Wille meckar o jag tittar på, gött! :)

mms_img164952855 (MMS)

Wille meckar o jag tittar på, gött! :)




Gött med gratisboxar! Denna från apoteket ...

mms_img-17109711 (MMS)

Gött med gratisboxar! Denna från apoteket med tidningar, nappar och kräm, oljor och badcreme :)




Lördagmorgon

Godmorgon!

Igår va jag o William på gravidfotografering, det va kul! Hemma ganska sent så det blev en pizza o sen somna jag som en stock i soffan! :)

Idag skiner solen och vi har inte mycket planerat, jag ska bara ta det lugnt med magen o vila. Blindtarmen har inte blivit värre iallafall o det e skönt! William ska fixa lite med vår Peugeot så vi kan sälja den snart o köpa en mer familjevänlig bil till. :) Jag hoppas vi hinner med en glass i solen idag med! :)

Kram!



Blindtarmsinflammation

Åå va det va skönt att sova i sin egna säng! 

I onsdags va jag o Wille o fixade med bilarna o så, sen åkte vi till hans farmor o farfar o fikade. När vi skulle åka hem 18:30 fick jag världens magkramp på parkeringen som inte släppte, jag bara grät av smärta. Vi blev såklart oroliga att det va nåt fel med bebisen så vi åkte till gynakuten. Där träffade vi en kass läkare som gjorde vul o kollade bebisen o sa att allt va bra (visade oss inte), kollade äggstockarna om jag fått nån ny cysta men dom va bra, sen försökte han kolla blindtarmen men kunde inte. Så han sa att vi fick åka hem o sova o komma tillbaka kl 9 nästa morgon. Det va bara att göra så.. Men oron släppte för bebisen iaf :)

Det blev en dålig nattsömn men ont i magen, upp kl 8 o käka frukost, in till Sahlgrenska igen. Då fick jag ta massa blodprover och träffa en ny toppenläkare! Gjorde en noggrann gynundersökning o sa att hon antog att det va blindtarmen men ville ändå att en specialist skulle kolla. Hon kollade också bebisen o sa att allt såg bra ut och så sa hpn "jag antar att ni vill se", o det ville vi ju såklart :) Den gjorde inte så mycket, låg o chilla men vi såg hjärtat som slog :) Fick en bild med! 

Fick sitta ner o invänta provsvaren som såg bra ut, gick upp på röntgen där vi fick träffa en ultraljudsläkare som skulle kolla blindtarmen. Han frågade samma sak om vi ville se bebisen och det får man ju aldrig nog av! :) Han va ung och sa att hans tjej oxå va gravid med deras första barn så han visste hur spännande det va, så han visade bebisen jättemycket i många olika vinklar! Vi såg ett öga, näsa ocg öra :D Vi fick höra hjärtslagen för första gången :) Och bebisen sparkade lite och gnuggade sig i ögat :) Så himla häftigt!! Han visade oss nog bebisen mer än vad han kollade blindtarmen, haha :) Han sa iallafall att blindtarmen va inflammerad men han kunde inte säga om jag behövde opereras eller inte.. Så vi gick tillbaka till gynakuten.

Då fick jag prata men läkaren igen som sa att en kirurg skulle komma ner o känna och ge besked om hur det blev. Kirurgen kom och han va också osäker för dom vill helst inte operera om man är gravid och heller inte bara släppa hem mig, så dom la in mig för observation. Fick dropp o låg där på rummet med sönderstuckna armar och droppet i handen.. :( William va me mig hela tiden <3 Vid 19:30 kom en ny läkare och sa att eftersom alla mina prover ser bra ut tyckte han inte att det fanns någon anledning för mig att stanna kvar, men att det va jätteviktigt att jag kommer tillbaka om det blir värre eller får feber o så. YAY! Vart fastande i 13 timmar så det enda jag ville va att äta o dricka!

Jag o William åkte till Max o käka, sen hem o somna i soffan :)





Svar

Linda om Varmt!:
Ska man ha barn i korgen?

Hehe ja det kan man ha om det är en stor korg som vi har :) Sen får man klä den mjukt runt om och lägga i en go madrass så blir det toppenmysigt och fint! :) 





Varmt!

Hej i sommarvärmen!!

