost, sen åkte vi till Filippa, Elsa och lille Valter.
Dom är så söta tjejerna när dom håller hand och kramas :)

Lekte en stund, åt lunch, tog en promenad så barnen skulle somna, vilket Filippas barn gjorde men inte Alicia.. Hon va nära flera gånger men kom inte till ro, säkert för att hon hade ont i tänderna. 

Vi fikade lite god kladdig kladdkaka, sen gick vi till lekplatsen. Alicia klarade av att åka den stora rutchkanan helt själv! Sist vi va där (typ 4-5 v sen) kunde hon inte ens gå upp för backen till den utan att ramla baklänges, det går fort! :)

Hon tyckte det va så kul och åkte där några gånger, sen va hon så supertrött och hade jätteont så hon skrek och skrek, vi åkte hem och hon fick en alvedon och massa glass, så mådde hon mycket bättre. 

Jag hade svinont i fogarna och ryggen med så det va inte bästa kombon.. Wille handlade på vägen hem så han va hemma vid 18:30. Alicia somnade som en stock på mig 19:00.. 

Då åt jag och William middag, sen kollade vi på tv och jag somnade vid 22, helt slut! 







Söndag

När vi vaknade på söndagen hade Alicia feber, hon fick en alvedon och åt två mackor, sen va hon pigg och glad :)

Åt lunch hos svärmor, sen sov Alicia 1,5 timme och vi andra fikade och packade ihop sakerna. Åkte hem när hon vaknade vid 15:30.

Alicia va överlycklig över att komma hem, hon slängde sig i sin säng och lekte med alla sina leksaker :)

Somnade som en stock kl 20, då slängde jag och Wille oss i soffan och somnade inte långt därefter :)





Lördag

Vi åt en lång och go frukost med Annika och Gunnar, Alicia slog sitt rekord och drog i sig 2 mackor och en banan?! :) 

Åt lunch och till efterrätt fick vi glass, Alicia har inte fått så mycket glass innan och bara då i tallrik. Men hos farmor fick hon sin första strut, som hon njöt! Haha så underbart, gnagde lite på kexet och surpla i sig glassen, och hon fick i sig hela :) 

Efter det åkte vi hem till Williams bror med familj och va me dom hela dagen och kvällen. Alicia åt dåligt med mat trots att det va hennes favvo.. Sen va hon inte riktigt på topp på kvällen och när vi skulle lägga henne vid 20 va hon helt hysterisk, grät och skrek.
Gick knappt att få henne lugn, oavsett vad vi gjorde, och hon va supertrött..

Gav henne en alvedon för hon håller på att få 3 tänder, 2 kind och en framtand så det va säkert de som gjorde ont. Men hon kom inte till ro trots alvedon så kl 22 gav jag upp och åkte till svärmor med henne och Wille stannade kvar.

Hon somnade i bilen och sov även när jag la henne och tog av jackan, i ca 20 min sen vakna hon igen och va ledsen.

Då somna hon om i min famn och sov 30 min tills hon vakna, och då gick det inte att lugna henne. Jag försökte ALLT! 
Sa till Wille att han behövde komma och han va där snabbt, klädde på henne och gick en promenad i vagnen. (Jag hade ondare i fogarna än någonsin, därför fick Wille ta promenaden)
Hon somnade direkt men han gick en halvtimme så hon verkligen skulle somna. Sen sov hon för natten med undantag av några gånger hon vaknade men somnade om direkt.. Phu!

Hon vaknade strax före 09 dagen efter vilket va skönt, då fick vi sova lite med. Stackars liten <3 





Fredags

Hämtade Alicia kl 12 i fredags, när jag kom möttes jag av världens leende och ett glatt "mamma!" :) underbart! Allt hade gått bra även denna dag och hon hade ätit massa. 

Vi gick hem och bytte kläder snabbt, sen började vi rulla mot Småland, när vi kom till svärmor vid 15 fick vi lite mat i magen. Sen va vi där resten av kvällen och bara pratade och spelade lite spel.

Alicia somnade som en stock på 5 min när vi la henne vid 20 och sov sen till 07:30 dagen efter :) 






Födelsedag

William hade ställt klockan på 06 för att förbereda en dunderfrukost men lyckades somna om, Alicia tog också sovmorgon till 07:30, när Wille vakna då blev han arg och ledsen (på sig själv) och sprang ut i köket och fixade.