15+ i Partille, helt underbart! Jobbat idag, imon får jag va ledig istället för igår! haha gött :) Efter jobbet svängde jag inom Allum o köpte några nya tröjor i några storlekar större än jag brukar ha, haha herregud, lite ångest på det! Som tur är så är det bara magen som växer hitills :)

Nu har jag hängt upp en maskin tvätt o väntar på tvätt nr 2, ska diska o slänga ihop en köttfärsgratäng lagom till mannen min kommer hem tänkte jag :) Stackaren tappade en TUNG pall igår på fötterna på jobbet, antagligen fått nån spricka i dom o har ont när han går. Vill han till sjukan? Nejnej! Han går o jobbar som ingenting :) Knas!

Vickan- visst blev du sugen på Knasen igår? Haha :)





Knasen

Jag saknar knasen godiset så sjukt mycket!! Skulle göra nästan vad som helst för att få en ask! (eller några) haha! Har mailat cloetta och uttrykt min åsikt om att dom borde införa dom igen! :)



En saknad favorit <3



Älskar jobbet?!

Hellu!

Kom till jobbet kl 07, undrade varför inte jag va inplanerad i schemat? Skällde lite på min planerare (på skoj),som sa att hon trodde jag va ledig idag, nejnej sa jag och jobbade på och gick hem vid 11:30. När jag kommer hem o ska skriva i mitt nya schema i min kalender ser jag Måndag 26/3- ledig. HAHA! Gött o gå o jobba på sin lediga dag! Hade tydligen lagt mig långledig lör,sön & mån! Nu får jag ringa till min planerare o be om ursäkt o fråga om jag ska va ledig nån annan dag, haha :) 

Idag har jag jävligt ont i mina fogar och i ryggen så det blir bara soffläge o vila.. Har inte riktigt bestämt vad vi ska äta idag.. Sänder en tanke till syster Vickan som är förkyld den stackaren :( Och en annan tanke till min jobbarkompis som fick en liten pojke igår! :) Nu längtar jag ännu mer tills jag och William checkar in på Östra BB :) 






V 16

Hej alla goingar!

Helgen har vart toppen, igår på förmiddagen kom pappa, Elle, Kevin och Vickan hem till oss =) Käkade mat, umgicks o sen åkte vi till Universeum, Kevin tyckte det va jättekul!...William med... haha han blir som ett barn på sånna ställen o ska prova allt o slå alla rekord :) Efter det åkte vi hem till Vickan o fikade, mys! Sen åkte jag o Wille hem o mös med popcorn o film <3

Idag skiner solen och vi har ätit glass och William har bytt till sommardäck på bilen, härligt! :) Nu åkte William till Svenska mässan för att jobba några timmar så jag får chilla med magen så länge :) Som idag går in i gravidvecka 16! :) Så här kommer info för de som är intresserade <3

V. 16

Din bebis väger nu ungefär 80 gram och är 11-14 cm stor! Det är inte bara fostret som växer, utan också livmodern och moderkakan blir större för att kunna försörja utrymme och näring till ditt växande barn.

Bebisen kan nu gripa med händerna, sparka och tillochmed göra kullerbyttor! Huvudet är nu upprätt och i ansiktet utvecklas muskler som gör att den redan kan grimasera, som att till exempel kisa, rynka pannan och öppna munnen. Skelettet har nu tillräckligt med kalcium för att kunna synas på en röntgenbild.

Naglarna är väl utvecklade och benen är längre än armarna.Barnet kan ligga i din handflata – fötterna är två cm långa och huvudets diameter är cirka tre cm.Han eller hon rynkar ögonbrynen, suger på tummen och sväljer vatten, vilket kan ge hicka – men det märker du först senare.

Barnets hår har börjat växa. Det finns ögonbryn och helt synliga naglar.    


Just nu är det skönt att vara barn. Det finns massor av plats till att sparka och röra sig



VI LÄNGTAR EFTER DIG LILLA BEBIS <3




Magen

Den härliga vårdagen fick mig att vilja dela med mig av några magbilder! V 15, 2 dagar från v 16! :)







Trevlig helg! :) <3



Vår!! <3

Mina nya skor! Kände mig trött på Converse, kört det i så många år så nu blev det en ny vårdojja! :)





Fredag

Godmorgon!

Igår va det så himla fint väder och det verkar det bli idag med! Kanske blir en glass i solen med min älskling idag? När han slutar jobbet ikväll ska vi göra det han gillar allra allra mest- storhandla!! Haha :) Han slipper gärna men det går inte nu när jag har foglossning och ont i ryggen, nu får han så snällt följa med o hjälpa till :) 

Pappa, Elle och Kevin kommer och hälsar på imon så då vill jag ha allt handlat o klart! Har inte riktigt kommit på vad vi ska bjuda på än.. Paj till lunch kanske? Kom gärna med förslag! 

Nu ska jag slänga in en maskin tvätt, diska och dammsuga! 

Hejsvej!



Sjuk

Nu börjar jag lite smått känna mig som en människa igen efter en hemsk tisdag med både hemsk migrän och en ännu värre maginfluensa! Låg i sängen heela dagen igår, förutom när jag sprang till toan typ var 15:e minut.. Har nog aldrig haft en sån hemsk magsjuka! Fick inte behålla en droppe vatten :(

Men idag mår jag bättre, har fått i mig en halv macka och lite oboy hitills.. Får försöka fylla på lite i taget så bebisen får i sig lite med :)

Känner mig helt slut i hela kroppen, ska försöka få energi till att hoppa in i duschen snart tänkte jag, och så ska William få hjälpa mig o bädda rent i sängen ikväll.. Hatar o sova i dom sängkläderna man sovit i när man vart sjuk.

Hoppas ni är friska och glada! Kram





Yaay!

Efter nogrann uträkning insåg jag att nåt inte stämde med den ul tiden jag bokat den 23 april.. Man ska ha gått 18 fullgångna veckor för att få se könet. Då har jag tänkt att man ska va i v 19, men då är man ju i v 20? Haha det är så krångligt med dessa veckorna! I vilket fall som helst, när man är i tex vecka 17+5, då är man ju i vecka 18. Så 18 fullgångna veckor betyder ju 18+0 (v 19) Jag förstår om ni inte hänger med..

Det som är det viktiga här är att jag kunde omboka tiden så nu får vi se en vecka tidigare än väntat!! :D Yay!
Ny tid för att se vad det är för kön är nu den 14 april  <3 Då är jag i 17+6 

Pojke eller flicka?

Vad tror ni det blir?? =)



V 15

Godmorgon!

Vakna med huvudvärk är nåt av det värsta jag vet! :( Jag är ledig idag, Wille har åkt till jobbet o jag käkar frukost! Har inte några planer för dagen vilket är skönt. 

Igår gick jag in i vecka 15! Nu längtar jag tills jag får känna lite rörelser! :)

Din bebis är denna vecka ungefär 11 cm lång och väger omkring 68-94 gram. Såhär dags i graviditeten kan du enkelt se att du är gravid, och om du har kläder som följer kroppen så kan antagligen andra också se att du är gravid. Du kan sannolikt känna din livmoder någon decimeter under naveln.

Den fantastiska utvecklingen fortsätter i en rasande fart och bebisen ser mer och mer ut som en färdig människa för varje dag. Då fostrets hud är så tunn kan du se blodkärlen genom den. Bebisen täcks nu av lanugohår, som dock kommer att försvinna innan förlossningen. Håret på huvudet och ögonbrynen fortsätter att växa. Vissa bebisar föds nästan helt utan hår, medan andra redan har en liten kalufs!

Om du gör en ultraljudsundersökning vid den här tiden så kanske du får se din bebis suga på tummen. Skelettet fortsätter att hårdna genom att binda till sig kalcium. Det är enkelt att förstå varför kalcium är så viktigt i kosten under graviditeten!Bebisen har en betydande rörlighet och kan böja armarna vid armbågarna och forma handen till en knytnäve.



Vi längtar efter dig lilla bebis! <3



Lördag

Tjenare tjenare!

Vi va ju på bio igår och den va bra, blev några skratt :) Efter det åkte vi hem o sov typ.. Idag har jag jobbat, handlat o umgåtts med min underbara sambo <3 Ikväll ska vi käka kyckling, klyftpotatis och tzatsiki, allt är såklart hemlagat :) Gott! Blir bara en mysig hemmadag idag, jag ska ju jobba imon igen :)

Ha en bra lördag!  ( Vi tänkte att mamma ska få en sånhär fin tröja, haha )





Fredag <3

Hey!