Det blev inte som tänkt men jag tyckte det va jättefint med färdiga smörgåsar formade till hjärtan, oboy, tända ljus överallt och presenter :) Mina två hjärtan va ju där och det va det viktigaste <3

Jag fick ett jättefint prydnadshjärta och ett rosa 3 vånings kakfat :D jättefint, velat ha det länge :) 

Nu ska vi hämta Alicia på dagis (som vinkade glatt hejdå imorse)
Och sen ska vi åka till Anderstorp :)





Torsdag

Idag lämnades Alicia helt själv hela dagen! Hon vinkade hejdå så fint och fortsatte leka utan problem, så himla skönt :)

Hon sov när hon hämtades kl 14, allt hade gått superbra, ätit bra och somnat 13 :) 

Hon fortsatte sova till 16! Gick inte att väcka henne, hon blev bara sur.. Så hon fick sova klart.. Va på världens bästa humör sen från att hon vaknat tills hon la sig nu 20 (blev lite senare idag såklart)
Underbart :) 

Jag va ju på mvc idag med på extrakoll eftersom att magen inte vuxit förra veckan, den hade vuxit 1 cm nu, ligger strax under kurvan så vi hoppas nu att den följer kurvan och växer till nästa vecka! 

Nu är det bara chill i soffan som gäller min sista dag som 22 åring ;) 






Haha






Babybooom

Fick alldeles precis ett sms med en fin bild på en nyfödd liten bebis av Patrick och Josefin! :) <3 Man smälter ju! Stort grattis till er! 

Längtar ju inte mindre nu ;) 

På tal om det går jag in i vecka 34 idag, känns som en evighet kvar! Längtar massa nu <3 





Update

Hela dagen efter magsjukan låg jag på soffan, helt matt och orkade inte göra nåt. Va väldigt törstig så jag drack mycket men fick inte i mig nån mat.

I måndags va jag ännu piggare men inte helt hundra, fick i mig lite mat iallafall. Alicia har vart superförkyld och vägrat äta i flera dagar. William har fått vabba för jag har inte orkat ta hand om en sjukling när jag själv vart dålig. 

Igår va första dagen vi båda mådde bra och vi hälsade på hos mamma en sväng, även Vickan va där :) 

Har inte så mycket kul att berätta mer än att vi alla mår bra nu, hehe :) Wille har klarat sig från allt, peppar peppar! 




Blääää

Igår hade Wille fotbollscup, jag och Alicia ville heja en stund så vi kollade sista matchen, hon va så snorig och grinig så hade inte orkat mer..

När vi åkte därifrån kände jag att jag började må väldigt illa. Så fort vi kom hem spydde jag.. 

Hej magsjuka och sängliggandes heeeela dagen. Stackars Wille som fick passa upp på mig med drickor och ta hand om en sjuk Alicia <3 han är guld värd!

Jag spydde sista gången 21, när jag vaknade vid 22 så hörde jag honom snarka på soffan, helt slut <3

Jag vaknade igen vid 02 och hade så sjukt ont i ryggen och fogarna, antagligen för att jag legat så många timmar. Lyckades somna om iallafall.

Alicia sov hela natten inatt, första gången nu på 3 vakna nätter, väldigt skönt! När jag vaknade va jag helt slut i hela kroppen, ingen energi alls och träningsvärk i magen. Kroppen skrek efter vätska så jag har druckit mycket och känner nu att energin börjar komma tillbaka.

Willes cup började 09, ringde mamma och frågade om hon kunde ha Alicia under tiden vilket hon gärna ville. Bästa mamman! Alicia blev lika glad när jag sa att hon skulle till mommo, ville direkt hoppa i vagnen och vinkade glatt hejdå tili mig :)

Jag har lyckats duscha nu och känner mig fräschare men håller mig soffliggandes än. Snart kommer mina hjärtan hem igen <3

Så himla tråkigt att vi missade festen igår men vad ska man göra? 

Hoppas ni har haft en bättre helg än mig! Kramar 





Kärlekens dag

Imorse va jag på mvc och tog prover och sånt, alla värden va bra. Jag klagade över att jag känner ett sånt tryck nedåt, särskilt när jag gått en bit, inte konstigt sa min bm för bebisen ligger långt ner i bäckenet och är fixerad. En lättnad att veta att jag slipper vändningsförsök men segt att få fortsatt sparkar mot revbenen några veckor till..

Alicia har vart väldigt seg hela dagen, vill knappt leka, inte äta och vill helst bara vara hos mamma. <3 lillan!

Svärfar kom hit på alla hjärtans dag middag, kyckling, klyftpotatis och grönmögelsås :) fruktsallad med glass till efterrätt.
Vi fick inte äta ihop för Alicia va jätteledsen, förstod sen varför när hon (ursäkta) bajsade ner hela sig.. :( Lite feber har hon med..  

Jag och Wille ska på 25 årsfest imon men vi får väl se hur hon mår. Hoppas hon mår bättre! Stackarn <3

Hon fick iaf en alla hjärtans dag och krya på dig present- en byxdress :) 

Nu ska jag sova! Natti







Magsjuka

Och så va det Alicias tur att drabbas.. :(

Strax efter 00 inatt kom hon in till mig, inte ledsen eller så, jag trodde bara hon vaknat till och gick in och la henne i sängen. Jag stod kvar en stund tills hon somnat om, men kände en konstig lukt..
Tände lampan och japp- hon hade spytt i sängen.

Gick in och väckte Wille som tog sängen och bädda rent medans jag tvättade av och bytte på lillan.

La henne igen och precis när hon somnat kom det igen.

Samma procedur med renbäddning och pyjamasbyte- 4 gånger.. 

Hon somnade 04 och sov till 08, spydde inget mer så hon fick en macka och vatten. Sov middag och vi trodde att det va över. Men vid 14 kom en ny omgång.

Väldigt mammig hela dagen och ligger mest hos mig och gosar <3 hon tog filten och bäddade själv och la sig på innan, haha :) 

Stackars stackars liten! Hon blir så ledsen och ser bara blek och matt ut <3 tycker så synd om henne! 

Men på eftermiddan piggnade hon till och åt mackaroner med smör, vatten och på kvällen melon, badade och sen somnade hon som en stock i pappas famn <3 hoppas det är över nu! 







:)

Det bästa med nya vagnen är att man kommer in i lilla hissen med den! ;) (Y)




Namnsdag

Idag har Alicia namnsdag, fast det är Evy som firas, så idag tänker jag lite extra på min fina mormor Evy som lämnade oss i förtid <3

Kvällen har vart full med bus, Wille va hemma tidigt, 16:50 :) Mys! Åt middag och Wille tog läggningen ikväll så jag kunde ta en lååång varm dusch, skönt! 

Visst är det himla fint med barnvagnar som inredning i vardagsrummet? Så är det när man har ont om plats! Håll tummarna att vi hittar ett hus snart! 






Dag 3

Hade en himla mysig fika och lite äffärs koll igår med syster Patricia :) 
Jag och Alicia handlade på vägen hem och Wille kom lagom till att hjälpa till att bära upp :)

Inatt har Alicia sovit hela natten hos sig, yay! 19:30-06:30.

Tredje dagis dagen idag och det gick bra! När vi kom dit tog hon fröken Mikaela i handen och sprang direkt till rutchkanan :) Kom och gosade med mig med jämna mellanrum, annars sprang hon iväg och utforskade.

En tur ut på gården blev det med, Alicia tog en spade sand och smakade på, haha det gör hon nog inte om ^^

Åt lunch och hon va så himla trött, la henne i vagnen och gick hemåt men nej hon skulle inte sova.. Gick till Allum för att köpa potatis och nån liten alla hjärtans dag present till Wille.

Då kom Willes kollega och körde förbi med lastbilen och jag sa till Alicia
"Va det pappas lastbil tror du?"
Hon vinkade helt uppspelt.
Berättade detta för Wille sen och då hade han fått ett meddelande på fb av Jonas "kul att din dotter vinkar så glatt till mig" haha :) 

Hon somnade iallafall på vägen hem och sover fortfarande, jag vilar på soffan med sjukt onda fogar och en livlig bebis i magen <3






Dag 2

Denna dag är betydligt bättre än igår :)
Dock kom Alicia in till oss 02 men jag sov ändå hyfsat till 07 då hon vaknade. Jag somnade innan 21 igår, haha tröttmamma! 

Nu är vi hemma från dagis, det gick jättebra. Alicia tar för sig och leker men är väldigt försiktig och lite avvaktande också. Hon lämnar mig och springer iväg men vissa stunder skulle jag sitta precis brevid eller så ville hon vara i mitt knä. <3 men det är nog mer jag som vill gå och krama henne än tvärtom ^^

Vi åt lunch där idag och det gick bra, efter lunchen ska alla sova i sina vagnar, och istället för att sitta där 1,5 timme medans hon sover för att sen vara där 30 min innan dagen är slut känns lite löjligt så vi promenerade hem.