Det va supermysigt att träffa Anna igår, och Linda såklart men det va så längesen jag fick se Anna o hon är så brun o snygg :D Efter jag fikat med dom va det full rulle med kalas fix! Det va jättemysigt och jag tror William va nöjd med födelsedagen :) Vi har mycket godis iaf! Nästa helg blir det kalas för mig när pappa, Elle o Kevin kommer :) <3

Idag har jag jobbat, har väldigt ont i ryggen o fogarna från igår och så har jag blivit förkyld med.. buhu :( Efter jobbet åkte jag till Nicky o käka lite bullar, drack kaffe o tjöta :) Nu är jag hemma en sväng men ska snart åka till Bäckebol o hämta William på jobbet, sen ska vi käka och efter det blir det bio! :) Mys! William blev jätteglad för biljetterna, extra glad när jag sa att det va platser med extra benutrymme, haha :D

Ha en toppen fredag!



William fyller år!

Godmorgon!

Nu har jag vart o lämnat min man som fyller år idag på jobbet :) Nu ska jag städa o göra fint här hemma, halv 12 ska jag träffa Anna och Linda i stan o fika, så himla mysigt för det va längesen jag träffade Anna, hon har vart utomlands o gottat sig några månader :) Efter det ska jag stanna till på Maxi o köpa fika o tårta, hem o fixa det sista. Skulle hämtat William på jobbet 17 men det löser svärfar istället. Kl 18 kommer svärmor, Willes mormor och svärfar såklart o ska fika lite :) Det enda Wille önskade sig va godis så jag har vart på Hemmakväll o köpt ca 1,5 kg godis :D Och så ska vi på biopremiären av Kvarteret skatan-reser till Laholm imon (hoppas verkligen inte William läser detta inlägget) Haha! William har tjatat om att han vill se den :) Hoppas han blir nöjd! Vi har bestämt oss för att inte köpa dyra presenter i år, allt ligger så tätt. Först jul, sen 2årsdag, min födelsedag, hans födelsedag och sen ska vi få en bebis som vi hellre vill köpa grejer till :) 29 år fyller han idag min gamling :) <3

Nu antar jag att ni är så nyfikna så ni spricker om hur konserten va igår? ;D 
Den va grym som vanligt! Han är grym! Jag bara njöt! <3 Jag kan dock känna att det va liite för mycket nya låtar på rad, och eftersom de flesta inte hunnit lära sig dom blev det lite opepp där kände jag innan hann drog en gammal goding igen, då blev det drag! :) Men i övrigt va kvällen toppen! Jag och Linda käkade god middag på Pasta plus innan konserten , trevligt! <3

Nu har jag inte tid att sitta här mer utan nu måste jag städa så här är fint när gästerna kommer! Ha det bäst!










Tagga!

Nu har jag vart hos sjukgymnasten och lagt upp ett träningsprogram, ska dit på fredag igen :) Har hunnit slänga i mig lite revbensspjäll, potatissallad och påskmust, mm :) Nu ska jag göra mig redo för en kväll på Trädgår´n!

Hoppas ni njuter i solen! Kram!



Thåström!

Goood morgon!

Solen skiner! Våren är här! Har redan hunnit vara hos läkaren och fått förlängd sjukskrivning till 30 april (50%).
Nu ska jag snart hoppa in i duschen, städa lite och sen ska jag till sjukgymnasten kl 13. Efter det ska jag hem o göra mig iordning, tagga och chilla inför kvällens konsert! Ska träffa Linda i stan vid 17 och då ska vi käka nånstans :) Insläppet börjar 19 o konserten 20:30 men eftersom vi inte ska stå långt fram idag med tanke på magen behöver vi inte bara först i kön kl 19 som vi brukar :p Vår 4e Thåström konsert tror jag det är ikväll! :)
Har inte riktigt bestämt klädsel än.. 

Nu är det dags att göra nån nytta! 