Hon sover nu gott i vagnen och jag passar på att vila i soffan. Det trycker verkligen neråt nu när jag går "längre" stunder, och så får jag mycket sammandragningar. Ska till bm på fredag igen för kontroll :) 

När Alicia vaknar ska vi åka och fika med syster Patricia <3 mysigt! 
Nu ska jag vila, ciao! 





Inskolning

Inatt sov Alicia kasst.. Vaknade 12, 01 och 04:30... Från 04:30 fick hon sova hos oss, vilkeh gör att jag knappt får sova.. 

Men hon sov till 08, bara upp och äta frukost, klä oss och gå till dagis! Hon va supersnäll och lekte fint, men ville gärna att jag skulle vara i närheten hela tiden. Vilket jag va, och kände mig som värsta hönsmamman som bevakade att ingen va dum mot henne.. Vi va bara där från 9-11 idag, resten av veckan ska vi vara där 9-14. 

Jag tycker att tanken på att lämna henne där är så skrämmande, känner hur ångesten kryper i kroppen och jag känner mig som världens sämsta mamma. Samtidigt som min höggravida kropp skriker efter lite vila.

Och fyfan va den här dagen har vart kass efter dagis. Det va längesen jag va såhär slut och på dåligt humör.

Vi gick direkt från dagis hem och åt lunch, märkte att A va trött så sen la jag henne i vagnen. Gick 1 tim 10 min i regn men sen gav jag upp och hade så ont i kroppen, värsta sammandragningarna och en klarvaken grinig tjej..

Inte nog om det så krånglar vår splitt nya vagn, vi va inne i helgen och då sa hon att jag skulle komma in idag.
Verkstadskillen tyckte först inte det va nåt fel alls på vagnen, men sen höll han med om att den va jobbigare att fälla ihop än deras visnings ex, och att suffletten va helt vrängd. 
Så efter att ha stått där i över en timme, jagat Alicia och svettats ihjäl så gick vi hem med en ny vagn- tack! Stooor skillnad! Nåt va fel på den förra helt klart.

Tänkte att nu somnar grinfian i bilen-icke! Sen gjorde hon allt hon inte fick.. Lagade spaghetti och köttfärssås och åt när Wille kom hem. Hon åt halva sen kastade hon tallriken i golvet..... Suck!

Nu försöker Wille få henne att sova och jag försöker coola ner i soffan. Sorry för ett riktigt klag inlägg men va tvungen att få ut det! 

Ska sova tidigt ikväll och hoppas morgondagen blir bättre.
Hoppas ni har det fint!







Söndagen

Igår tog vi det ganska lugnt, mös på förmiddagen och 13:30 åkte Wille för att spela fotboll, då skulle jag ut och gå med Alicia så hon skulle somna. Någon höll stora hissen så jag fick stå där ett tag och vänta (typ 5 min) och när hissen kom märkte jag att Alicia redan sov gott :) skönt, då slapp jag ut i ösregnet.

Hon sov 1,5 timme och faktiskt så vilade jag bara under den tiden, låg på soffan och halvkollade tv.

När hon vaknade gjorde vi det roligaste hon vet just nu- jag ska måla av hennes hand ^^ måååånga gånger! Och sjunga huvud, axlar, knän och tår :)

När Wille va klar hämtade han upp oss så åkte vi och handla, ville söndagslyxa lite och äta god mat ensamma.

Alicia fick middag när vi kom hem, bad och vanlig nattrutin, medans Wille lagade middag åt oss.

Men nej, hur typsikt är det inte att hon bestämmer sig för att sovvägra? Maten började bli klar, den blev klar, den svalnade, värmdes igen och efter ca en timme sov hon och vi kunde äta :) hon va inte ledsen och när vi trodde att hon sov... Då öppnades hennea dörr och hon kom utspringandes.. 

Vi åt klyftpotatis, fläskfile och tzatziki. Sen kollade vi på "Escape plan", väldigt bra film! Och åt chokladpudding, namnam :) Somnade som stockar vid 23.







Till Tinde

Haha ja det är lite lustigt, om man är gifta så räknar man med att mannen är pappa så så går det automatiskt.