Kram



Tjock

Jag har inte kommit så långt i städningen utan fastnade i soffan :p Jag pratade med Linda innan om Thåström konsterten imon, och självklart vill man va en töntig groupie o ha på sig Thåström tröjan från tidigare konsert. Frågan va ju om min passade, vilket den gjorde eftersom jag har köpt en stor.. Problemet är bara att den är fyrkantigt uppbyggd så man får inga former, vilket betyder att man ser inte att jag e gravid.. Jag ser bara tjock ut :( Haha! Får se om jag tar den ändå.. 

För er som inte ser vad jag gottar mig med på bilden nedanför är det salta kex, vitlöksost och vindruvor :)



Mmmm! :) Lycka!

mms_img159764228 (MMS)

Mmmm! :) Lycka!




Home sweet home

Hellu!

Vart en lugn o skön dag på jobbet och nu är jag hemma :) Tänkte göra ett städryck...snart, när jag vilat framför datorn i soffan en sväng! Vädret är fint idag med, typ 12 plus men inte lika mycket sol som igår, men det e ok ändå!

På nästan alla sidor om graviditet står det att nu i v 14 släpper äntligen tröttheten och man är pigg o mår som bäst.. inte här! På morgonen är jag dock ganska pigg, det är på kvällarna problemet är.. Igår somnade jag typ 20:15.. Kul! Vaknade när Wille kom hem vid 22.. Sen somnade jag halv 11 igen. Tycker att det borde vända snart? Och enligt min bm har jag bra järnvärden så det borde inte bero på det heller.. Jaja det är bara att stå ut med att va osocial ett tag, får vila massa innan konserten imon! :)





Soffhäng

Nu är Wille på jobb nr 2 på svenska mässan till kl 22 och jag e hemma i soffan o kollar tv :) Har käkat hemlagad spenatsoppa och ägg :) Nyttig tjej! Det kommer inte så mycket kul på tv ikväll men det kanske inte gör så mycket eftersom jag lär somna snart :p 

Imon ska jag jobba men sen e jag ledig på onsdag, då ska jag till läkaren på morgonen, sjukgymnasten vid 13 och sen på konstert med Linda :D Yaay! ( Dock missar jag Greys!) Torsdag är jag också ledig och då fyller min man 29 <3 Då får vi besök av svärmor :) Fredag jobbar jag igen och på kvällen ska vi göra en grej som jag inte kan skriva här än eftersom det finns risk att Wille ser :) Överraskning! Lör o sön e det också jobb men bara halvdagar :)

Hoppas det fina vädret håller i sig!! :)



Grillat <3 Mmmm! Längtar!



Sommar på Gotland  <3



Vår!! <3

Heej!

Igår städade jag lite hemma tills William ville att jag skulle komma och hämta honom hos Eric vid 15. Då åkte vi till maxi och köpte lite godsaker, hem o käka o bara mös o chilla.. Spelade bingolotto utan vinst och somnade framför en film på soffan båda två :)

Idag är det världens vår väder och jag älskar det! Säkert 13+ och sol <3 Slutade jobbet halv 12, åkte hem o  hann käka en macka, sen kom Daniel och vi åkte o käka glass i solen o chillade :) Sen chillade vi ännu mer hemma hos mig o nu har han åkt och snart ska jag åka och hämta William på jobbet för att köra honom till jobb nr 2.. Så ikväll blir jag ensam! Nu är det bäst att jag åker så jag kommer i tid! Ha det gött o njut av solen allt ni kan! <3



Gårdagens söndasmys <3



V 14!

Idag går vi in i v 14 och för er som är intresserade av vad som händer i min mage kommer här lite info :)

Du bör känna dig mindre trött än i inledningen av graviditeten för nu har du kommit till graviditetens andra tredjedel, och många av besvären från första tiden försvinner. Det är mycket möjligt att du börjar må fantastiskt bra. Äntligen ser du gravid ut.

Din bebis är nu 8.1 till 11.4 cm från huvud till stjärt, och väger omkring 52-68 gram. Storleken motsvarar ungefär en grapefrukt. Fostret växer nu mycket snabbt och de inre organen mognar. Barnet rör sig mindre ryckigt och kan böja och vrida på handlederna, händer, fingrar, ben, knän och tår. Fostret kan hicka. Kroppsdelarna är nu så tydliga att man till och med kan se vilket kön det har.

Nervsystemet har börjat fungera. Ögonlock och naglar fortsätter att utvecklas. Ögonbryn börjar framträda på barnet och det börjar växa hår på huvudet. Nu går det att höra barnets hjärta med ett ultraljudsinstrument. Barnet dricker av fostervätskan och kan kissa. Nu får det all sin näring från moderkakan, som även producerar viktiga hormoner.






Nattbloggar

Hellu!

Dagen har vart bra, vi vaknade ganska tidigt men låg o sega i sängen ganska länge, käka frukost o sen drog vi till Allum i hopp om att hitta nåt till mig inför festen, vilket vi gjorde trots en hungrig, stressad och irriterad gravid tjej :) Tur att William har bra tålamod! Men fin blev jag iaf! Blommiga strumpbyxor, mamma kjol och en mamma topp :)

Sen åkte vi hem och fick fika gäster i form av kära Nadia med pojkvän Johan, trevligt! <3 Sen slängde vi i oss lite mat och gjorde oss iordning inför fest hos Eric som fyller 21! Där va vi vid 20:00 o käka o umgicks :) 
Vid 01 började folket vilja dra vidare ut på stan och det va inte jag jätte pepp på så jag valde att dra hem o Wille stannade :) Sååå kul e det inte att va ensam nykter med ett gäng fyllon :p Så nu sitter jag här ombytt till myskläder, käkar smarties och bloggar lite men ska nog snart dra mig in till sängen!

Hoppas ni har haft en toppendag och kväll! Kram



På smällen



Sjukt bra och rolig bok! Började läsa för nån timme sen och kan inte sluta :D 

Nu är jag hungrig-igen och väntar o längtar efter att William ska komma hem från jobbet så vi kan mysa- och äta! :)



Skötväska

BeAll LeopardBubblegum - 05MM01DLEB
Har hittat den bästa skötväskan som jag måste ha!! :D Kanske inte just denna färgen, det finns massa snygga! Men den är väldigt lyxig o praktisk :) Ju-Ju-Be´s design för endast 1000 kr ;) Får fjäska lite för Wille <3



Fredag <3

Hej! :)

Nyss hemkommen, jobbade till halv 12 och sen åkte jag till Frölunda torg för jag tänkte bara springa in snabbt i nån affär o köpa en snygg klänning att ha imon när vi ska på fest eftersom jag knappt har nåt som passar längre, men icke! Sprang runt i varenda affär utan lycka, tog mig in till Nordstan o gjorde samma sak men efter 2 timmar värkte både rygg och fötter o hungern satte fart.. så jag fick åka hem tomhänt :( Får väl skrapa fram nåt i garderoben, eller ta mig till Allum för ett sista försök imon :) 

Igår kväll va ju Linda här o åt middag o tjöta, supermys! Hon gick 20:45 och ca 21:00 sov jag som en stock! Haha!

Nu ska jag ta ut min mini baguette från ugnen och göra äggröra till det, mumma! Hoppas ni får en toppen fredag med massa mys eller vad ni vill! Kramar <3



Barnvagn

Heej! :D

Sorry för dålig update men jag har haft annat för mig :) Allt är bra, William är frisk och det funkar helt ok för mig att jobba 50%, gött att gå hem vid lunch o vila lite innan man ska göra massa andra vardagssysslor :)

Idag kom snön tillbaka.. segt! Men den verkar ändå töa bort ganska fort, vill ju ha vår nu! :)

I förrgår köpte jag och William barnvagnen, jag vet att det är ganska tidigt men anledningen är att den vagnen vi ville ha ( Crescent City 2011) är utgående och reas ut nu för snart kommer 2012 års modell, ingen skillnad mer än färg och 2000 kr i pris.. Därför passade vi på och fyndade :) Igår satte Wille ihop den för att se så allt är helt så nu står den här o ser snygg ut o väntar på bebisen :) Gött med att ha den köpt eftersom den är dyrast!

Snart kommer Linda hit o ska käka lite o så, mys! Så nu håller jag på o städa lite o förbereder maten. =)

Hoppas ni har det bra allihopa! Kramar från mig, William och plutten <3









Monday

Godmorgon!