Är man sambo måste man dit och bekräfta att William då är pappa, man räknar ut ungefär när jag blev gravid så det stämmer och så skriver vi båda under på att han är pappan och att vi vill ha gemensam vårdnad. Det är det det går ut på, bekräfta faderskap :) 

I vissa fall kanske man är osäker på vem som är pappan och då väntar man ofta till barnet är fött ifall man vill göra dna test och så. 

Hoppas min förklaring inte blev för krånglig :) Ha det fint du med! Kram






Helgen

I fredags va vi och skrev faderskapspapper på morgonen, efter det träffade jag min fina vän Anna och först käka vi lunch och sen blev det många prat timmar på EH. Så himla mysigt! 5 timmars prat nonstop ^^

Under tiden fick William och Alicia lite kvalitetstid och va runt på lite ärenden och på naturhistoriska museet och kollade på djuren :) Mysisar!

Dom hämtade mig i stan och vi åkte och handlade lite, hem och käkade mat och bara mös. Alicia somnade vid 19 och då satte jag och Wille på en film, "The Millers", väldigt rolig :)

Somnade sen som stockar vid 23.. 
Alicia vaknade 07:30 på lördagen och då åt vi frukost hela familjen <3

Sen åkte vi till Allum en sväng för att hitta lite saker som behövs till dagis.
Efter det gick vi hem och gjorde vit chokladmousse som vi tog med till Patrick och Josefine.

Åt god trerätters där och hade väldigt trevligt, halvkollade på melodifestivalen och vid 22 va Alicia väldigt trött så då åkte vi hem, hon somnade i bilen och sov till 08:30 nu på morgonen, lyx :)

Idag har vi inget särskilt på schemat så vi får se vad som hittas på! 








Nytt åk

Alicia kom inspringandes till oss 05..,, yaaay.. Låg där och sparkades och höll på till 06 då hon somnade om. Wille gick upp kort därefter, tur för vi får verkligen inte plats alla eftersom hon ska ligga på tvären.. 

Vi sov vidare till 08:30, skönt! Åt frukost och sen mötte vi Vickan på Backaplan för en barnvagnsjakt.

Första affären levereade och efter ett tag där med att provköra, känna och fundera åkte vi hem med en Emmaljunga scooter 3s!

Tanken är att hon ska ha den att sova i på dagis (dom ville det), men även som extra vagn ifall jag/Wille ska åka iväg med något av barnen och lillasyster ska ha den vanliga.
Eller om Alicia ska bli passad av tex mormorn sin, bra att ha en till då!
Känner mig väldigt nöjd än så länge :)
Alicia verkar också godkänt den!

Vickan va här hela dan och vi åt våfflor, busade med Alicia, gick en promenad så hon somna och då fikade vi lite. 
Mysigt! Körde hem henne halv 6.

När jag kom hem åt vi kvällsmat och sen sprang Alicia runt som en nakenfis (det bästa hon vet) och kom ut till oss i köket och ville visa nåt, så frågade jag
"Har du kissat på golvet?"
"Mm!"
"Visa mamma"
Så sprang hon och visade vart hon kissat, haha så söt!
Nu sover hon och det gör vi föräldrar med snart...
Kram! 





Nagellack

Alicia ville ha som mamma idag så det blev nagellacks premiär :) Så himla söt och satt blixt stilla <3





Snart dags!

Idag va vi på inskolningssamtal på förskolan, det verkar toppen och vi blev varmt välkomna :) Dock är det ett tillfälligt dagis tills hon får sin ordinarie plats men det ligger i samma område.
Alicia sprang omkring och lekte så det känns skönt, på måndag börjar inskolningen. :) 

Efter det åkte vi till Filippa så Alicia och Elsa fick leka av sig och jag fick bebisgosa med lille Valter <3

Hoppar in i v 32 idag, sakta men säkert närmar det sig.

Nu taggar vi inför Paradise Hotel finalen :) 







Less

Efter lite lek och fruktsallad va Alicia mest trött och grinig eftersom hon vägrade somna innan dom kom. Dom gick 14:30 och då tänkte jag "äh nu är det så sent så hon klarar nog va uppe till läggdags"
Jovisst... Gnäll gnäll.. 
Allt gick emot henne, dockan gjorde inte som hon ville, inte heller vagnen, strumporna, boken osv..

Så jag klädde på henne och la henne i vagnen, hon somnade efter ca 3 min.
Hon får la sova en stund innan jag väcker henne.. 