Det blev ingen byrå igår för när vi kom dit såg vi att den va för smal så min vita ljusstake får inte plats utan att bränna upp väggen.. Men vi hittade massa andra roliga affärer att slösa pemgar på istället :) Jag somnade i Williams famn lite efter att Så ska det låta börjat.. det börjar 20:00, haha :D Men jag vaknade vid 21 igen o va vaken en stund, sen snarkade Wille på soffan så då fick jag gå in o lägga mig i sängen, Igår blev även sovrummet helt klart! Äntligen :D Superfint med ny färg på väggarna, nattduksbord, nya sängkläder och LOVE bokstäverna ovanför sängen :) Lägger in en bild ikväll :)

William är förkyld så han e hemma o frisknar till idag från jobbet.. stackarn <3 Jag ska snart ta mig bort till sjukgymnasten och träna lite! Just nu ser vädret lite molnigt ut men vi har ju haft världens vår väder hela helgen :D Sol och massa plusgrader, underbart! Hittade ett par snygga vår skor igår men det fanns inte min storlek, kanske hittar dom idag nånstans istället! :)




V 13

Goddag!

Igår va vi på Ikea och lite överallt o kikade =) Sen hade jag så ont i ryggen att jag knappt kunde andas så då va det bara att åka hem o slänga sig på soffan, äta popcorn och kolla film :)

Idag ska vi till Alingsås en sväng och hämta en byrå vi hittat på blocket som vi ska måla vit :)
Egentligen hittade jag en fin på Ikea igår som jag ville ha men den va ganska mycket dyrare än denna byrån William ville ha. Och vi har hela tiden sagt att vi vill kolla könet på bebisen men jag vill kolla så fort man kan, om 6 veckor, och Wille vill kolla om 12 veckor för då e det billigare.. Så- dealen va att om Wille fick köpa denna billiga byrån på blocket så får jag kolla könet om 6 veckor :D Så nu är det bokat! Spännande! <3 
23 april 17:30 får vi veta!

Idag går vi in i vecka 13 <3





Fredag <3

Igår va William hemma från jobbet för han är lite sjuk, men trots det gick han upp 06:30, handlade frukost på Maxi 07:00 (färska frallor) och kom in med frukost på sängen till mig med fina röda rosor med <3 Världens bästa! Eftersom att min födelsedag knappt blev nån födelsedag eftersom vi skulle till läkaren på ultraljud o grejer så tog det övertaget lite, så det kompenserade han idag :) Underbart <3

Sen chillade vi hemma i soffan ganska länge, sen körde vi till Borås en sväng i det fina vårvädret bara för att komma ut, det va ingen direkt hit dock eftersom att Wille mådde sådär, jag har ont och Borås hade inget att erbjuda som Göteborg inte har :) Men det va mys ändå!

Sen köpte vi pizza på ett nytt ställe i Partille, inte nytt men nytt för oss :) Goda pizzor! Blir nog nya Partille pizzan :) Sen satte vi på en film men jag somnade nog vid halva, typ vid 21:00, haha det tar på krafterna att va gravid! Jag vaknade vid halv 11 och då sov William gott han med :) 

Idag vaknade jag halv 8, inte så konstigt kanske när man somnar så tidigt, har lite huvudvärk med.. Men solen skiner!! :D Välkommen våren! <3 William sover fortfarande så jag får nog äta frukost ensam idag för nu börjar jag bli hungrig! Än så länge har vi inga planer idag så jag vet inte vad som händer :)



Kram



1 Mars

Fick lite vårkänslor när jag traskade ner till vårdcentralen imorse. Helt gött väder och det va aningen för varmt att ha jackan knäppt :) Läkaren sjukskrev mig halvtid till att börja med, sen får vi se om 2 veckor hur det är då.
På vägen tillbaka gick jag inom Allum, behövde köpa en ny foundation, hittade en goströja på rean med så den slank ner.. Sen rååååkade jag igen gå förbi baby avdelningen och köpte sockar, en mysdress och en body =) Sist köpte jag storlek 56 så nu köpte jag mista storlek 50 =) Så pyttesmå! :D Hoppas inte bebisen har Willes gener och kommer ut helt lång och inte passar i några kläder =)