Jag försöker bortse från hur köket ser ut efter en halv kaotisk omelette lunch och ligger nu bara i sängen och tycker lite synd om mig själv.
Jävla rygg :( och fogar :( 

Hon får gääärna komma om max 6 veckor! ;) <3 
Snart kommer William hem iallafall och då blir det bättre <3







Matbok

Vill bara rekommendera denna boken :)
Fick denna av faster Eva när vi väntade Alicia och nu används den flitigt, många roliga, snabba och enkla recept! 





Lekbesök

Nu har vi promenerat till Allum i nya jackan för att köpa frukt.

Gjort fruktsallad och nu inväntar vi Jonna och Charline som ska komma hit och leka :) 





Nya jackorna







Söndag

Idag kom hon inspringandes 07:30, helt okej det med :) Men inatt hade Wille svårt att sova så jag gick upp själv och lät Wille sova till 11:30 :) 

Då gick vi till Allum för att mäta Alicias fötter så inte skorna är för små men det finns lite plats kvar att växa i ;) 

Köpte en ny vinterjacka för den hon har nu är lite liten och inte så varm/vattentät. Hittade en McKinley dunjacka på Intersport som va nedsatt halva priset! Toppen! Och då passade vi på att köpa även en McKinley vårjacka som också va nedsatt halva, vilka fynd! :)

Sen gick vi hem och A sov ett tag innan middagen.. Bus och vi badade ihop innan läggdags.

Dessa sista dagarna har vart sjukt tunga.. Jag har så himla ont i ryggen nu :( Och mina organ/revben är helt ömma av alla sparkar och tryck.. Tycker lite synd om mig själv nu för detta är jobbigt.. Inget ligg/sitt/stå läge är bra. Och inga värktabletter mer än Alvedon får man ta, hjälper knappast.. 

Nej nu ska jag inte gnälla mer! 
Hoppas ni har haft en toppenhelg! 
Nu ska jag få massage och vila i soffan.






Lördag

Fick även denna dag sovmorgon till 08:30 ?! Vad har hänt med 05-06? Hoppas inte jag förstör detta nu ;) väldigt skönt! 

Hela familjen åt frukost idag igen, jag njuter när alla sitter vid frukostbordet ihop, oftast är det ju "bara" jag och Alicia :) Wille roade sig med att måla på magen för Alicia tycker det är kul att lyfta på min tröja och gosa med lillasyster, denna gång blev hon helt chokad när det va ögon där som stirrade, haha :) 

Vi klädde på oss för att gå ut o leka men mamma ringde och bad oss komma dit innan dom skulle åka till Argentina, så vi åkte dit och sa hejdå och mös lite :)

Efter det åkte vi hem och Alicia sov en stund, sen gick vi ut o lekte, åt middag och sen åkte vi till Hemmakväll och köpte massa godis :) 

Alicia somnade vid 20 och då kollade vi en film - About time och bara mös i soffan. Vid 23 somnade jag på soffan och sov gott i Willes famn innan vi gick in till sängen <3






Fredag

Fick sovmorgon till 08:10 då Alicia kom in till oss, har hon aldrig gjort innan så det är nåt nytt! 

Vi gick upp hela familjen och åt frukost, sen gjorde vi oss iordning för ett möte på banken.

När det va avklarat åkte vi in till Nordstan och käkade lunch, köpte en Kånken mini väska till Alicia (snart dagis dags!!) Alicia fick sin första keps, såklart pappans val ^^

Sen åkte vi hemåt, skulle bara handla på Maxi lite snabbt. Där mötte vi svärfar och Willes farmor och farfar som bjöd hem oss på middag :) 

Så vi åkte dit och käka thaimat och sen glass, tyvärr orkade inte Alicia längre än till 20 då det bara va grinigt och det gick inte att få henne att sova där, så vi åkte hem och hon somnade när vi körde från parkeringen :) 

Även denna kvällen sov hon vidare hemma sen trots avklädning.

Vi va också väldigt trötta och slökollade en film som gick på tv men gick och la oss vid 22, somnade som stockar :) 






Torsdag

Dålig bloggning men jag har verkligen inte orkat eller haft tid.. 

I torsdags kväll när William kom hem åkte vi iallafall till svärfars jobb och mötte upp Patrick och Josefin. 
Jag, Jossan och Alicia hängde i soffan i värmen, kollade tv och drack varm choklad medans killarna tvättade alla 4 bilar :) lyx!

Alicia somnade på vägen hem (vid 22) och sov sen vidare även när jag klädde av henne :)